Жената лъв - 43

• 18 155
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
Опса, кво правите бре?

Кой спинка веднага да докладва  Crazy ?

Исках да ви питам наденицата ( тънка, домашна ) как я готвите? За "чиста" пържена и на фурна знам, нещо по - така правите ли я?

# 721
  • Балчик
Реа аз " чиста " на фурна не съм я правила наденица  , винаги съм я приготвила в голям гювеч и вътре си слагам всякакъв зарзават - лук  , ама мнооого лук , чушка домат , подправки , друг път с картофи пак в този гювеч под капак и винаги е вкусно
Ама забравих да намина днес да ви поздравя  Hug , че тук е сняг и мнооого работа
как сте девойчета ?
виждам , че някой спят , други ще летят
трети и за гоблени говорят , аз обичам и си шийвам от време на време .
 Heart Eyes

# 722
  • София
Реа, знам, че наденица се слага в капама. Ама аз я харесвам, щото мога да я метна във фурната или с картофи, или с нищо  Mr. Green. Ааа, сетих се - боб с наденица!
Аз правя пълнени чушки и току-що ходих да ги обръщам  ooooh!, че съм засилила много фурната и отгоре са се запекли, а не са сготвени напълно  hahaha.

# 723
Аз пък пеках тиква, манджа имам от вчера.

# 724
  • Пловдив
Рейче, и за нас ще видя да взема...дано да има. Никога не съм купувала през зимата, то и не сме ходили зимно време никога, та не знам изобщо ква е хавата...
Таз година го изпихме. Кат ме светна да си нося и на бач по едно стръкче за чай, та съвсем свърши.  Laughing

# 725
Таз година го изпихме. Кат ме светна да си нося и на бач по едно стръкче за чай, та съвсем свърши.  Laughing

Абе на мен ми останаха около няколко стръкчета, но някъде изчезна  newsm78 търся ги , но никъде ги няма в килера  Mr. Green

Нас може и да ни пускат по - рано от работа  Laughing, а дано

# 726
  • Балчик

Абе на мен ми останаха около няколко стръкчета, но някъде изчезна  newsm78 търся ги , но никъде ги няма в килера  Mr. Green

Нас може и да ни пускат по - рано от работа  Laughing, а дано
амиии завиждам пък  Crossing Arms

# 727
За по-рано не можа ме огрее, ама 50 бонус имам  Mr. Green

Шефката каза..."Ако решиш да не се връщаш...пиши ми само 1 смс, та да знам  Whistling " Embarassed Ами как може и мислите ми да са изписани на челото значи  ooooh!

# 728
  • София
Джес, ти сигурно си споделяла, но съм забравила  Blush - вие с малката и симпатичния ирландски младеж ще карате там Коледа и НГ, така ли? Ако е удобно да питам, де, и ако ти се разказва  Hug!

# 729
Вени, за съжаление ще съм само аз и само за Коледа. Гери не получи съгласие от баща си да пътува извън страната. Така че, аз за Коледа съм там - за Нова Година - тук.

А от догодина - потоп - каквото сабя покаже!

# 730
  • София
Ясно, Джес... Жалко, наистина, особено ако на Гери й се е идвало с теб! Но живи и здрави, ще го направите някой друг път  Hug.

# 731
Тя искаше да го помоли това да й е коледния подарък - а я пусне. Но...

# 732
  • София
О, по дяволите... Стана ми мъчно  Sad! Сигурно и на теб ти развалих настроението  Hug.

# 733
Вийче, и вие ли имате бонуси? Crazy При нас 50 им е забранено да ни пишат Twisted Evil.
Не си разваляй настроението Hug. Предстоят ти красиви неща Heart Eyes

Мъжа ми днес ходи до Букурещ и понеже колата го чакаше в едни познати на 30км от нас, се оказа, че сега не може да запали. Нещо компютъра искал рестартиране и някой трябва да ходи до там да го направи това нещо Thinking А го чаках да се прибере, че да отидем да пазаруваме. Нямам никакви продукти и нищо за ядене. Сега се обличам и отивам до най-близкият магазин. Rolling Eyes

# 734
Пол, ми той пътя до Русе го затварят. http://www.btv.bg/news/bulgaria/story/1866328847-Zatvaryat_vreme … _Ruse__Byala.html
Ние пък щяхме да ходим до майка и баш днес мъжа ми ще закъснее. Много се вбесявам така.  Twisted Evil Ще отидем в 100часа.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт