Отговори
# 75
Благодаря Тони!
Момичета вижте този сайт http://www.kolino.eu/bg/products.php изключително евтини неща. Харесах много тази проходилка пате. Толкова мн екстри а толкова евтина. Всичко е много сносни цени. Някой купувал ли е нещо на тази марка? Да не да са боклуци.

# 76
Ох, milkuz, Дион сега ме подсети какво още щях да пиша  Grinning Такъв тип лигавник с презрамки гледах в Хиполенд... Ето и линк

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 17:00 от Etka_koketka

# 77
Благодаря Тони!
Момичета вижте този сайт http://www.kolino.eu/bg/products.php изключително евтини неща. Харесах много тази проходилка пате. Толкова мн екстри а толкова евтина. Всичко е много сносни цени. Някой купувал ли е нещо на тази марка? Да не да са боклуци.

Веси, дъщеря ми имаше такава проходилка - Конче. Мога дакажа, че са много удобни и хубави, със силиконови колелца 8 на брой и всичките се въртят. Дръжката е изключителна удобна, а двете дръжки от страни са много функционални, понеже детето се хваща за тях и върви.  Облигалката е голяма и удобна, отдолу има килимче да не стъпва детето, когато е като люлка. Много е стабилна. Дори смятам сега и Денис да ползва тази проходилка, макар че на него му подариха една на бертони, но тя е само с 4колелца,от които само 2се въртят изцяло, доста ниска и неудобна е.

# 78
...И онзи ден купих чушки, но сега ми се струва че са доста нитратни да дам ли на малчо или да си купя на Бондьоел замразени? А всъщност и майка ми е пекла чушки и ги е замразила. Кои вариант да предпочета?
Veselina Arhipova, от трите варианта за чушката ми се струва най-подходящо да си купиш замразени на Бондюел.
аз пък мисля, че на майка ти са най-хбави - предполага се, че ги е купувала в разгара на сезона Wink

а подаръци от бабите - аз пък най-обичам пари да ми дават, така избирам каквото преценя! така и съм ги научила Sunglasses

райската ябълка предполагам като се свари за кратко, няма да е стипчива Thinking иначе е мн полезна. аз на моите не съм им давала... не знам защо newsm78

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 16:50 от sophiepp

# 79
ЕЕЕйййй страшни стееее  Hug Hug Hug Hug Браво бе Веси!!!! Това с топките не знам дали ще е удачно за Ивана,но кака и ще е във възторг   Laughing Laughing Hug Hug Ей това ще е коледния и подарък!!!!!
И за проходилката  Hug Hug Една приятелка ми даде точно такава да ползваме Mr. Green Беше ми ясно, че става на люлка не не знаех точно как  Crazy Явно и тя не е знаела, щото не можа да ми каже  Laughing Crazy Току що я преправих и Ивана умира от кеф вътре  Laughing Hug
Много ти благодаря!!!!!!  newsm51
За хлебопекарната само да кажа, че аз си я исках и то от доста време  Mr. Green И без това нон стоп меся нещо, поне да ми е от помощ  Peace

# 80
Такъв басейн с топки подарихме на племеника ми за втория му рожден ден - голяма забава беше. Много му хареса. Скачаше от батута директно в басейна. Мисля, че е подходящ за малко по-големи деца от нашите сега. Но и на него ще му дойде реда  Peace

Хлебопекарна и аз имам и не купуваме хляб от години - изключително съм доволна. А хляба си е истински!

Веси, за кашите на Хип съм чувала, че били много течни  Thinking  Може би на Humana e по-добрия вариант.   

# 81
  • Пловдив
Milkuz ето ти едни лигавници с ръкави http://family-bg.com/prX_2089.htm
Има и много други варианти.Виж през чичко Google
Аз имам два подобни,но още не съм ги пуснала в употреба.Засега изцапваме малко,ама и малко яде Grinning

# 82
  • Пловдив
Ети, благодаря ти, но точно това го няма. Естествено, че моята Креми ще си избере точно това нещо, което най-ще ме затрудни.  Laughing

Всъщност намерих го ето тук

http://www.peaktoys.ro/Product.aspx?pid=2211

Но е на румънски, а аз и думичка не разбирам  Cry

В българските сайтове не го мернах    ooooh!

# 83
Ванюша, може да ползваш Google Translate - превежда и цели страници   Peace

# 84
  • Варна
Esma, не казвам, че сега ще отучвам Теди от смученето на палчето. Споделих, че започва да ми става притеснено и особенно от разказите на мои близки, кой и докога си е смукал пръста. Та се чудех, кога е удачно и по какъв начин да започна отучването.  Peace
Ние имаме 2 такива лигавника с ръкавчета, но още не са влезли в употреба, има ги в повечето бебешки магазини.

Днес опитах да дам на Теди пюре от сладък картоф. Сварих картофа и го пасирах с малко кърма. Е, такъв рев няма, скъса се да реве това дете. Не е готов ли, какво?

Днес беше последния срок, в който да ми бъдат подадени документите за майчинство в НОИ, та да се видя и аз с пари за празниците. Да, ама като гледам в сайта няма нищо подадено и ще си стоя безпарична. Супер ми е гадно, а все пак трябва и подаръчета да купя. Не мога да кажа на мъжа ми "Дай ми пари, че да ти купя подарък."  ooooh! Тези, които имат ПИК, веднага ли ви излезе в страницата, че документите са подадени?

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 17:56 от Pepsilight

# 85
Лигавници с ръкави има много по английските сайтове.  Peace

# 86
Веси, много сполучлива ми се вижда тази проходилка, замислих се и аз Thinking Laughing ,а за чушките, според мен на-добрия вариант са на майка ти  Hug
Роси, взехме второ място на конкурса, голяма борба беше с първия и накрая 2 гласа ни победиха  Laughing

# 87
Е радвам се, че бях полезна. А аз току що се сетих къде е този магазин Колино веднъж бях купувала подарък от там и ми се стори мн евтино. Та ето и моя ред дойде за пазаруване от там з амоето слънчице. Много харесах и тази люлка: http://www.kolino.eu/Admin/pics/product_big_pic_497.jpg. Струва 50лв и става и на стол. Само ще видя дали е стабилна. Мале страхотен сайт. Нямам търпение да посетя магазина!!! А иначе аз сама избирам и попръчвам подаръците за Вики от бабите и дядовците. Дам за чушките мисля да са от майка. Тя ги беше купила директно от производител. Със сигурност ще са добро качество. Така че ще чакам пратка от провинцията. А карфиола момичета сега ли му е сезона. Аз си купих малко броколи и замразих. Мисля да купя още стори ми се доста хубаво. Варя го само 10 мин, че нали уж не е хубаво да се преварява заради нитратите. Замразила съм и тиква. Да видим още какво ще ми е нужно.

# 88
3ън-зън-зън, ето ни и нас в предколедната темичка ! Close-mas: Мерси, блубърдче !!!

Честит празник на именяците Андриaн и Андрей !!! Да са здрави и весели !!!

Честита половин годинка и на Гери на vanysha !!!

Мама Мони, дано да е по-добре Жорко вече  Hug

И Kими от вчера е сополив.  Sad Ами, даже знам откъде ни дойде на главата ... За несъобразителни роднини говореше някой напоследък ?!?  #Sniper newsm66  box

Милкуз, аз такива лигавници с ръкави си купих от Carrefoure, на Бертони бяха, по 5-6 лв. бройката.  Peace

Софи, мерси за идейката за захранване ! На мен точно тези 4 продукта ми предстоят - 1-во зелена чушка, после бананче, авокадо и на Коледа  (че и малкият да намаже от пуйката  Wink) - пуешко. Непременно ще пробваме и комбинацията след време  Peace

Веси, този басейн пълен с топки не става, опасен е за подвижни бебета. Ако бебето се облегне на някоя от стените, дирекно ще падне и ще се удари лошо  Peace

Забравих да пиша-бебоците с по-големи каки и батковци-да ги наглеждаме,нашия батко без да видя бутнал в ръката на Вики желирана бонбона,и разбрах чак след като той се развика че тя изтървала бонбоната,иначе щяхме да се захраним първо с желирана кола #Crazy

E, на мен ми се налага да наглеждам по-скоро таткото, че преди време "захрани" бебо с "парче диня, което паднало в гърлото на бебето".  #Crazy Добре, че на другия ден отчетохме погълнатото и беше с големината на трошичка и на бебо му се размина само с еднодневно продрискване.  Joy

Гушки на всички  Hug

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 18:11 от Слънчев_лъч

# 89
Благодаря на всички за отговорите за лигавниците и райските ябълки!  Hug

E, на мен ми се налага да наглеждам по-скоро таткото, че преди време "захрани" бебо с "парче диня, което паднало в гърлото на бебето".

Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт