Отговори
# 150
Здравейте,
ние днес сложихме елхата и украсих целия апартамент. Сега чакам да се върне мъжа ми и да пуснем дядо Коледа да виси на терасата и да сложим и външните лампички. Много Коледно стана, сега остава да завали и един сняг и просто ще е идеално.

mama jeia, благодаря ти за идеята за подарък за 9г., обаче не можах да намеря никъде този комплект за фокуси Magia Borras, ако може да ми пуснеш някакъв линк, поне да знам как изглежда.

Поръчахме си от тази лампа костенурка, която бяхте пуснали като линк, естествено в евтиният и вариант от ибей. Музикално килимче и аз съм решила да купя, дано да му е интересно на Денис, макар че като знам каката веднага ще го приватизира за нея.

# 151
Започнахме и ние със захранването днес - с картоф Mr. Green Физиономиите бяха уникални, не му се понрави особено, но пък си го изяде, дори сам си слагаше лъжицата в устата Joy

# 152
Свалих платнената част на количката та я изпрах,че като гледам на вън какъв мъгленик е паднал едва ли ще я ползваме тия дни  Whistling
Коледната украса сега няма да я слагам,ще се местим към 20 в нашата си къща,че свекито ще си идва за коледа и хич Неща да сме заедно под един покрив.Ремонта още не е приключил,но здраве да е и така ще се нанесем и тогава ще внеса коледна атмосфера в дама ни.
Мама по три,още веднъж се убеждавам че държавата работи срещу хората,а не за тях.
Това се карахме в социалните вчера,как подпомагат циганите ,а българите кучета ги яли.Много ме е яд..... Sad В тази държава трябва да си мизерен и черен за да ти помага.

В края на краищата поръчах костенурката от тук,дано да е добра инвестиция.
Вчера показах на таткото куклите и той ми вика:
''Не е ли малък за секс играчки....''-тия мъже само щуротии са им в главите.

# 153

Joy каква асоциация само!  Joy

Ние си направихме разходка навън, времето е мрачно, но пък като се движим не ми беше въобще студено.

# 154
  • Пловдив

Joy      Joy      Joy

# 155
Днес и аз захраних с картоф. Повече плю, отколкото яде. Но като за пръв път е добре.
Имаше такова мнение и в темата, която Софи е пуснала за тези изграчки  Laughing

# 156
Мъжа ми също каза, че куклата му прилича на секс кукла Crazy

# 157
Ех, тези мъже ....  Joy
Борето днес цял ден повтаря - ка-ка-ка-ка, та-та-та-та, а кака му толкова се радва, че и тя повтаря същото след него.  hahaha Седи до него, гали го по главичката и му казва: "Ех, Боре, кога ще пораснеш да бърборисваме заедно?"  Heart Eyes

# 158
Днес и аз захраних с картоф. Повече плю, отколкото яде. Но като за пръв път е добре.
Имаше такова мнение и в темата, която Софи е пуснала за тези изграчки  Laughing

Да, newsm62

# 159
Днес ядохме морков с броколи  Mr. Green От вашите мнения бях сигурна, че няма да харесва броколито, но  Naughty . Незнам гладен ли беше, но лапаше с такъв кеф Laughing много му се кефих. Бях направила 180 гр. и всичко излапа доволно  Hug
За цикъла да споделя и аз: Миналия месец по това време и аз бях посетена, но за 2 дена   newsm78. След това ходих на преглед и доктора каза, че е нормално и не вижда скоро да имам пак включване  Heart Eyes

# 160
Ей, най-после се оправи времето. Сега остава и сняг да завали и всичко ще бъде наред.
Никола се роди последен от нашата тема, пък и дребосък, но вече има всички задължителни имунизации. Само след първия Синфлорикс даде реакция. Следващите ги борихме с Туя и Силицеа, успешно. Да попетя, в случай, че някой не е разбрал. Mr. Green
И ние се храним винаги с него, но най-вече стои в ръцете на един от двама ни. Така при нас това има по-скоро разглезващ, отколкото възпитателен ефект. Още малко ще изчакам и ще го слагам в някое от неговите столчета.
Последните дни е немъзможен, много капризен. Все ми е в ръцете, а вече ми тежи. Особено в момента - днес пак цъфнах с мензис, за втори път от раждането насам.

# 161
Момичета според вас карфиола, който продават сега по магазините много ли е нитратен? Thinking Thinking Thinking

# 162
Докато ви изчета и без малко пак да не мога да пиша  Simple Smile
За храненето забелязвам, че всяко ново нещо се приема с чумерене и недоверие а на по късен етап се харесва днес давах за първи път банан и беше пак същата картинка.

Много са хубави идеите за подаръци, които давате всички   bouquet аз лично се спрях на костенурката, като я поръчах от тук http://www.dinodirect.com/Turtle-Night-Light-Star-Guide-Constell … currency-AUD.html (ако някой се колебае и цената в БГ му идва в повече и е скаран с eBay). Та да дам и аз моя скромен принос с идея за подаръче http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.412
купихме го преди месец и определено ми помага при захранването, прави вакум за таблата на столчето за хранене и понася всичи негативи от кулинарните поизведения на мама.

Споменахте инхалаторите, като бяхме болнички ходехме на такива процедурки в един медицински център и определено съм доволна от резултата имам обаче опасения за хигиената и реших за в бъдеще да се здобием с такъв. Дайте линкчета към нещо което ползвате и сте доволни, може би това ще е другия ни подарък.

За лазенето и въртенето не ни търсете едни сме мързеланчета. Сега го слагам по корем и го бутам по кашкавалените крачета, и му викам айййде- аййде, а той си върти глезенчетата хили се и вика аррри, аииии мого е смешен
стана дългичко ама нали спинка а мама е ушетала

# 163
Момичета според вас карфиола, който продават сега по магазините много ли е нитратен? Thinking Thinking Thinking

Аз  скоро купих и  замразих, ще го кисна във вода и тогава ще го готвя на пюре. Български е, но ще го давам по- нататък...Няма как да разбера колко нитрати има, а и после като започна да готвя домашна храна няма да е все Био..

Аз да попитам, някой употребава ли продукти на Аквасорс и от кои?

# 164
  • Варна
Здравейте!
Днешният опит за захранване мина малко по-добре, поне не ревахме, а бяхме само отвратени и то в самото начало на даването на пюрето. Хапнахме си 4 лъжички. Утре пак.
Кашлицата ни вече се оправя, но нослето още хърка. Утре ще го водя пак на преглед, да видим, какво ще каже педката. Дано се оправяме напълно, че ми писна от настинки, ако не съм аз ще е Теди.
И ние сме назад с ваксините. Имаме 2 хепатитни, 2 пентаксима и 1 синфлорикс сложени.
Аз от вчера съм за втори път с цикъл, точно 21 дни след първия. Преди ми идваше на 24 дни, но поне сега съм без никакви болки.  Party
За подаръците, вчера видях в каталога на Метро едни куклички от плат, които издавали звуци. Така на каталога ми харесаха, да видим и на живо дали ще ме грабнат.
petyak, и аз се навивам за инхалатор, може да е семейният ни подарък за празниците.  Mr. Green (днес са ми пуснали декларацията и имам някакви шансове да се класирам с приходи). В Метро го има на промоция пак в каталога.
Роси, майка ми ползва разни неща на Аквасорс, но честно казано не виждам нещо да са и помогнали.  newsm78 Ако искаш ще я питам за мнение и какво точно е вземала.

Общи условия

Активация на акаунт