СЕПТЕМВРИЙЧЕТО играе, пее, пълни памперси и дебелее!

• 23 294
  • 696
  •   1
Отговори
# 210
E.L., и ние сме с такава лампа.  Grinning
И на мен много ми хареса, но се чудя щом е до 9кг., а бебоците са вече по 6кг та и отгоре колко още ще го използваме?  newsm78

vesy_evi, a вашето е направо невероятно!

# 211
  • София
baby_doll ,чсстит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет и безброй слънчеви детски усмивки!!!
Малко на патерици, но от сърце!

iv4i_79 идеята ти за разделяне на стаята е много хубава. Страхотно е че имаш достатъчно площ, за да се оформят 2 къта. И аз съм против двуетажните легла, но пък стаята, която ще е детска изобщо не е голяма и предпочитам да има място за игра. Затова решихме да поръчаме легло-сандвич. Големите играчки прибирам в кош, а малките в ратанови кутии, които мисля да подредя в ниска етажерка, а отделно ще поръчаме и ракла-пейка. Относно цветовете аз се спрях на основен цвят - бежаво, а допълнителен оранжево, като отделно има акценти в зелено. Получи се много слънчева комбинация, а оранжевите щори внасят също много топлина и настроение.
Ulia ще помоля и аз за снимки.
Машонка къщата е с обзавеждане и със семейство куклички. Нямам търпение да я сглобим. Неизживяно детство...
Flash Dance за витамини мога да ти препоръчам Пренатал. Тези за бременни се препоръчват и за кърмачки. Пила съм ги предната бременност и след като родих до лятото. Дават ги че са много пречистени. Сега нищо не пия, но съм поръчала едно рибено масло от iherb за Ивана и мисля да пия от него.
nat003, много ви е хубава люлката. Загледах я на Бебеманията, но като си помислих, че Ивана ще иска и тя да се люлее на нея и се отказах. А и с нашите почти 7 кг, бързо щеше да ни отеснее.

# 212
*Мирка*  Hug

# 213
Момичета на нашия шезлонг пишеше от 3 до 12 кг-горе-долу това е до 12 месеца на бебчетата.Аз съм го купувала тук от Плевен и съм супер доволна-има си степен на люлката,така че като поотраснат малките може и полу-седнало Peace И най-важното за мен е че е и с батерий и на ток,че аз съм голяма паника от гръмотевици и онзи ден тук като валя и гърмя и хоп изключих го от тока и айде то автоматично си продължава на батерии Hug

# 214
E.L., и ние сме с такава лампа.  Grinning
И на мен много ми хареса, но се чудя щом е до 9кг., а бебоците са вече по 6кг та и отгоре колко още ще го използваме?  newsm78

vesy_evi, a вашето е направо невероятно!

Ама ,Яничка, те вече няма да качват по 1000 гр и отгоре  ( или поне се надявам  #Crazy)
аз мисля,че спокойно до годинка ще се ползва

моля ви кажете ми каква е разликата
- http://super-bebe.com/product_info.php?products_id=2764
-http://super-bebe.com/product_info.php?products_id=2765

# 215
  • София

Виждала съм ги и двете на живо .Едната е по-голяма конструкция ,а другата е като шезлонг ниска.

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 16:29 от geryaleksandrova

# 216
На нас днес ни минаха ваксините и бузанка е много неспокойна, такъв рев му дръпна допреди малко, че чак страх ме хвана, досега не е плакала толкова никога. Разнасяме я на ръце из къщи и пак реве. Сега се измори и дреме да видим до кога... Вашите бебчета колко време бяха неспокойни след ваксинирането?

# 217

Eдинствено видях, че едното е с 8 мелодии, другото с 12.

# 218
  • София
Вашите бебчета колко време бяха неспокойни след ваксинирането?

Почти 24 часа беше неспокойна.

Гала, люлката е много готина!

# 219

и аз така

Виждала съм ги и двете на живо .Едната е по-голяма конструкция ,а другата е като шезлонг ниска.

fight  baduu smile3538 smile3538
 божееее, ще ми извади очите ,
добре де и коя да си поръчам  newsm78
Гери, къде ги има ?

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 16:45 от gala.

# 220
  • София

и аз така

fight  baduu smile3538 smile3538
 божееее, ще ми извади очите ,
добре де и коя да си поръчам  newsm78
Гери, къде ги има ?

В Хиполенда в Младост  Peace любима моя дестинация за разходка Grinning .
Видях я и в Продавалника ,май за 60 лв.

# 221
  • София
Вашите бебчета колко време бяха неспокойни след ваксинирането?
Интерсно ,но този път Йоанка не беше еспокойна и раздразнена.Дори когто дигна Т ,беше в добро настроение - гукаше и се смееше.

# 222
Момичета имам проблем  smile3512
Моят Ади е с ръкавички от както се е родил и не мога да ги сваля,защото ръцете стискат всичко до което се докапат и най-вече по лицето.Преди два дни реших,че вече този рефлекс ще е отминал(а и да му се порадвам на ръчичките  Heart Eyes),ама ццццц
Както ми гукаше детето с такава сила си заби пръстите в окото,че чак мен ме заболя  Cry Резултата е:втори ден червена роговица и се притеснявам да не е нещо разранена  Tired
Та...отново сме с ръкавички,само че вече ги сменяме минум 3 пъти дневно,защото играят ролята на биберон  hahahaПерманентно са мокри от смукане  baby_neutral

# 223
Момичета потресена съм от тези изроди докторите от Горна Оряховица-http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=630945

# 224
Вани, мисля че не е добра идея да го държиш постоянно с ръкавички, все пак сега се развиват, пипат, хващат играчки...не знам мое мнение...ако му режеш добре ноктите, можеш поне през половината време, когато не е неспокоен, а си играе да му ги махаш. Мая например си бурка по очите и въобще се драпа по лицето, когато нещо и има, спи и се, яде и се и така, но през другото време, когато е спокойна няма проблем...ако и при вас е така можеш тогава да му ги махаш  Peace
За този шезлонг, който обсъждате, да, много е хубав, но изобщо не си заслужава цената, за същите праи все взима такава люлка като нашата, която може да се люлее по същия начин, но и по много други начина (седалката се върти във всички посоки) и освен това има и играчки и музика, така че определено е по-добър вариант, а и е по нависоко от земята Wink . В тази връзка за люлките, които Гала е харесала основаната разлика е именно тази, височина от земята.

Общи условия

Активация на акаунт