Отговори
# 105
  • Пловдив
Знам че е нормално, но аз да питам профилактично: Има ли още някой без цикъл като мен?
И аз съм без и се надявам скоро да не ме навести Simple Smile

vany6a, в амазон го има също Peace

Благодаря ти много       bouquet      - сега остава да се осведомя как се пазари от там, че хич ме няма в това пазарене!

# 106
Lulu25, задминали сте ни  Peace  Laughing Браво!

И ние имаме една плешивинка отзад на тила. Навсякъде другаде си има доста косичка, а там стои плешиво. Дори не съм се замисляла, смятам, че е съвсем нормално.

десито, какво я правите хремата, слагаш ли нещо в нослето?

# 107
Благодаря Тони!
Момичета вижте този сайт http://www.kolino.eu/bg/products.php изключително евтини неща. Харесах много тази проходилка пате. Толкова мн екстри а толкова евтина. Всичко е много сносни цени. Някой купувал ли е нещо на тази марка? Да не да са боклуци.

Имам точно това пате и съм страшно доволна. Даде ми го приятелка коятогое купила за 70 лв. Няма да съжаляваш!

# 108
Здравейте момичета  Hug Все вися на "балкончето", но то е защото чета от телефона като се приспиваме с малкия, а оттам не мога да пиша. Иначе редовно чета и макар и пасивно се чувствам част от темичката.Ние от 2 седмици вече ядем по малко зеленчуково пюре, засега сме пробвали картоф, морков и тиква и комбинации. А от вчера давам сутринта по 1-2 лъжички пюре от круша. Малкия попръцква и не знам дали това е притеснително  newsm78 Иначе мисля че е добре. Мисля след това да въведа ябълка и след това следобед да започна с каша.
  bouquet от нас, аз заминавам да спя, понеже имаме още включвания нощем .

# 109
  • Пловдив
Lulu25, Гери се роди с много малко коса и още около 3 месец започна да се появява това петънце отзад. Просто там се търка повече главичкана, не се притеснявай, нормално е!!! Сега вече започна да й расте косичката отвсякъде, но все още петънцето си се забелязва   Laughing

# 110
Снежно- коледна темичка . Close-mas: Тази седмица ще украсяваме, baloni каката пита отдавна и се зарадва.
Питахте за цикъла. Преди седмица се опита да ме навести, но беше само имитация- един ден и то много ръждиво , незнам дали да го броя. Ще видим другия месец . Сигурно можеше и още да го няма ама преди около месец започнах с пюретата и бързо заместих цяло хранене та вече пропускам едно кърмене. Днес ходих на зъболекар , не ме болеше зъб, но нали да си използвам през здр. каса пломбите. За пулпит минимум 70лв. Моя побесня, не за това , че ще ги даде за здраве , а защото му се виждат много. Доста време рови в интернет google и накрая омекна като прочете същото- 60лв за пулпит без пломбата, а по новия циноразпис цяла пломба е 25лв. Ни знам дали за извинение да смятам размисъла му, че преди когато бяхме ученици беше безплатно ( да имаше зъболекари по училищата и заводите, а сега всичко е частно). Почнаха да заспиват по на време , вече и пералнята свърши докато се опитвам да чета от новата тема. Два дена не можехме да пуснем компа - забиваше - плаче за нов ама много още ще плаче както вървят нещата. Предната седмица бях бясна , че не ни отпуснаха помощи за отопление- дохода ни бил над прага им- заплата 400 и болнични 150 за 6 човека. Нека те живеят с 90лв за месец и да заделят за дърва, м......... им стара. #Sniper newsm29 fight #2gunfire
Ох оплаках ви се набързо   ruporuuи сега ще лягам.
Спокойна нощ от нас ! ! ! ! ! ! ! ! ! !   sleepuu family6

# 111
                     Добро утро! Да пием по чаша кафе!

Lulu25, и нашата госпожица има такова петно, нормално е, защото лежат и търкането е главно там. От около две седмици, а може и повече, е започнало обаче да расте някакво мъхче, а отгоре на главата има два по-дълги косъма и всеки път бъркам и си мисля, че са от мене и се опитвам да ги махам. Добре, че не дърпам силно  Mr. Green Ще им порастат косички, споко!

мама по три
  Hug

# 112
Добро утро и от нас  Simple Smile

Тони ме изпревари с кафето  Hug

Lulu25, и нашата госпожица има такова петно, нормално е, защото лежат и търкането е главно там. От около две седмици, а може и повече, е започнало обаче да расте някакво мъхче, а отгоре на главата има два по-дълги косъма и всеки път бъркам и си мисля, че са от мене и се опитвам да ги махам. Добре, че не дърпам силно  Mr. Green Ще им порастат косички, споко!

ПРи нас е абсолютно същото и е много смешна с тея 5 косъма  hahaha

И аз още съм без цикъл, но съм заместила вече едно хранене, та ще видим докога.

Отивам да хапна нещо, че съм умряла от глад и после малко домакинска работа.

# 113
Добро утро

Ние вече извадихме елхата и започнахме с украсата, баткото много се радва, от днес и Коледния календар ще влезе в употреба, да видим дали ще му хареса Wink

десито, какво я правите хремата, слагаш ли нещо в нослето?
Правя инхалации с физиологичен разтвор и дърпам с помпата, надявам се да овладеем положението Praynig

# 114
  • Варна
Добро утро и от нас!  Hug

Лелката и при мен не е дошла още, много ми е добре така.  Peace

десито, бързо оздравяване!  Hug

николови, и ние ще ходим на кардиолог, най-вероятно след празниците. Като ни приемаха в болницата педиатъра чу шум, а после детски кардиолог - д-р Гочева, го потвърди. Каза да вземем направление и да и се обадим след като оздравее Паф. Не било нещо притеснително. Вие при кого ще ходите?  

Някой да има вести от вероник? Отдавна не е писала... Как са децата?

# 115
здравейте момичета,

и при мен цикъла все още не ми е дошъл въпреки че съм заместила 2 хранения вече.

От няколко дни се опитвам да намеря информация за церебрална възбудимост при новородено  из нета, но нищо не намирам. Искам да ви попитам някой знае ли нещо за това

# 116
Добро утро и от нас!  Hug

Лелката и при мен не е дошла още, много ми е добре така.  Peace

десито, бързо оздравяване!  Hug

николови, и ние ще ходим на кардиолог, най-вероятно след празниците. Като ни приемаха в болницата педиатъра чу шум, а после детски кардиолог - д-р Гочева, го потвърди. Каза да вземем направление и да и се обадим след като оздравее Паф. Не било нещо притеснително. Вие при кого ще ходите? 

Някой да има вести от вероник? Отдавна не е писала... Как са децата?

тук съм Hug
големия е добре, но бебо пак ми е със спазми. в момента обаче ми е в ръцете и не мога да пиша много. По- късно ще се включа пак

# 117
Правя инхалации с физиологичен разтвор и дърпам с помпата, надявам се да овладеем положението Praynig

Рая е със зверска хрема от около седмица, процедирам по същия начин. Много съм доволна от инхалатора, оказа се много добра инвестиция.

Не помня писах ли - най-накрая Теа е приета в държавна градина. Намира се в центъра, на около 20 км от вкъщи и ако се беше случило миналата година, щеше да ми е удобно да я водя на път за работа. Както и да е, все е нещо, опитваме се да го измислим с логистиката. Днес отиде за първи път, казали са на баща й, че в градината има варицела, но не като епидемия, а през 3 седмици се разболява по едно дете. Така че, има вероятност Теа да я донесе вкъщи. В тази връзка да питам - някой знае ли как се понася варицелата от бебе на възрастта на нашите и какво се случва, ако се прави имунизация, докато примерно каката е в инкубационен период?

# 118
добро утро и от мен току що малката хапна и вече спи днес закусвах ме кускус за бебета след четвъртия месец много и хареса ако несте го пробвали вземете няма да съжаляжате

# 119
  • София
В тази връзка да питам - някой знае ли как се понася варицелата от бебе на възрастта на нашите и какво се случва, ако се прави имунизация, докато примерно каката е в инкубационен период?

Няма проблем бебчо да я изкара. Обикновено минава по-леко, пък и не може да се чеше, така че... Каква имунизация? Доколкото знам в България няма ваксина за варицела.

Общи условия

Активация на акаунт