MAC & Sephora - 2 тема

• 52 720
  • 627
  •   1
Отговори
# 495
Много са хубави Tinted Lipgloss  на Mac. Crazy

# 496
Днес на Цариградско шосе останал само червеният от гланцовете от Wonder Woman, пудрите също свършили...Аз тъкмо се наканих на розовкия гланц Mr. Green.

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 23:01 от lanibarbi

# 497
Аз помолих една приятлека да провери за  скинфиниша в Париж,дано има резлутат. Praynig

# 498
Дано имаш късмет,защото тук в Германия го няма.Днес проверих в два техни магазина,всичко разпродадено и няма да зареждат вече.
Та си накупих други нещица:

High Tea

No:263

Capricious

Някой ползвал ли е от този вид скинфиниш и как е като ефект,хареса ли ви:

Като изпуснахме лимитката,да купим от този вид поне.

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 01:00 от Happy-Happy

# 499
Простете, но аз не разбрах - скинфиниша на Wоnder Woman  ли е изчерпан навсякъде?

# 500
Излиза, че да  Peace - нямаше вчера на Цариграско, а някой каза, че и на Сердика също го няма.

# 501
Момичета,отдавна не съм писала,супер неща сте си купили!
Имам няколко въпроса,та да давам поред-
1-Rollergirl палитрата на Ърбан Дикей кога точно излиза,че да я дебна?След Нейкид и черната палитра вече съм напълно пристрастена към техните сенки и ще се опитам да се сдобия с повечко техни палитри.А тази е с молива Уиски,който е страхотен,а и сенките са  Heart Eyes.Така де,да не се отнасям.Но ако някой знае кога излиза,да каже,че да се запиша в Сефора или нещо такова-досега не съм купувала ЪД от България. Embarassed
2-Знаете ли цената тук на MAC MSF? Конкретно ме интересува Soft & Gentle.

# 502
Дано имаш късмет,защото тук в Германия го няма.Днес проверих в два техни магазина,всичко разпродадено и няма да зареждат вече.
Та си накупих други нещица:

И в Гърция е свършила лимитката, нищо, здраве да е, ще дрънна нещо от новата колекция. Tired Cry Пробвах по-светлият вариант в розово в магазина и стои п-е-р-ф-е-к-т-н-о.  Crossing Arms Също искам да споделя, че днес гледах как един гримьор направи едно момиче с ΜΑC Cream Colour Base - велико стана, скулптурира лицето, използвайки два вида ФДТ/тъмен и светъл/, после с базата на скули, очи, чело, вратле, даже и на устните сложи от нея в центъра. После гланц отгоре... Отлично се получи.  Heart Eyes

Тази Soft & Gentle много ли е бляскава?

# 503
Soft & Gentle e страхотен скинфиниш. Ако сте изпуснали скинфиниша на Wonder Woman и този върши почти същата работа. Определено има доста блясък, но ако се мине през лицето с четка 187 или 188 се вижда много леко. Може да се наслагва и като бронзант на изпъкналите части на лицето. Мога да го хваля цял ден - уникален продукт Simple Smile При мене не минава гримиране без него Heart Eyes
Цената му е към 75-76 лв.

p.s. ако сте с мазна кожа или сте склонни към "лъщене" не е много за препоръчване.

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 16:36 от Жаки°

# 504
Интересно ми е някой има ли отзиви за CARGO. В нашата Сефора прелагат доста техни неща -
имаха този комплект, който ме е яд, че не взех ooooh! - разпродаваха ги за по около 20лв.

http://goodbeautyishardtofind.blogspot.com/2011/02/im-having-cra … el-review-of.html
http://1.bp.blogspot.com/_Qcup1vvcnzM/TUmt_nUPn5I/AAAAAAAABVk/_K … 1600/swatches.png
Това го има в момента: newsm78

Имам техни сиви сенки - 4етворка, но нещо не ми станаха любими - 2 пъти съм ги слагала - може би са ми прекалено тъмни...
 Имат и голям избор на спирали, та ми е интересно кое си заслужава според вас....

http://aruve.com/mac-cosmetics/images/23.jpg

Тъй като Сефора и МАС вече доста време направиха на нашия пазар ще се радвам да чета тук впечатления от всичко, което сте пробвали досега като "резюме" - в един пост, какво имам и дали ми харесва, включително да дадете и цветове   bouquet

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 13:15 от lanibarbi

# 505
Аз съм много доволна от сенките на Карго. Този комплект го гледах и аз, но го пропуснах. Козметиката е доста добра, с нея гримират актрисите в сериала "Отчаяни съпруги". Правят и добри намаления.

# 506
Ти матовите телесни ли си взе? Grinning

# 507
Не комплекта вечерни, блестящи с четката и молива.

# 508
сетих се - те бяха 6 цвята  Crazy

# 509
Аз си взех зимата един намален комплект на Карго, глос, сенки 2 цвята, молив и руж, харесват ми.

Общи условия

Активация на акаунт