Останалата информация със сигурност ще е полезна на доста мами !
). Скоро мисля да почна и с малки парченца банан. Бананът пък е богат на вит. С и вит. B6.
A относно питането за сока и пресните плодове - cоковете се дават заради витамините. Сок правех пресен - от ябълка и круша (те са с ниска киселинност, за разлика от цитрусите), имах от на мама градината сладки ябълки.
Вече купувам готов (за бебета), че взе да ми идва нанагорно с цеденето. 

Малкият господин вече е на мнение, че ако той няма да щрака по лаптопа, няма и аз !!! 

дано утре вече се видим, че ми се иска и за ваксините да поговорим). След малко ще му давам плодовото пюре, та малко почивка и за мен. Аз също съм си направила подробна схема за захранването, под формата на табличка, с дати кое кога и разните му там забележки и разяснения за съответните храни. Иначе само чета, уж запомням и накрая нищо. Така поне ще се ориентирам по-лесно. Че сега в следващите месеци доста храни се въвеждат, да не изтървем нещо 
Сега се чувствам виновна за проявеното безразличие. Защото аз по принцип съм човек, който не обича да чете, да прекалява с информацията и да си вкарвам психоатаки за най-малкото. Но ето че дойде и на моята глава.
Не се притеснявай излишно ! Обривът по гушката сигурно е от лигавенето. А запекът според мен е съвсем нормален при захранване.
Аз ако знаеш във колко филми съм се вкарала досега покрай четенето в нета ... и все неосносвателно, за мое щастие ... 

Сега е като пумпалче - все едно само това е правил. Децата са удивителни! Карй на спокойствието!
Ако се притесняваш - не се колебай да и се обадиш! Дано не е алергия. Може ли да са от претопляне? Ако са такива ще изчезнат като разпънеш кожата.

… 

Препоръчани теми