Отговори
# 420
да, при дюлята семенника е най-важен Wink
може и черна ряпа с мед/захар;
чай от орехи(с черупките, счукани само), босилек и индрише

къде изезнаха варненки Thinking

Алексова, рецептата за крема може и тук, та да се възползваме всички Grinning

...Реших да взема и ''секс'' куклата,ако не я хареса детето ще я дам на таткото  Joy Joy Joy
ааа Naughty тя е детска, може да не му пасне по размер Joy Mr. Green
...аз ги чакам с нетърпение вече Whistling

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 17:25 от sophiepp

# 421
МимиБо, при такава кашлица не бих дала лайка и мед, още повече, щом имате изписан Фенистил - противоалергично. И двете са силен алерген, могат да влошат нещата в случая, и друг път съм писала, че най-тежкия си астматичен пристъп съм получавала от лайка, а в болницата, където се опитаха да ме свестят направиха майка ми на нищо, че ме е лекувала с нея. За съжаление, при такъв спазъм и камфоровият спирт би раздразнил повече, според мен.

Отлично средство за облекчаване на кашлицата е чаят от босилек, както и сварените на бавен огън за половин час в 1 л. вода две ябълки, измити и нарязани с кори, семки, дръжки.

За захранването с бананов шейк съм изумена, горкото дете...  Confused

както се казва - на два месеца бананов шейк, на три - тройка кебапчета с боб и лютеница.
Добре, че всичко е ок с детето. След като някой пусна линка за захранването с фин циментов прах и трудностите около намирането му, вече нищо не може да ме учуди.

За мандарини и банани е рано, според мен, цитрусите са силен алерген, а и са обработвани с кофти химикали, а бананите са хистаминсъдържащи - както впорчем и суровите домати, ягодите, зеленолистните (коприва), но всеки си знае и си премерва рисковете, важното е да няма реакция Peace

# 422
  • Варна
Моя Петър май е най-малък от всички деца тук - роден е на Петровден и още няма 6 месеца и сега чак го мъчат зъбките /виждам, че доста от вас вече изкараха първите/. В аптеката ми казаха  ДОЛОГЕЛ - за мазане на венеца. Помага ли? Някой използва ли го?

# 423
Моя Петър май е най-малък от всички деца тук...
Веси7112, най-малкото ни Юнче е бебчо Никола на мама Марету - роден е на 08.07  Simple Smile

# 424
Цитат
ааа Naughty тя е детска, може да не му пасне по размер 35 Mr. Green
...аз ги чакам с нетърпение вече Whistling
Hands Clap

Преди малко свърших една глупост-палнах една цигарка  Embarassed (много ми се пушеше) и ми стана лошо естествено,зави ми се свят та щях да падна в банята(там се скрих  Rolling Eyes ).Та детето ще цока АМ сега в 6 часа

# 425
  • Варна
Ани Ди, защо юнче е родено юли? Извинете ме, нали съм нова, не знаех, че и родени през други месеци са тук. А и може някой по-малък от нас да има зъбки, чувала съм и на 4 месечно дете да му пониква зъбче.

# 426
Ани Ди, защо юнче е родено юли?
не съм Ани, но - съвсем просто е - терминът на Марету беше в края на юни, преноси и си е в нашата тема, тъй като сме заедно от самото й начало Peace

# 427
  • Варна
Ясно, сега разбрах. Извинете.

# 428
  • С-я
А някой юнчета и подраниха Simple Smile
Искам и аз секс куклата (ако не се хареса, аз ще си играя с нея  Joy)

# 429
Аааах, maroobg!!!!! Лееееееекичко завиждаааам!!!!  Rolling Eyes И на мен така ми се искааааааа  smile3546beer... Както вече споменах преди време, вече съм си изготвила списък с неща, които да направя (да се чете: да изям и изпия!!!) след като спра да кърмя Стела  newsm47
Дам, Мартейка е отговорила за най-малкото юнче. Информацията с термините и датите на раждане е на първа страничка.   Hands Thumbsup

За Дологел - аз го ползвам за малката, върши работа.

# 430
Привет!
Не бях влизала няколко дни и сега ви изчетох.
Блу Бьрд,много се радвам,че нещата при вас са зад гьрба ви ,това е чудесно.
Гледам някой се изправят,а Ивето даже не се и обрьща все още,но това е от килограмите предполагам,а и днес правеше упорити опити така,че е вьпрос на дни предполагам.
За сега сьм давала само зеленчуково и плодово пюре,а от следващата седмица все пак трябва да вкарам и кашата,но предвид килограмите мисля да давам сьвсем малко от нея.
Вчера големия ми мальк беше именник, и имахме гости цял ден,но шаран не сьм посмяла да давам Grinning
Доста ми е трудно сама с двамата, но се налага да се справяме някак.
Красива вечер от мен!:)

# 431
Влизам отново за да се похваля,че най-накрая Ивето се обьрна от грьб по корем:))))))

# 432
Влизам отново за да се похваля,че най-накрая Ивето се обьрна от грьб по корем:))))))

Браво на момичето! Ами така, де - тази седмица ще се обръща, другата ще превзема света пълзейки, а по другата току-виж се и изправила на крачета!  Grinning

# 433
Здравейте Hug Hug
Натали то и моя мъник вчера за първи път се обърна от гръб по корем и сега по цял ден се върти
Със захранването напредваме по-малко,до сега сме опитвали ябълка,круша,банан и морков.От утре ще почна да го захранвам и със зеленчуци.
Зъбки все още нямаме,затова пък пръстите а и всичко до което се докопа е в устата му.
От 2 дни си държи крачетата и си вади чорапите Simple Smile
лека вечер на всички

# 434
Да се включа с мойта торта -суупер лесна. С бишкоти от магазина, които напоявам със сироп от вода и захар, а за крем използвам заквасената сметана на Данон. По средата банани и някакво плодово сладко. Става много вкусно и леко и  се приготвя за 10 минути.

Общи условия

Активация на акаунт