Отговори
# 180
sophiepp от тук я поръчах http://www.dinodirect.com/Turtle-Night-Light-Star-Guide-Constell … currency-AUD.html
В случая обаче доставката е безплатна. Аз затова питах колко всъшност ви излиза? Погледнах в eBay но доколкото разбрах не я доставят до БГ но явно съм грешала
Има ли друго захранено бебе, което да не консумира изобщо вода? Аз захранвам Стела почти от месец и тя отказва да пие вода все още. Пробвах с лъжичка, от чаша, от шише с "човка" и от нормално, но плюе сърдито, ако и попадне и капка. Иначе, се кърмим по много пъти на ден/нощ и поне с това се успокоявам.
Вики преди пиеше вода и то добре, но напоследък категорично отказва. Може би захранването съвпадна с понижаването на температурите и затова. Пробвах и с по-топла пак не иска

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 21:12 от petyak

# 181
Здравейте юнски мамчета   bouquet,

отдавна не съм писала, но ви чета с огромно удоволствие когато имам време Simple Smile
Нашата Вероника вече е на 5м и половина и с татко и решихме да и харесаме бънджи и столче за хранене. Исках да ви питам някой случайно да си е купил вече ? А какво мислите за този вариант 2 в 1 - бънджи и проходилка:

http://moni.bg/eshop/index.php?act=inside_product&product_id … D0%B4%D0%B6%D0%B8

Поздрави Simple Smile)

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 22:05 от bubi82

# 182
Искам да озаглавя деня при нас „Пълно мазало”!
За начало - докато си хапваше пюрето преди обед, бебчо кихна, точно когато устичката му беше току що напълнена с нова порция пюре от тиква и морков. И така два пъти. Забавлението продължи, когато реши да ми говори с „брррр” и „гаййй”. Петънцата не можах да изчистя напълно.

Последва обилно дрискане, което далеч надвишаваше капацитета на памперса. И това не беше веднъж. Голямо преобличане падна.

След вечерното къпане, си топна крачето в бурканчето с крем … светкавично след това и ръчичката … а беше на две педи от него. Резултатът е, намацани: хавлия, шкаф, повивалник, памперс  и бебе.

И за капак - тупна на пода, а не ми беше пред погледа за няколко секунди. Добре, че детската е с дебел мокет, а леглото е високо педя. Няма му нищо.

Абеее пълно мазало … Сега спинкаме кротко в кошарката. Отдавна не съм имала такъв интензивен ден с бебчо и сега ценя тишината повече от всякога.

# 183
Софи, Киди - мерси! Hug

Аз чакам доста неща от Ибей. Днес, например, получих 2 джаджи, които съм спечелила на търг преди 5 дни. Супер бързо пристигнаха Peace

# 184
Здравейте!
Да благодаря на Веси за сайта, Иван ще се сдобие с проходилка и люлка, само дето не сме решили точно кои да са.
До като не съм забравила, да кажа, за райската ябълка.Когато не е  узряла, наистина е отвратителна и стипчива, но като узрее ги обожавам.И понеже не ми се чака с дни, някоя да ферментира и узрее, се прави следния трик-замразявам за ден-два във фрезера.След като се размразят, хем са много благи, хем го няма стипчивото.Другия вариант е да я боднеш с нещо/леко да я нараниш/ и до два-три дни е готова за консумация.Естествено се маха там, където е наранено, защото си прави някакви полезни плесени, но аз ги избягвам.За информация, съдържа много повече витамин С, от цитрусите взети заедно.Не напразно я наричат"райска". Peace
Да благодаря на Софи, за идеите за зеленчукови пюренца.
По темите за шарките и водораслите не мога да се включа, че нямам опит, но само ще кажа, че за второто съм малко скептична, защото моя позната и се бяха възпалили всички лимфни възли от тях.Поне тя така каза.Възможно е и да е съвпадение или да се е случило, заедно с някакво друго заболяване, но нали знаете, каква сила е " ЕЖК "–Една Жена Каза
bubi82 ,аз мислех за същото, но за два-три месеца, не интензивно ползване не ми се дава толкова.

п.п.Ох, не мога ще се редактирам.Синьо птиче," от де ги вадиш тез емотикони" Joy Joy

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 22:13 от ketti

# 185
ооо, Птиче, тепърва има да оценяваш тишината Laughing
Елиза ти с Еконт ли продължаваш още?? с две думи и цените, ако може Grinning
Кети, радвам се, че съм била някому полезна Hug

# 186
Ехоо,пак съм тук!Толкова не съм писала никога Mr. Green
Да се отчета от днешната консултация-8.150кг.+600  69см+4  
Слънчев лъч,питах нашето педи колко най-дълго може да изчакаме за реваксинацията на синфлорикса и пентаксима,а тя ми отговори,че е хубаво всеки месец да се правят както си му е реда,защото иначе все едно не е правена.Малко се разминават нещата с инфото от нета,та не ми стана много ясно newsm78
Синьо птиче,добре сте се забавлявали  hahaha Joy Joy
За сладурските блузки от сайта -ние имаме такава на която пише 100 процента кърмаче Laughing наследство от нашата кака/племеничето ми/,която доооста дълго е кърмена Grinning
За подаръците-мисля да се преориентирам към столче за кола,защото това,което ползваме в момента като,че ли вече ни е малко,а то ми е най-нужно от всичко.

# 187
и аз днес съм много активна Mr. Green ...

закачливите дрешки са супер сладурски, но за батковци и каки над 7-8г. според мен не са много подходящи...
големият ми има тениска от кърмаческата серия "батко на кърмаче" и я ползва само за спане Laughing абсурд да излезе с нея на вън Naughty Mr. Green

# 188
Софи, аз също чакам доста неща от ибей, но нещо в последно време много се бавят.
имаш в предвид, че в английските пощи ги бавят ли?? аз не съм спирала да поръчвам, все чакам по нещо, макар и малко и като цяло идват на време. зависи и от къде идват де Wink сега покрай празниците ще има забавяне със сигурност...

Ами аз не поръчвам от англииския ибей /незнам как се води този от който поръчвам .com е, може би международен/ и може би затова ми се бавят повече. Сега например чакам едни колани за прохождане, които съм поръчала на 11 ноември и още 5-6 неща около тази дата. На скоро дори на мъжът ми му върнаха парите за едно вентилаторче за компютъра, понеже се забави повече от месец, но след още един месец пристигна /поне във връщането на пари са си коректни хората/.
 Аз по принцип не се ровя много в ибей, предимно мъжът ми си поръчва разни части за компютъра, понеже се занимава с поправка на компютри, а аз като видя да публикувате тука нещо интересно и ако ми хареса си го поръчвам. Така че ако намерите нещо интересно за децата моля да споделите.

# 189
MimiBo, Киди,
благодаря. Точно защото пише " и законната му съпруга " се замислих, дали е нужно. Замисляме се да кръстим Крис на Коледа и затова попитах. А да, нямам брак (но това май стана ясно Simple Smile )
Тони, страхотен сайт!
Какво се случва с вас и с АМ на малката?
 Peace

# 190
На ранобудните в четвъртък:
ДОБРО УТРО!!!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЕДИН УСМИХНАТ ДЕН!

...и нещо по така Grinning...цък...Rain Down Love

P.S.
п.п.Ох, не мога ще се редактирам.Синьо птиче," от де ги вадиш тез емотикони" Joy Joy
Кetti , поръчвам си ги от eBay......... newsm62

# 191
ДОБРО УТРО  Hug Hug Hug
Днес моя мъник става на половин годинка,почерпете се за негово здраве

# 192
Синъо птиче благодаря за кафенцето!  bouquet Ние тази сутрин сме много сърдити.Лек и усмихнат ден на в  всички! Hug  ЕСТЕЛИТА писали сме едновременно да сте живи и здрави!

# 193
Добро утрооо,

Честито на бебоците, ставащи на 6м!!!!

Ох, колко е приятно, човек да стане сутрин, да си приготви закуската и да седне да чете форума. Като сутрешния вестник  сте ми... Sunglasses

Успях да ви прочета и ви благодаря за отзивите за тези продукти. Беше ми интересно тъй като в ДГ на дъщеря ми организираха среща с Др Найденов на тема "Зима без АБ", той е  природолечител- хомеопат. Присъствах, но целия разговор се въртеше около продуктите, а аз досега не съм купувал, но бях чувала за Коластра например, но не знаех , че е тяхна. Та голяма реклама беше, малко ме хвана яд, защото не обичам подобни мероприятия с цел реклама на дадени продукти..

Аз пак съм с гърлобол и лека хрема и се разхождам с маската и се тъпча с какво ли не. Да видим ефекта. Май трябва да си взема един Бромховаксом и да си го пия пак няколко месеца да ми се вдигне имунитета.

Получих килимчето, изпробвах го, много ми хареса, надявам се  и на бебка след някой и друг ден. Много са експедитивни, от варна до София, безплатно и на обяд бяха вкъщи куриерите. И цените са им добри, аз доста се чудих за една игра за каката, подобна на тази с Операцията, но слагаш пломби, т.е Зъболекар. Щом пишат и по скайп ще ги питам от какво е, че ми изглежда добре, но знам ли на живо каква е пластмасата... А нали и купуваме по два подаръка- единия за след градина, когато Дядо Коледа е бил там, и другия на 25 дек. Малката е готова поне, сега за мъж ми трябва да измисля нещо интересно.

За пюретата- засега водещо е едно на бебевита- финни зеленчуци, от картоф, тиква и градински копър. Яде и иска още даже..

Ставам, че стана време за хранене.

Хубав ден!

# 194
Опаааа Simple Smile Добро ви утро !!!
Мерси за кафето, Синьо птиче!!! И песничката е добра... и тя ли е от eBay Wink .... напомня ми на вечер в бара с дружки на клюки и мохито... май се размечтах рано сутринта, а Wink
Естелитка, честита ви половин годинка!!!  smile3525
Тонииии, сайта е уууникален!! Мойта лигла ще се сдобие с нещо от там, няма начин!!! newsm47 smile3508
Ulla, и мойта Стела не пие вода... не че е особено много захранена, де... само от време на време пийва малко хипско чайче Simple Smile

Имам едно питане относно яслите - нужно ли е децата да имат изграден някакъв по-специфичен хранителен режим?

Ставам да пошетам по вкъщи и ако можем после ще излезем малко на разходка Simple Smile

Слънчев и усмихнат ден, мами и бебоци!!

Общи условия

Активация на акаунт