Отговори
# 600
Веси-на мен педиатърката ми каза , 4е кърмата не е еднакво коли4ество през целият ден.Така, 4е възможно е ве4ер да ти е по-малко.Слагай  на гърда въпреки вси4ко , 4е да стимулира

Позитив- 4естит ти рожденник

# 601
Тини то хубаво да стимулира ама това цяла вечер до 00 ч - 1 ч. бе. Аз заспивам, бебо не, гладен.....затова му дадох АМ.

# 602
Тини то хубаво да стимулира ама това цяла вечер до 00 ч - 1 ч. бе. Аз заспивам, бебо не, гладен.....затова му дадох АМ.

Aма реве ли бе Веси, ами ще дохранваш щом трябва ,ама нека да се поизмъ4и малко на цица да стимулира или пък ти после като го нахраниш с помпата

# 603
Дано й хареса да се вози Simple Smile
Да не се чудите що съм тук по това време - с разстройство съм  Embarassed Сега пия чай от шипки и се моля да не разстроя и малката по някакъв начин, че... незнам. Приемам съвети за нещо затягащо, което да не преминава в кърмата  Hug
Капсули Ентерол  Peace действат безотказно!

# 604
Fata, ентерола сигурно действа безотказно, но за естествено затягащо аз се сещам за сок от дренки - няма пропуск! Винаги имам едно шишенце на разположение  Peace
На нашия също му е приятно и заспива в столчето за кола!
зарат, ама така съм се смяла на "дъртото пиянде"  Laughing  Laughing  Laughing
Веси,за кърмата - сънят е много важно нещо за лактацията! По време на нощния сън би трябвало да се наливат гърдите - поне при мен е така, особено в периода 03-06 часа. А то реве ли милото или си мрънка само? И сигурна ли си че реве от глад?
пашик, аз също се чудех напоследък как са нещата при нани-банани. Дано всичко е наред и да пише скоро.  Praynig Много ви е хубава гимнастиката, смятам и аз да се сдобия с нещо такова, но ще почакам засега -много се дразня, но зависи от финансите Rolling Eyes

Момичета, да ви се похваля и аз открих сезона  ooooh! (демек - дойде ми цикъла). Очаквах да е по-късно, но то какво ли е наред в хормоните ми сега... Crossing Arms

Оооо, забравих да почерпя - днес закръгляме четвърт годинкаааа!  Party  Party  Party

# 605
Тини реве бе, ако не е на цица реве. И накрая заспа като го дохраних. Калинче и моите се напулват вечер , но аз говоря за периода след 21ч. до към 00ч. явно намаляла и не му стига и реве, не само мрънка. Като го дохраних млъкна. А тази сутрин като го храних в 6:30 яде само от едната гърда и се наложи другата да поизцедя до облекчение щото беше напрегната.

# 606
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Веси, моето всяка вечер, като започне откъм 8-9 до поне 1-2 ми виси на циците с малки почивки (да отида до тоалетна, да се изкъпя или просто да се раздвижа, през което време го теши мъжът ми) и това е от как се е родил и все пак си наддава чудесно, дори не съм си помислила да давам АМ. Може не толкова да не му стига млякото, колкото да има нужда да се погушка и да асимилира наученото през деня. Ако толкова много ти се спи, гушкайте се в леглото, ставайте по-късно сутрин, но не лишавай бебчето от топлината си, пък ако има нужда, ако не наддава добре и ще се дохранвате, лошо няма.  Hug
 Хъм, така като гледам, май само аз съм такова тъпо и упорито същество, което въпреки всичко си кърми бебето, като започнем от това, че кърмата ми слезе на 5ия ден, но все пак не дадох нищо до тогава, после беше малко, после неправилното засукване, безумно дългото му кърмене (поне по час през час, сега поне нощно време има една 3 часова почивка) и накрая зверските му колики, заради които ме хапе и съответно не мога да се отърва от вазоспазмите (яко си боли, да знаете) и накрая, не че има много общо, но все пак допълва картинката, гадните болести, които не ни оставят с големия вече цял месец - той изреди няколко болести и алергия, а аз в момента карам втора настинка с отвратителна кашлица. Ама как да го лиша горкото от най-хубавото нещо за него в момента? Ми не мога!  Simple Smile

Бърди, много ти е готина мадамата, а и явно добре се забавлява!  Laughing

П.П. Веси, защо тогава не цедиш сутрин и изцеденото да го даваш вечер вместо добавката? Моето като реве вечер не е толкова от глад, колкото от колики, натрупани впечатления и нужда от сигурност и успокоение.

П.П.2 Ха, аз докато напиша и то ехеее, няколко човека публикували преди мен, ама е така, като пиша с една ръка!  Grinning

# 607
Не съм така ще направа, ще му дам изцеденото, а относно гушкането , правя го постоянно, спор няма. Никога няма да го лиша от обич и прегръдки, спор няма  Peace но остава гладно детети и ми се струва че затова не може да заспи по рано, че кой му е хубаво да спи гладен.....затова му дадох, защото го виждам че му се спи, две не вижда ама.....не може....

# 608
Веси, гледайки възрастта на бебо, имай предвид че наближавате втората криза на растежа, към 8 седмица.
Нико беше кошмарен по това време, от 9 до 1-2 часа само кокорене и рев. А за висенето на гърда няма да споменавам.
Според мен, няма нищо общо с яденето това. И споко ще премине, ама трябва време.
Майките през тези периоди, е нормално също да са изнервени и да се чувстват несигурни - защо плаче, гладно ли е, да дохранвам ли?
Аз нали съм с 2ро и някои неща ги подминавам леко. Ама с Мила и аз се колебаех, хем беше спокойно дете.

Но, това което мен най-много ме успокоява е инфото. Да знам за какво става въпрос, какво да очаквам и пр.
Така се чувствах сигурна. Аз дори сега препрочитам разни полезни книги, за да не губя почва под краката си.

Димяни,  Hug Дано всичко е наред. Точно днес си говорихме с мъжа ми, че трябва да си направим и двамата профилактични прегледи,
ама в България де. Те тук подобни не правят.

Нани наистина изчезна. Дано са ок.  Praynig

Нико най-добре спи, докато пътува или се разхожда в количка на студа. Така прави 4 часови паузи.
Вкъщи, току на всеки 2 часа иска да яде. Mr. Green

# 609
kalinche, честита ви четвърт годинка. Беше писала, че бебо плаче като му пръскаш в нослето. Да не би нещо ушенце да има позачервено, нали са свързани уши, нос и гърло...
Аз пък ще питам след ваксините (двете) как бяха вашите деца - мрънкаха ли повече от обичайното? Днес от 5 сутринта сме на ръце и не са само коликите, мрънка и проплаква без да се присвива. Почнах да му слагам капки в ушите, не виждам да е по-спокоен от преди и затова се чудя да не би ваксините нещо да го правят по-раздразнителен

# 610
Не съм и Milla Elaine, много точно казано.  smile3501 Напълно съм съгласна с вас.

На мен пък откакто се е родила Еви никога не ми се е случвало да не заспива до 1-2 ч. smile3506 Аз я къпя към 21,00ч., след това я кърмя и я слагам в легълцето й с биба, където тя заспива понякога от раз, понякога помрънка малко 10-тина минути /тогава винаги я галя по главичката и тя се успокява/. Към 02,00ч. се буди за първи път и аз я взимам при мен. Кърмя я и я гушкам. Е няма такъв кеф. Спим и двете непробудно до 10,00-10,30ч. Аз се наспивам повече и от преди. А тя се чувства прекрасно. Не й отказвам цица и много я гушкам. Ей това за бебетата е рая.
Между другото тая нощ съм я кърмила първия път от дясната гърда и понеже е била между мен и татито съм я преместила от ляво. Втория път като се събуди за папане и аз съм си помислила, че щом е от ляво значи трябва да я храня от дясната гърда и пак повтарям от дясната.  Crazy И в тоя момент лявата като почва да тече, ама една твърда, течаща, цялата ми блуза мокра. Та се усетих и хоп си я прехвълих от ляво.  Laughing Е кво да се прави. Нощем съм неадекватна, като ми се спи...

Снощи се изака. Най-после, на 8-мия ден. Ама много бе.  ooooh! Либерото не пропусна и грам. Това, ако беше Памперс, да се е омазала до ушите. Та исках да кажа, че акото й беше едно слузесто, разтегливо. Това да не би да е от сополите?  newsm78

Milla Elaine, права си. Ева и тя е сополива вече цяла седмица. Няма минаване тоя грип, бре, ужас!  ooooh!

# 611
Легео,от ваксините е.Моят Ники 2 дена е като болен,плаче,боли го краченцето,вдигна температура.На третия ден нищо му няма,слагай компреси с риванол и ако имаш панадол давай,така ще се успокои.
Днес много кофти духа,няма да излизаме,а вкъщи просто откачам

# 612
    wavey
  Аз установих,че натрупва много емоции през деня и вечер много и се спи,а неможе и затова много плаче.Започнах да я люшкам в шезлонга и да я слагам при батко и (докато си играе или пише домашни) на тишинка,че Весела е доста шумна.Така се родихме всички,преди неможех и да се наям.После в 9 къпя Весела (бебка докато спи при бати),като се събуди Цвети я къпя и нея,паркирам ги на спалнята и така заспиваме всичките 3.Бебка си цока,заспива и я местя на креватчето и.После понякога пропуска в 1,30 яденето и се събужда чак в 4,30.Цяла нощ обаче няма нищо в памперса,а през деня ака на всяко хранене.Ама аз закусвам всеки ден с овесени ядки в кисело мляко,мисля че и за нейното коремче са добре.
  Досега бяхме навън,ама сега ще приспивам весела и незнам дали да не изведа пак Цвети  newsm78!

# 613
Привет, дами!!!
Честита  3та месечинка на Алтай и 2ра месечинка на Габриел!!!  smile3522
Pozitive, честит ти рожденик, много да те слуша и обича!!!  newsm67
При нас има сняг и е голяяяяяям студ. cold, май ще се зазимяваме вече  #Shocked #Shocked
Ако знаете вчера в какъв филм се вкарах, измъчих си детето bash Реших, че има разтройство, защото на два пъти акото беше по-течно и се почна едно даване на чай, да не се обезводни детето, то не иска плюе - аз му тикам биберона в устата, той повръща милия, аз пак биберона и така го измъчих 2 часа, докато се прибере милото и така ме нахока, ама с право де  Crazy Crazy. Съвсем се побърках вече  #Silly #Silly
Моя мъник за коледа получи вече количка - лятна  Laughing Laughing, но е намалена от 259лв. на 199лв. и се възползвах http://www.kasida.bg/detska-kolichka-hauck-capri-blackorange-130-3958.html

# 614
  • Русе
Здравейте и от нас
Честити месечинки на бебчетата Hug
Ние вчера бяхме на преглед станали сме 5435 кг и 61 см ,докторката каза че доста сме качили за 1 месец ама като все сме гладни
Биха ни и ваксините и цялден беше кисел и ревеше но днес е добре слава богу

Общи условия

Активация на акаунт