Отговори
# 90
... "парче диня, което паднало в гърлото на бебето"...
rotfImbo такива обяснения най-обичам Joy

нашия татко го е страх от задавяне (с най-големия имахме инцидент като бебе) и чак като поотраснат (след 1г) почва да им предлага храна Laughing

# 91
Здравейте и от нас  Simple Smile
Честито на именниците. Да растат здрави и радват мама и тате   bouquet

Да ви почерпя и аз - Ема днес прави 6 месеца. Времето наистина лети

Честито и на Гери на Ванюша и Веско на МимиБо  Hug

Пепси, на мен след около 3 дена ми се появи инфо,че документите са представени. Така че не губи надежда  Hug

"захрани" бебо с "парче диня, което паднало в гърлото на бебето".
Joy  Joy  Joy

Приятна вечер от нас Simple Smile

# 92
  • Варна
Пепси, на мен след около 3 дена ми се появи инфо,че документите са представени. Така че не губи надежда  Hug

Ох, и тези думи са ми някаква надежда.   bouquet

# 93
  • малкия йеросалим
Здравейте отново от нас с Жожо.Благодаря на всички ви за подкрепата.След прегледа съм по спокойна.Гърлото и гърдите са чисти/което е най-важно/.Сега го мъчи само хремата и кашлица.Предписа му Флавамед за кашлицата и физиологичен разтвор за нослето.Дано тази нощ да е по спокоен,та да си починем малко.Щях да  пиша още но бебо мрънка и ставам.
Лека вечер!

# 94

Честито на всички малки и големи именници!
vany6a, elli_lk, честита половин годинка на сладките кукли!

Днес цял ден бебчо е с температура от Synflorix – а  естествено Не успяхме да се възползваме от хубавото време. В късния следобед направихме една кратка разходка в кенгуруто и с нашето кученце в квартала. На бебчо му се отрази добре. /аман от тези ваксини  #Cussing out/.

В тази връзка "Контрола" с бележка от лекаря………..
Аlexova,

…"захрани" бебо с "парче диня, което паднало в гърлото на бебето".  #Crazy …..

Мama moni, радвам се за добрите новини при вас.  Hug

# 95
Честито на малки и големи именици  bouquet

Лигавник с ръкави съм взела от асдата, но още не съм го ползвала, тъй като не съм захранила Laughing
mama moni, дано тази нощ да е по-спокойна при вас Praynig

И Дамян е с хрема от вчера, но се надявам да я преборим Praynig

Иначе и ние сме от тези дето сами си гледат децата. Аз съм супер доволна от това, въпреки че трябва навсякъде да водя малчо (или и двамата) с мен. Но така знам, че ние си отговаряме за отглеждането и възпитанието на децата. Таткото много ми помага, не мога да отрека.

Подаръци за Коледа - на баткото съм купила вече доста порадъци и имам още много идеи, но на малчо още не съм, но съм му харесала тази книжка, но трябва да избера още подаръци за него. Столче за хранене си имаме от баткото, проходилка мисля да не взимам още ... така че с удоволствие следя вие какво сте харесали Hug

Смилянова, честита придобивка Peace
Хлебопекарна имам от 3-4 години поне и от толкова не сме купували хляб. Много ценен уред ми е. В нея си меся всякакви теста, включително и козунаци за Великден.

Коледен календар за баткото съм подготвила Wink Миналата година му правих тези пингвини с малки подаръчета вътре.

# 96
  • София
Знам че е нормално, но аз да питам профилактично: Има ли още някой без цикъл като мен?

# 97
  • малкия йеросалим
Знам че е нормално, но аз да питам профилактично: Има ли още някой без цикъл като мен?
И аз съм така Танче и да ти кажа нямам никакво желание още да се срещна с червената гостенка.Така ми е много добре.Не знам обаче докога е нормално да няма цикъл?

# 98
  • София
И аз съм така Танче и да ти кажа нямам никакво желание още да се срещна с червената гостенка.Така ми е много добре.Не знам обаче докога е нормално да няма цикъл?
било нормално и с години, ако няма по големи от 4 часа паузи м/у кърменията. А ние едва правим 3ч. през нощта.

# 99
И аз съм без и се надявам скоро да не ме навести Simple Smile

vany6a, в амазон го има също Peace

# 100

Аз Peace

# 101
и аз така Laughing

# 102
и аз така Laughing

И аз - ама като не ми се събират повече от 3 часа и то нощем без кърмене....

Честито на именниците и на малките рожденници! И болничките, бързо оздравяване!

Да се отчетем след консултация - 6600гр (+700гр) и 66 см (+2 см). Картофите и няколкото дни, в които додавах АМ пак не са постигнали чудеса и продължаваме да си растем със същия темп, но аз съм доволна. Биха му двете ваксини, стискам палци да не вдигне пак температура.

И ние сами си го гледаме, майка ми ако трябва нещо да свърша по работа, го води на разходка в парка (добре че обикновеното работата ми е до парка Simple Smile), а другата баба много се радвао да го погледа, но е далеч. Е, някой път се чувствам като затворник, но съм доволна.

Като казахте детски кът, и аз от няколко дни му постилам едно одеяло на пода и го пускам да се търкаля.  Grinning И... да не повярваш, има малко мира. Wink  Колкото не обичаше да лежи, сега като че ли като се търкаля и се опитва да достигне някакви предмети или играчки, му е интересно. Само дето като отместя поглед и за секунди се е търкулил я до някоя саксия,я до крак на стол...

И да питам, вашите деца имат ли петънце без коса отзад на главичката? Точно където се опира като лежи. Чудя се дали е нормално. Косата му с различна дължина на различните мекга, а отзад има и плешиво петънце.

# 103
Аз май не съм писала в новата тема, но иначе следя всичко  Wink
И аз не съм се оциклила още, но не бързам......добре ми е така  Rolling Eyes
Ние днес бяхме на консултация - 8160 гр (+540) и 67,5 см (+1,5) доволна съм  Laughing Биха му и последния Пентаксим  ooooh!
Сега ни праща на кардиолог , защото е чула шум . Каза да не се притесняваме, често се случвало и се израствало . На 16 декември сме на преглед при кардиолог-а и се надявам и той да каже, че не е притеснително  Praynig
За подаръците и аз не съм решила още. Стол за хранене имаме от племенника ми. Имам още време да мисля, а и черпя идеи от тук   bouquet

# 104
и аз така Laughing
И аз Peace

Общи условия

Активация на акаунт