Красив котак търси дом

• 5 527
  • 82
  •   1
Отговори
# 30
Тедка, може да навия мъжо и при нас да остане няколко дни... само се опасявам, че пак временното ще се окаже постоянно... а как ще ги изхранвам прасенцата?!!! Това ми е единствения дерт...

# 31
Това е и моят апел:

...
Не бързайте да го кастрирате!
...

Praynig

# 32
Servalan е права . И със временното приютяване трябва да се внимава , обаче . Дано да има късмет котачето и да се намери собственика . Или да отиде на най-доброто ново място , при обични стопани .

# 33
Ако имате възможност огледайте се по входовете на съседните блокове-нищо чудно да е тупнал през някой балкон и хората да си го търсят.
И в никакъв случай не прибягвайте до кастрация-та това е чуждо животно.
Миналата седмица намерих котката на наши съседи.
Паднала явно долу/ живеят на 2ри етаж/.
Бяха налепили бележки по входовете с описание.
И докато си пуших на терасата зърнах един екземпляр със същите краски.
2-3 минути се колебах какво да направя, понеже беше 2.10 през нощта.
Слязох долу, записах си телефона от обявата и звъннах.
Мъжът ми се накара, че съм щяла да стресна хората по никое време, но нямаше шанс да ме разубеди.
Скокнаха и тръгнаха да го търсят зад блока, но се оказа уличен.
На другия ден имаше вече бележки по входовете със снимка.
Същата вечер, в доста по-нормален час го видях.
Този път си беше той.
Бил е седмица навън.

Един случай в който пушенето е донесло някаква полза Mr. Green

# 34
Снощи котака е бил осиновен, така да се каже  Grinning  Информацията е от едната докторка във вет. клиника.
Моля, темата да бъде заключена и благодаря много на модераторите, че я оставиха в Клю-то
  Hug

# 35
  • на брега на морето
Слава Богу! Цяла нощ не съм мигнала от тревоги! Тедка, ти си прекрасна!

# 36
  • Пловдив
Дано само стопаните на котето не го търсят, много бързо решихте съдбата му  Naughty
Не ми се мисли ако загубя котето или кучето си и след два дена се окаже, че са осиновени  Shocked

# 37
  • на брега на морето
Днес котаракът щеше отново да е на улицата при гладните бездомни кучета. Много е добре, че си е намерил семейство. Прекрасно е, че има такива като Тедка.

# 38
Браво на Тедка Simple Smile
Само дано изчака с кастрирането.
Ако след известно време се намери стопанинът и си намери котето кастрирано едва ли ще му е приятно.

# 39
Дано само стопаните на котето не го търсят, много бързо решихте съдбата му  Naughty
Не ми се мисли ако загубя котето или кучето си и след два дена се окаже, че са осиновени  Shocked

Жената, която го е взела е оставила телефон във вет. кабинет и ако стопанина си го търси има начин да го намери.
А и да го кастрира, не виждам в това голяма драма. Драмата щеше да е на лице, ако котака беше останал на улицата, мяукайки, привличащ вниманието на бездомните кучета, които точно там са поне 6-7 доста едрички.
Така че, ако аз бях собсвеника, бих била благодарна, че котарака ми не послужил за закуска на гладни кучета, дори да е кастриран без мое съгласие.
А и,  както писах - в района имаше разлепени цветни обяви със снимка и ако някой наистина го е търсел, няма как да не ги е видял.

# 40
Да, ама има хора всякакви.

# 41

Така че, ако аз бях собсвеника, бих била благодарна, че котарака ми не послужил за закуска на гладни кучета, дори да е кастриран без мое съгласие.

Мола ти се, недей да твърдиш, че безстопанствените кучета закусват с котки.
На улицата котките показват по-голяма живучест от кучетата.

# 42

Уличните котки може би, но домашна, която никога не е виждала други животни и не знае как да се пази...

# 43
  • София
Бързам да пиша в темата преди да са я заключили. Извинявам се, че още снощи не писах, но въобще не се сетих покрай емоциите.  Embarassed
Нашето скромно фемили взе котарака - наистина е невероятен красавец, много гальовен, кротък и лаком Simple Smile, цяла нощ не ни даде да спим от мяукането му, предполагам, че е заради новата обстановка. Обезпаразитих го, днес ще го изкъпя, но няма да бързаме с кастриране. Също така съм оставила координати в клиниката, ако се появят собствениците, защото е видимо, че добре са се грижили за него, има си всички хигиенни навици, но и постоянно гледа през прозореца (може по този начин да е избягал  Thinking )

Добре е за сега писанчо, много се надявам да се присподобим един към друг.  Hug

# 44
Честит да ви е! Много добре сте направили.

Не малко котки при нас си отидоха изядени.
 Stop

Общи условия

Активация на акаунт