Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-20

• 47 705
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Елфита,към коя банка ти е интернет банкирането?
Аз съм на Пощенска.
Теглене от банкомат на Пощенска-0,20 ст.
Теглене от друг банкомат-1 лев.

# 676
  • Пловдив
Елфита,към коя банка ти е интернет банкирането?

нямам нет банкиране
нямам и право на детски
 Mr. Green

# 677
За Шумен никой нищо не пише,някой има ли инфо?

# 678
В Бургас наистина има!
И аз към 5 следобед проверявах и паричките ми бяха в картата Simple Smile

# 679
Момичета,не обръщайте внимание на talibanka - на някои хора хобито им е да се заяждат. И да не е само спам - ИНВЕСТ БАНК БУРГАС детски има.

Това е форум за МАЙКИ, а не за БАЩИ. И, за да не е само спам - В ПЛОВДИВ ИМА ДЕТСКИ, изтеглих ги, преди половин час.

Ти добре ли си? Shocked Shocked Shocked По какво съдиш,че съм мъж? Ооо,да - аватара ми. Joy Joy Joy И сега ако кажеш,че съм Енрике Иглесиас. hahaha hahaha hahaha

# 680
Започнахме да ставаме като тези от Дарик .. Ами всички тук сме за едно и също ... не да се дразним а да си помагаме с каквото можем .. малко влезте в час ... Все пак сме майки нека се държим като такива .. Варна ЦКБ - няма .. утре да се надяваме да ги преведат .. защото не само в Бургас има майки а в цяла БГ Simple Smile

# 681
в Бургас има от 12 часа на обяд

# 682
  • варненка от София
Браво на Бургас, радвам се наистина за тях, те и търновци май винаги до сега са били последни. Ами последните ще станат първи.  Hug

Пък във Варна, когато, тогава и да тропаме и да драпаме, като дойдат, тогава ще е. Лично мен новината за започналите плащания ме изненада и приятно зарадва.

И както се казваше в едно добро българско филмче - бийте ме, къпете ме и да си лягам  Mr. Green

# 683
В Хасково някой теглил ли е детски

# 684
За Шумен някой знае ли нещо?

# 685
за Казанлък някой знаели нещо

# 686
Велико Търново, ПИБ - няма  Twisted Evil

# 687
В Благоевград ИМА - с интернет банкиране съм, преведени са детските и чл.8. Отнася се за общинска банка

# 688
За Шумен някой знае ли нещо?

За Шумен вчера от социалните каза че няма,за днес не зная,не съм звъняла.

Абе Вие добре ли сте?Всеки месец едни и същи се джавкате и спорите и т.н.,как не ви омръзна не знам?!Като почна да ви чета и направо ми завира чайника?Бе друга работа нямате ли си,че ни мъчите и нас с вашите глупости и нервни изблици?Айде спрете се де,не чувствате ли,че станах те банални.Ма се чудя къде са модераторите и що не ви подарят по едно банване та да се кротнете.

# 689
Току що на посоченият телефон  080011400 "безплатен"  направих справка и имам превод на детски-ЦКБ-Петрич

Общи условия

Активация на акаунт