Отговори
# 495
  • Варна
Ивдраг ми писа. Направи ли са изследвания днес на малката, надява се, че са хубави и утре да се приберат у дома  Praynig Праща поздрави на всички!

# 496
Добро утро, момичета!
Малката не се оправя от сополите и това е. А аз бухам като кон.  Confused
Днес сме на ортопед.
Побърквам се с нейното неакане вече. 6 дни не е акала пак. Какво е това чудо не знам!?  ooooh!
Стискам палци на Палмира и мама Ивдраг!  Praynig
Кат88,  Hug Hug Hug

# 497
  • Варна,морето,сините вълни...
Благодаря ви мами за хубавите пожелания,като сме живи и здрави всеки ден е празник!!!
Честит 8-ми на всички бивши,настоящи и бъдещи студенти!
Стискам палци на Ивдраг,дано всичко да е ОК  Praynig
Нашата беба цял ден не спи,само си дреме в ръцете ни...и тъкмо я оставя в кошарата или на дивана уж заспала и хоп Shockedвсе едно на тръни я оставям! От 2-3 дена на сутрешното хранене връща по 2-3 пъти.Но не съм се притеснила още.Мисля си,че след паузата от 4-5 часа която прави (от към 3 до 8ч) огладнява повечко и почва да цока много настървено и явно така гълта повече въздух и затова като се уригва връща. Нещо май ентерокинда спря да действа и вече 2 вечери давам пак Инфакол.Аман вече.... ooooh!
Тини,Хипо,Веси...ще се опитам и ние да дойдем да се разходим.От сега се радвам,че ще ви видя отново  newsm44
Хайде хубав слънчев ден ви пожелавам,без рев и колики!!! Hug Heart Eyes

# 498
Ноел нашия лекар каза, ако се запече сок от мандарина. Знам, че няма да и дадеш, но поне е друго мнение.
На нас ни забраниха деавита и каза, когато намеря вигантол, тогава да почна да му давам.

# 499
На нас ни забраниха деавита и каза, когато намеря вигантол, тогава да почна да му давам.
Така ли? Защо?
И аз много се чудя дали да продължавам да давам Деавит. От 7-8 дни давам по 1 капка.

# 500
Деавита бил много силен, ако се приемал трябва да е на няколко дни 1 капка, а не всеки ден. Каза да хвърля деавита и да чакам вигантола. Но ние сме провинция, може вашите софийски лекари да са на друго мнение.

# 501
Аз преди време споделих, че и нашата педиатърка категорично забрани да давам Деавит. Но тя ни даде хапчета Вигантол, от които всяка сутрин разтварям четвърт хапче в кърма и давам на малкия. От София сме, едва ли местоположението на лекаря има значение.  Peace

# 502
# 503
  • София
Честит празник на студентите!

Деавит аз имам ама отдавна не съм се сещала да давам.

Внимавайте със сока от МАНДАРИНИ Гого беше на 9-10 месеца когато баба му донесе и вика дай му само му допрях до устата ама той не ги хареса и такъв обрив получи че повече от месец не може да се скрие. Затова сега с Иван цитруси чака след 2 години.

# 504
евето, аз така или иначе няма да дам сок от мандарина. Знаете мнението ми по въпроса - до 6-ти месец кърма, кърма и пак кърма. Тя и затова m9m9 ми е писала "знам, че няма да дадеш, но..."  Laughing
Ще видим как ще я караме с акането. Писах и в подфорум "Консултации с Лалече лига".
Значи и аз няма да давам Деавит или поне ще давам на 3-4 дни веднъж.
Момичета, абе лигавят ли се вашите бебета? На моята бебка й текат нон-стоп лиги от седмица насам.

# 505
  • София
*Noel* и аз имам желание поне до 6м да сме само на кърма, дано и да се получи. Казвам за мандарините за да се знае ако все пак някой реши. Относно акането аз съм против всяко помагане било с термометър, сапунче, мушкато и каквото се сети човек.

Иван се лигави ако е гладен и е гушнат търси цица и прави всичко в лиги  Simple Smile

# 506
Здравейте  Hug,

Титка-бандитка,  newsm59!

Големи грижи с тази алергия, нещо не й повлиа добре лечението и ходих за второ мнение при друга гастроентероложка. Милата ми Евка цялото й личице е в пъпчици  Confused. Двете докторки твърдят, че силният плач е от тази алергия и ако улучим как да я храним ще премине.

Връщам се да чета и после ще се включа пак   bouquet!

# 507
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЗА ВСИЧКИ НАСТОЯЩИ И БИВШИ СТУДЕНТКИ! Весело изкарване на празника  bouquet

Аз давам деавит, тия дни се сещам, та всеки ден давам. А бе, мисля си, че ако беше толкова опасен, щяха да го спрат от продажба, ама знам ли newsm78 .

На всички болнички мами и бебчета  Praynig скоро да се оправяте!!! Дано за празниците всички сме здрави и щастливи Hug

Орхидейке, дано и вие да откриете правилния подход, че това с алергиите хич не е безобидно.

Ноел, и моя много се лигави, ама не постоянно, но често като е буден. Понякога толкова лиги има все едно веро съм му дава, че и се дави.

# 508
  • София
И Мая се лигави от няколко дни. Преди на всички снимки ми излизаше с изтичащо мляко от устата по някоя буза, сега ми излиза с лиги  Laughing Само че това диване го гледам в устата на долния венец има малка бяла пъпчица, която както и да я пипам и опипвам, за мен си е зъбче  ooooh! Такова чудо не съм виждала, Иво на годинка нямаше и един зъб, много късно го почнаха, пък това? В петък съм на консултация и ще го покажа на лекарката, че нищо чудно и нещо друго да се окаже, зъб на два месеца ... абсурдно ми звучи.
Иначе дребната е през ден - един ден спи, един не ще Simple Smile Вчера не щя почти хич, беше доста кисела, а сега в 10:30 я изведохме с батко й, обикаляхме по пазара 2 часа с негови приятели, изпратих ги на училище, поседях в една градинка малко и се прибрах в 1 да я чакам да ревне да яде. Обаче нъц, вече наближава 3, а тя спи и мърка доволно тука Simple Smile Сложих коша на количката под прозореца и го отворих, хем въздух, хем слънчице, спи, та ушите й пукат Simple Smile Аз в 1 се поизцедих малко с помпата, че щях да се пръсна - от 10 часа насам не е яла, 5 часа ще станат след малко, спиииииии  Laughing Като се събуди сигурно и ушите ще ми изяде  Laughing Ама аз нали спящо бебе за ядене не будя Wink

# 509
Здравейте Hug!
Ноел, мила, ама 6 дни неакане е страшно много, то на детенце му е страшно тежко със сигурност, представям си в това малко коремче колко се побира, а нищо да не излиза. Ивка вчера не беше акала от ден и половина и снощи рееев от 19. като се почна до 01 часа и е дно пръцкане ... и аз за да се облекчи детенце помогнах с термометърчето/  не стана веднага ,но опитах няколко пъти ,докато се получи и после се успокои и заспа милото. Ти опита ли?

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАМИ СТУДЕНТКИ !

Общи условия

Активация на акаунт