Отговори
# 570
Bebzz,  Joy , ние отдавна сме се запознали и си бяхме близки с бейлиса, сега пак си общуваме.  Peace
Май трябваше да попитам- пиете ли повече от една чашка вино?  Embarassed

Бърди, каква бузанка е Мая, направо да я схрускаш.  Flutter

И аз днес вършеех из Джъмбо, нали ми е в квартала, и все се изкушавам да минавам и да си купувам коледна украса. Натрупах един куп финтифлюшки, които сега съм приготвила за село, че тук няма вече празна стена неукрасена.

Оффф, чакам мъжа ми вече 2 часа- в някакво задръстване бил. А ние стоим опаковани с бебо и Зуки и взаимно се изнервяме.  Twisted Evil

# 571
  • Stavanger,Norway/ Varna
Зеленоочке, аз пия някой път по две, но с мезе  Peace. Между другото, изобщо не съм забелязвала Мила да се успива  Thinking

# 572
  • София
Ахам, значи да не отказвам активната гимнастика  Simple Smile

Ноел, клизма с термометър в дупето.

Някой знае ли друг метод за справяне със запека?

# 573
  • София
И аз пийвам по чаша вино, но рядко - не съм забелязала да му действа. Но като пия кола или друго газирано май става по - нервен. Но пък когато ям ориз /това ми е любимото ядене/ Гого почва да го мъчи коремчето, става твърдо, и не ака толкова на често. А и е по - гъсто акото. Сега обаче покрай хремата така пълни памперса /и е слузесто/, не попива и излиза на гръбчето. Вчера го преобличах 3 пъти. И много обича да си цопне крачето в наакания памперс - добре че имам повечко чорапки.

# 574
И аз се чудех, дали е полезна тази активна гимнастика,че да купя,но сестра ми ме улесни като каза ,че вече и е взела за Коледа Simple Smile, та сега мисля да взема от тези шезлонги люлка със степени на люлеене и мелодии, ама още не съм ходила да обиколя и да харесам. Ако някой има да сподели,моля има ли полза и от таков боклуче у дома Simple Smile
Мирче, аз само за този метод с термометърчето знам и вече приложих успешно веднъж,но не ми се иска да свиква и да и става лениво коремчето,ама ...като се мъчи ,по-добре така отколкото да се тормози бебка

# 575
Мирче, не прекалявай с клизмите. Ще свикне така организма и после няма оправия.
Аз не пия повече от половин чаша вино.
irinopolis, аз давам Осцилококцинум, разтворен в малко водичка. Педиатърката й го изписа.

# 576
Ето как  ние се кефим на активната гимнастика:

# 577
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Еххх, ако винцето вечер успиваше врескалцето, до сега да съм минала направо на ракия! Но уви - няма никакво значение какво пия или ям, ето до преди 2 дни бях спряла млечните и шоколада с надеждата да му облекча коликите и той взе, че ми ака с кървави нишки  ooooh!, а вчера, като видях, че няма ефект се намуах със солидно количество бял и обикновен шоколад и врескалцето взе че заспа малко преди 1 (обикновено не заспива преди 2). Само да намеря нещо, което като ям и той да няма колики и само него ще ям, ама на!

И аз мисля за коледа дзверчето да се сдобие с активна гимнастика!  Grinning

# 578
  • Sofia
mama Ma активната гимнастика е добър подарък. Моя син си лежи на нея и си се съзерцава в едно огледалце там. А с времето ще става още по-полезна.

Ние имаме електрическа люлка на батерии. Сложихме и адаптер защото 1/3 от времето си е в нея и се люлее. Нашата е на Фишер прайз с две посоки на люлеене. Предпочита ляво-дясно. Купихме я от Джъмбо. Това ми е най-полезната покупка до тук и си заслужава всяка стотинка дадена за нея...

# 579
  • София
Хаха, и аз я спрегнах за коледен подарък активната гимнастика  Laughing
А как да внимавам да не свикне с клизмите  newsm78 Тази вечер сама си свърши работата детето, но ако не беше... Лекарката каза да не я държа неизходена повече от два дена, а и аз не искам да се мъчи милото. Затова попитах някой знае ли друг метод - аз не знам  newsm78

Ние имаме шезлонг на Фишър прайз. Има песнички, вибрация и висящи играчки. Ева едва сега започва да се впечатлява, до скоро не и беше удобно да седи и плачеше, а от два дни много се кефи на играчките и слуша щурчетата  Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 21:13 от Arim

# 580
ЛурдесHug
irinopolis, нашия също има слуз в акото (с цвета на самото ако е, само че бистра слуз), направо ми писна вече. Уж не хърка толкова много, но още ака слуз  newsm78 И аз давах осцилококцинум, пръскам и Стеримар, само че забелязах, че реве след като го пръсна - не веднага, а след около 10 мин. - реве та се къса на порции сякаш нещо го боли. Какво ли може да бъде?.. newsm78

Нашата активна гимнастика засега представлява една въртяща се играчка с три караконджулчета, закачена за полилея над леглото. И понеже ми писна да ставам, за да му побутна играчката да се раздвижи съм вързала една връвка, та както си лежим двамцата с него на леглото си подръпвам и връвката Joy Така, той е забавляван, а аз - спокойно излегнала се hahaha Да се върне мъжо и според финикийското състояние ще решим дали да се сдобием с автентична гимнастика.
Днес моя малкия ме умори от смях по време на банята като реши да пусне едни мощни и дълги газове ей така както си лежи във водата в коритцето Joy Натъркаляхме се с майка ми от смях на балончетата! hahaha

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 22:35 от kalinche

# 581
Пеивет Sunglasses

Ние имаме подарък за погачата ето тази активна  ГИМНАСТИКА     http://papagal.net/index.php?main_page=popup_image&pID=654

аз лично смятам че е доста полезна но приятелка ми каза че влиза в истинска употреба чак края на 4 месец Peace

Много странно един ден е много кротичка мойта бебка а друг е направо ужаст!? Дали и при вас е така.....?

# 582
Привет! днес бяхме на консултация, сложихме двете задължителни ваксини + Ротарикс - приема се през устата и за това е хубаво бебето да не е хранено скоро преди приема й.

# 583
Бърди, направо имаш разкошно бебе! Голяма красота.  Heart Eyes

И Нико не е акал и се мъчи, ама термометри не работят.
А и ме е страх да ги използвам.

Сополите си текат още. Уж пръскам.
При Мила на училище има яко болни, та сега на нея давам разни витамини, плодове. Дано не се заразява лесно.

# 584
Първо да се похваля, че тази вечер се сефтосахме с милото luvbed Ей, голям кеф! Но ползвахме лубрикантче, че иначе лоша работата.

Аримче, Hug . Я верно вземи отпусни парата, прави ми впечатление, че като се направи едно лееко скандалче на мъжете, после ги държи известно време. Ама като не разбират от дума Crossing Arms . А за клизмата, една мама беше споделила за парченце сапунче, че действало при тях. И накрая така известното мушкато...

Брасто, моя Убавец един ден ме прави сама да си говоря, на следващия само спи и яде Crazy . Пази ме детето да не се преуморявам Joy

Калинче, как съм се смяла с твоите караконджулчета smile3532

Ама като чета как се забавляват вашите бебчета, моя се впечатлява само от играчките на въртележката на кошарата и то само докато го преобличам. Иначе като го сложа в шезлонга само си гледа някъде в страни и даже не мога да му привлека погледа. И не ми се смее, само ме гледа едно странно-странно. Дано скоро се променят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт