Любители на котки - тема 45

• 39 109
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Я, Снежа имала имен ден в вчера! Затова цял ден валя сняг!   bouquet

Тина, къде ще карате толкова време? Ти ли ски-учителя или само за кеф?

Off: Moonlight, какво е IMVU? In My Virtual w/V/orld Laughing? Не е WOW, нали?

# 451
Тина, ако си ски учител, си признавай бързо Simple Smile
Мони кара ски и тази зима ще го записвам на курс, да не се окаже, че ти ще си му учителка  Laughing

# 452
IMVU-то си чат програма.Има всичко което и в реалния живот.Стаи,мебели,дрехи,аксесоари...можеш да си направиш героя какъвто си пожелаеш.Има и звуци,движения,пози-много реално и много красиво е.3D е.
Основната идея и предназначение е чат.Мъж ми хич не я обича таз програма Grinning Grinning

# 453
# 454
  • На небето

Егати ловеца, а им пратя моя Мърчо да видят хищник.  newsm62

# 455
Котка гледана в апартамент. Simple Smile
Знаете ли и аз се съмнявам, че Рижко може да хване мишка.
В момента е на рамене те ми и виждам сянката на опашката му в монитора. Много ми прилича. Crazy

# 456
  • София
И аз се съмнявам Харо да улови мишка.
Но пък Торо е започнал да лови мишки. И като ми отговаряха на този въпрос имаше нотка гордост в отговора. Явно добре се справя. Гледан е 1 и нещо в апартамент. Не знам в този, който го метна от 4тия етаж колко време е живял, ветеринарят не можа да ми каже възраст, определено под 1г. У нас живя 8 месеца.

# 457
  • София и Морето от време на време
Признавам си бързо: ски-учител съм от 22г - на днешния ден 1988г ми беше изпита. Работих 12г на Витоша и Боровец, после 3г пауза, като стана на 3 големия 6 зими, в които чат-пат помагах в училището, където водех големия и пак 3г пауза. Вчера си подадох документите и си възстановявам правата и живот и здраве - пак ще съм на Витоша от ... не знам точно. На 22 дек. ще ходя да си взема документите и ще науча повече.

offtopic
Момичета, от известно време ме гложди да ви споделя за една страхотна идея за подарък, но тъй като е нещо, с което се занимавам и не знам как ще го възприемете - то ясно, че и един вид реклама ще е, но реалното е, че идеята на мен много ми допада и смятам да се възползвам яко. Ако някой се интересува, нека ми пише ЛС или ако искате мога и тук да ви кажа, но само ако го искате, да не е като спам и стига да не е нарушение на правилата на форума, че не съм много в час с тях.

# 458
То тука ако не си поспамим, къде  Laughing Давай идеята.
Щом ще си на Витоша  тази зима, може и да се засечете с Мони. Смятам да го запиша към Мачирски, на съботно- неделни курсове.
Обаче мишока как лежеше по гръб до котката в клипчето  hahaha А после го напада, направо си е актьор от класа!!!!

# 459
  • На небето
TINA.K хубава работа, събуди ни любопитството, и сега няма да кажеш. Казвай си бързо или ще ти задръстим кутията с въпроси.  Twisted Evil

# 460
Казвай, казвай, аз мразя студа и съм некадърна в спорта, но съм любопитна! Хайде!

# 461
Тина, ??????????????????????????

Аз нещо не съм доволна от Мачирски. Приемаме оферти!

Ей, голям звяр е тая мишка, бе! hahaha

# 462
  • София
Момичета, от известно време ме гложди да ви споделя за една страхотна идея за подарък, но тъй като е нещо, с което се занимавам и не знам как ще го възприемете - то ясно, че и един вид реклама ще е, но реалното е, че идеята на мен много ми допада и смятам да се възползвам яко. Ако някой се интересува, нека ми пише ЛС или ако искате мога и тук да ви кажа, но само ако го искате, да не е като спам и стига да не е нарушение на правилата на форума, че не съм много в час с тях.
В правилата е описано какво се счита за реклама.

Дияна на ски училище ходеше в Марина спорт. И те бяха на Витоша.

# 463
  • Costa Rica
Стана ми жал за мишлето Sad Със сигурност е свършило като вечеря.
Но пък клипчето ми напомни моята банда, докато беше жив хамстерът. Дребното беше голям дзвер и редовно си похапваше котки. Взе им страха и само го гледаха без да посягат.

# 464
  • София
Стана ми жал за мишлето Sad Със сигурност е свършило като вечеря.
Но пък клипчето ми напомни моята банда, докато беше жив хамстерът. Дребното беше голям дзвер и редовно си похапваше котки. Взе им страха и само го гледаха без да посягат.

Аз пък все си мисля, че е игра и котето изобщо не се сеща за ядене. Дано да не си права, че мишлето наистина е много сладко Sad.

Общи условия

Активация на акаунт