Магазин Темпо-поредният хранителен магазин или...?

• 22 145
  • 80
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз току що писах оплакване. Точно чушки бюрек ядохме тогава и други неща, та после  Sick. Повече не бих яла там!

Весели празници и от мен! Grinning

# 76
Ние пазарувахме там на 30.12. Много съм доволна от магазина като цяло и от обслужването на персонала.
Само, че взехме една руска салата тяхно производство и я изхвърлихме Sick Не бих повторила с тези продукти.

# 77
Да си напиша и аз мнението. Днес го посетих два пъти магазина и останах много доволен. Като си спомня как ме разочарова лидл Sad. Не съм си купувал много храни, явно тяхно производство няма да пробваме Simple Smile. Но като асортимент, брой на каси, колко е широко... Има и скъпо и евтино, т.е. за всеки. А относно паркинга... не знам, беше пълен, но си паркирах спокойно. Да не забравяме, че от към паркинг само МЕТРО, са се постарали доста. То по празници навсякъде се пълнят паркингите. Жалко че ми е на около 15 от вкъщи Simple Smile.

# 78
  • София
Аз си пратих оплакването преди празниците и още нямам отговор от Темпо, явно няма и да получа. Whistling

# 79
Отначало много ми хареса, но от три посещения там - два пъти се сдобивам с развалени продукти в срок на годност. Единият път беше прясно мляко, а другия кайма, а разбирам че и други хора явно са се сбълвали със същият проблем - явно не си съхраняват стоката правилно!!! Възмутена съм!

# 80
  • София
Аз така и не получих отговор.
За разлика от Лидл - за едно развалящо се пиле веднага ми върнаха парите.
Сега като ще правят детския клуб и за рождени дни, предполагам почивните дни ще е зает, та май съвсем ще разредим пазаруването в Темпо. Да живее, обаче, конкуренцията, избор на хранителни магазини има достатъчно. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт