Живея в Пловдив. В момента избирам АГ, който да следи бременността ми и търся лекар, който е добър при секцио (налага се по медицински причини). ОКаза се сложен проблем. Ако започна консултации при такъв, работещ в частна клиника, няма да мога да си позволя самото раждане.
Мислех си за АГ, работещ в държавна болница, дори да е с частен прием по време на бременността. Славата на д-р Димитрова е безспорна. Предполагам, че можете да коментирате и други известни имена. Все още събираме мнение и не сме се спряли на определен човек.
Това, което ме притеснява е как се процедира преди и след раждането. Уговорката за раждането вероятно е лична. И деликатния момент с плащането след това - официално никой не иска пари (освен за избро на екип). Но всички знаят, че се плаща нещо. Колко и как?
Предишното ми раждане беше в друг град. Самата операция мина добре, но след това лекарите и акушерките загубиха всякакъв интерес - оставиха ме без обезболяващи, без дори да питат дали не съм с температура.. Бяха кошмарни дни. Предположих, че е заради липсата на подобаващ израз на благодарността ми. Надявам се вторият път да е по-различно. А частна клиника в момента не мога да си позволя.
Ако някой се престраши да пише по въпроса - дори да е в лично съобщение, а не във форума, ще съм му благодарна.