MAC & Sephora - 2 тема

• 53 297
  • 627
  •   1
Отговори
# 450
Момичетата казаха, че ще получат ето тези палитри на Urban decay
http://www.urbandecay.com/categories/FeminineDangerousFunEyeshadowPalettes.cfm
и в тази доставка няма да има naked.
Заредиха ли ги вече? А дали ще има нови палитри на Тoo Faced? Чудя се защо в Сефора не внасят Nars, Маke Up Forever, UD, Too Faced  newsm78 ...Нали и без това тук ги предлагат доста по-скъпо, а желаещите не липсват, пък пускат 5 бройки на кръст!

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 10:48 от elhi4ka

# 451
Палитри на Urban Decay ще има утре. Цена 48 лв. обаче били *3 бр от вид  Crazy

А на мен като питах защо няма всички марки, в магазина ми отговориха, че самите марки трябва също да искат да присъстват в съответната страна.  Така например Make up for ever няма и в Сърбия, и в Хърватска и в Румъния.

# 452

ooooh!
Някой може ли да обясни защо зареждат такова смешно количество?  ooooh!

# 453
  • София

Ако някой ги е видял/купил , нека сподели отзиви , моля!  Grinning
Аз за сега се колебая, по скоро към не, тъй като притежавам по един от цветовете във всяка една от палитрите..Освен това, така от снимки в нета , ми се виждат твърде младежки и блестящи ( може и на светкавиците да се дължи).

# 454

Ако някой ги е видял/купил , нека сподели отзиви , моля!  Grinning
Аз за сега се колебая, по скоро към не, тъй като притежавам по един от цветовете във всяка една от палитрите..Освен това, така от снимки в нета , ми се виждат твърде младежки и блестящи ( може и на светкавиците да се дължи).
Още не са получени. Peace
Аз също май ще се откажа, защото са силно блестящи и ми покриват много от цветовете на Мас, Naked и Cargo.

# 455
Аз изстрелях любимия с инструкции към 15ч и тамън са ги били доставили. Сега вкъщи ме чака Dangerous, но още не съм си я видяла. После ще споделя впечатления  Hug

# 456
  • София
Аз изстрелях любимия с инструкции към 15ч и тамън са ги били доставили. Сега вкъщи ме чака Dangerous, но още не съм си я видяла. После ще споделя впечатления  Hug

Честито!

И аз си взех същата, след мен остана само още една... Confused Много са хубави и сенките и молива, а най-накрая ще имам възможността да пробвам и основата... Mr. Green Party

# 457
  • BABYLAND
Моля да ми кажете в МАК има ли този продукт?

# 458
# 459
  • BABYLAND
Денси, благодаря ти!   bouquet
   Търсейки подобен продукт, попаднах и на този . Не съм го виждала в СЕФОРА.
   Всъщност можете ли да ми препоръчате нещо подобно. Ползвам на ЧИФЕЛИ,  КРОН и на още една марка, не се сещам точното й наименование. Доволна съм, но ЧИФЕЛИ вече не ги откривам, КРОН и др. марка ми ги носят от Германия, но така е много обвързващо. Някакви идеи???
   Страшно удобни са, издържат цяяяял ден, особено съчетани с дълготрайно червило - няма мърдане.  Naughty

# 460
  • София
Да са ви честити палитрите момичета с радост да си ги ползвате!  Hug
Ноарче, кажи повече де.. Grinning Или поне блестящи ли са ?Колко?  Crazy

Денси, моите съображения са същите. Аз харесах именно Dangerous , най-много . Heart Eyes Обаче имам плитрата на Карго, която така или иначе ми е доста блестяща и тъмна..харесвам я, но я ползвам рядко.Тази ще ми е излишна. Peace

# 461
  • София
   Всъщност можете ли да ми препоръчате нещо подобно. Ползвам на ЧИФЕЛИ,  КРОН и на още една марка, не се сещам точното й наименование. Доволна съм, но ЧИФЕЛИ вече не ги откривам, КРОН и др. марка ми ги носят от Германия, но така е много обвързващо. Някакви идеи???
    Naughty

Givenchy пуснаха миналата година

А аз търся, тази палитра - Cargo tahiti 

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 23:03 от Мaрта

# 462

А аз търся, тази палитра - Cargo tahiti 

Тази палитра я има в нашата Сефора - 51 лв

# 463
  • София
heli, благодаря ти. Скоро не съм ходила и ми казаха, че има палитри но са в други цветове.
Ще зарадвам дъщеря ми Simple Smile

# 464
Момичета, палитрата на Urban Decay е страхотна, изобщо не са прекалено блестящи цветовете, но са страшно пигментирани.
А моливът е просто вълшебен!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Чуден цвят, нанася се гладко като масло и същевременно цветът е много плътен. Ако мога да докопам някак юбилейния им комплект с моливи...
Основата още не знам как е като издържливост, но сенките върху нея изглеждат много наситени и гладко нанесени. Въобще съм много доволна!
Честито на колежките по палитра  Mr. Green и ако някой още се чуди - аз лично препоръчвам! Освен това съм приятно изненедана, че не са надули цените спрямо това, което видях на сайта на Urban Decay.

Общи условия

Активация на акаунт