дано намериш най правилното решение за теб и малката мишка 
Ние продължаваме да се кърмим успешно и всеки ден прибирам нова и нова кърма. Тази от септември вече я дадох, сега ще дам и началото на октомври. не искам да се застоява. С това майче сме приятелки от 13 години и бих казала че доста се зарадва когато предложих да и дам кърмата (аз малко се притеснявах как ще реагира) и сега се радвам че мога да дам нещо повече от нежна прегръдка и много обич и на нейното бебе

, а сега покрай държавния още повече
сега пия едно кафенце и изчезвам да чета че нямам никакво време 
вчера прочетох поста ти за това че извеждаш малката и като навлякох Рая и в кенгуруто и на разходка из квартала. До сега като е била в количката и не е оглеждала и вчера и беше толкова интересно
след като гледа и попи всичко около себе си заспа в кенгуруто,аз продължих да се разхождам и я прибрах към 17ч. Заспа отново в 19- спа до 21,30 после се къпахме, папкахме и отново заспа в 23ч и дооо 8,30 

- несе търпи вечер - пак отказва да спи в леглото,в количката сме сега. купих ме и тази приспивна лампа,но кучето я гледа и я следи повече
- умрях от смях,но е факт. пак не иска и да се къпем - бях почнала да я държа по 30 мин . и беше добре,сега след 5мин. и започва да нервничи . Абе бебе - какво да ви кажа - бебешка им работа , все са на периоди

за винцето не се притеснявам пийвам си по една чашка веднъж седмично.
За наддаването до сега е била добре, 1.500кг първия месец, 800гр втория....все пак разлика между първия и втория има, но хем е донякъде нормално, хем от тогавани почнаха проблемите с яденето. При вас как е с наддаването....аз мисля, че те колкото и да се дърпат и кривят, в крайна сметка ядат достатъчно, та проблема е как ние да оцелеем...не те
За цигарите, да, то без грехове неможе, ама много ме е яд, за
Ще се опитам да не припалвам, поне да не е като сега от известно време си е всеки ден по една....айде от време на време по може, ама всеки ден, било то и по една ми е кофти....Какт

!

!

Цок цок пък заспи, цок цок и пак заспи и аз реших да минем на шише последното хранене, защото нито мога да свърша нещо нито да хапна нито нищо. Да, но и това не стана. Налапва шишето, започва да цока и явно като усети кърмата я плюе. Много кофти!
Но не се и чувствай толкова виновна...в крайна сметка ние сме майки, но сме и хора и всеки човек има някакъв предел на нервите си.
Еей, тия дечица ще ни вземат здравето.
А иначе и слагам боди с къс ръкав, панталонче и блузка и отгоре космонавтче. И едно одеалце. 
, а той е единствения Никола в групата
Само дето Никито беше малко болен, цяла нощ повръща и съответно всички бяхме недоспали и снощи заспах докато кърмя
Но като цяло си изкарахме празника много добре 
Не иска , плюе я, а ако успея да я излъжа да глътне малко, после и е тежко на коремчето! така беше в началото, скоро не съм пробвала да и давам, признавам си
Защо не пробвате две седмици да не пушите и да видите дали ще се подобрят нещата? Знам, че ще ви е много трудно, но не и невъзможно! Аз не пуша и никога не съм пушила, но пък много обичам сладките неща и по същия начин ми е много трудно да се откажа от тях
много философски подход за отказване на цигарите! И аз ги отказах така преди 10-тина години
Подкрепям, че е напълно лишен от полза и смисъл навик, но трябва да го осъзнаеш, за да се отървеш от него