СЕПТЕМВРИЙЧЕТО играе, пее, пълни памперси и дебелее!

• 23 290
  • 696
  •   1
Отговори
# 225
vesy_evi лошото при нас е,че има много"нервни" реакции и дори когато спи ръцете му са пак в лицето.Почти няма момент,в който да е спокоен за да махна ръкавичките  Sad А друг е въпроса,че спи като котенце.Кошарката му е до спалнята ни. Когато ставам от време на време да го наглеждам се случва да ми припука някоя става(най-вече на ръцете) и Ади се събужда  Shocked Еййй полудявам  #2gunfire То не може муха да бръмне.Една вечер както баща му го беше гушнал кихна и какво последва-малкия страхливко зпочна рев,рев малиии тогава хем ми беше смешно,хем ми дожаля  Blush

# 226
*Мирка* , iv4i_79, ще снимам тия дни и ще ви пратя на лични.  Peace

# 227
сега ходихме на разходка с бебка - времето е страхотно, супер топло, лекичко вали ,направо не ми се прибираше.
за люлките - добре де, ама такива на ФП излизат много рядко втора употреба  newsm78.

# 228
Добър вечер момичета.Аз пак се изгубих ,но никакво време не ми остава.Кики не беше тази седмица на градина,че нещо кашляше и не мога да подвия крак пред компа.Иска си детето внимание-редим конструктори ,рисуваме и все с такива щуротии се занимавам.Ванеса е добре-папка,спи ,плаче ,гука -като при всички..........Вчера бяхме на консултация и вече е 5 800 и 60 см. На мен ми се вижда да е наддала малко-за 2 седмици 400 гр.На вас как ви се струва? Педи каза че е горе долу добре,но могло и повече.Изцяло съм на кърма,но все си мисля,че ми намалява. Пия чай за лактация (вие от кой сте доволни) но резултат никакъв.Ям жито,ядки и не виждам да имам повече от дните от които не пия и не ям такива храни .А не изкам все още да и давам суха храна.

Ние не се боим от времето .Излизаме си и на по студено и ветровито време.ОпаковаМ Я хубаво и хайде навън.Свеки май малко не одобрява това,че я извеждам на студа , но аз не мися да виса вкъщи постоянно без да си показваме носовете като падне сняг.

Хайде целувки момичета .

пуснах няколко сълзи като видях темата за септемврийки 2011 ................ СПОМЕНИ ..........СПОМЕНИ................СПОМЕНИ...................

# 229
  • София
nansi_21 ,ако правилно съм те разбрала ,за 2 седмици сте надали 400 гр ,така ли е?Ако е така ИЗОБЩО НЕ Е МАЛКО за бебе само на кърма.От тук нататък ще започнат и все по-малко да надават - мах. 500-600 гр. на месец.

# 230
Oх мерси за успокоението.Аз знам ,че е нормално на седмица да наддават по 200-300 грама .

# 231
  • София
С бързи темпове надават новородените /10-30 грама на ден/ и вече към третия месец забавят разтежа.Тук ,във форума, много майчета споделиха ,че дечицата им са надали около 500 гр. през третия месец /в това число е и моето бебче/.Така че спокойно дечко си хапва добре  Peace .

# 232
vany, как 3 месеца с ръкавички, разби ме  Simple Smile Аз не съм слагала никога на никое от децата ръкавички като бебе, затова ми е трудно да си го представя. Не е ли по-добре вече да свиква без тях, че нали скоро ще почват самички да хващат предмети. Пък и докато се опитват да посягат, да може по-добре да си движи пръстчетата, знам ли. Странно ми се струва да не може да пипне нищо детето, освен през ръкавичката...

# 233
защо ли толкова много момичета спряха да пишат  newsm78 - щица, емили ареа, лита и още и още ,а бяха доста редовни newsm78

# 234
Vany, проблемът ни е същия с ръчичките. Редновно е надраскан като пират ooooh! В началото започнах да му махам ръкавичките докато спи, после докато будува, но е спокоен и накрая изцяло ги махнах. От тях между пръстчетата му непрекъснато беше влажно и с риск да се подсече.
200 гр/седмица не е нормално ми си е направо екстра за бебе само на кърма!
Фата, реакцията на нашият момък към ваксината продължи и през нощта, а на сутринта му нямаше нищо.

# 235
Галка, сигурно бебчетата им не са толкова кротки като нашите и не им остава време Simple Smile
Момичета, красотичката ми вдигна температура - 38, такава беше жална - отпусната и безпомощна. Дадохме панадол и падна на 37,5, сигурно няма да заспя докато не я свали. Вие така ли бяхте или само аз толкова тежко го преживявам?

# 236
Ние нямахме никакви странични реакции, слава богу. Само спа цял ден.

# 237
Така ми се искаше и при нас да мине леко, ама... цял ден плаче горкото, а сега и температура... Дано утре вече да е добре, че се затъжих за усмивките й  Praynig

# 238
Фата - моето момченце не вдигна Т, но аз по съвет на нашата хомеопатичка дадох Туя 30 СН - това е хомеопатично лекарство, което предотвратява нежеланите реакции от ваксината. Давах го три-четири дни. Ако искаш опитай. Няма да навреди поне със сигурност. Не знам дали си купувала хомеопатични, но не са скъпи 3 лв. някъде. Дават се по 3 гранулки, разтворени в глътка вода (много малко количество) 15-20 мин. преди или 15-20 мин- след хранене. И е нормално да го преживяваш. Аз не мисля че тревогата по дете се надраства. Докато бяхме бременни Сиси ми беше вдигнала Т и споделях в темата колко се тревожа. Нормално е.

# 239
Flash Dance Hug Четох за туята и се чудех, а сега ме е яд, че не взех предварително. Не трябаше ли да се дава и преди ваксината или се бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт