Рисуване за начинаещи и не само - 3

• 55 328
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • гр.София
Нинка, стихчето е просто прекрасно, а и картината - като илюстриран сън е bouquet  
Ели, прекрасни картини - като по Климт са  Hug
Danielavas, благодаря ти Hug
Зара, прекрасни листа   bouquet
Една дама в синьо от мен - помагайте, нещо още трябва да пипна по нея, ама какво Thinking
Днес имам творчески повод да Ви почерпя

# 121
dilu,пожелавам ти още много творчески поводи да имаш да почерпиш   bouquet !Дамата ти е като ледената кралица с тази млечна кожа и светъл поглед,съчетани с този нюанс на синьото,а фонът подсилва всичко това.Много харесвам студените цветове,направо ги обожавам!

# 122
dilu , Дамата в синьо е разкошна , наистина не знам какво смяташ , че трябва да допълваш или променяш . Аз я намирам за приказна картина , не я променяй , просто е страхотна !  bouquet

# 123
  • Costa Rica
Една дама в синьо от мен - помагайте, нещо още трябва да пипна по нея, ама какво Thinking
Някакво бижу, мейби? Една подаваща се обица отдясно?
Но и така е прекрасна.
Честит творчески повод  bouquet

# 124
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Цък нещо и от мен    Grinning

# 125
  • гр.София
Благодаря Ви мили дами  Heart Eyes - сега ще правя и младежа, пък после ще я мисля дамата му.
Калей, такова спокойствие ме обзе докато гледах картината ти, поседнала на пейчицата, под това разкошно цъфнало дърво - много ми хареса, благодаря ти, че го сподели  bouquet

# 126
Някакво бижу, мейби? Една подаваща се обица отдясно?
Но и така е прекрасна.
Честит творчески повод  bouquet
още като я погледнах си помислих че нещо липсва може би бижу но в следващия момент ми се стори че ще стане пресилено - сега акцентираш голотата която не е прекалена а е и леко загадъчна хем идва в  повече хем остава много и  роклята мисля че е достатъчно разкошна ..... ЗА мен е завършена без допълнения. ДАно правилно съм се изразила за впечатлението. Браво   bouquet

# 127
  • гр.София
Получи се това

# 128
Ето го , мила dilu перфектното допълнение към дамата ти в синьо , просто е невероятно сега   bouquet  bouquet  bouquet
Ето и от мен две нови дъски с цветя , искам пролееееееет :
http://essperansa.snimka.bg/arts/moi-risunki-i-drugi-neshta.568597
http://essperansa.snimka.bg/arts/moi-risunki-i-drugi-neshta.568597.22495094
http://essperansa.snimka.bg/arts/moi-risunki-i-drugi-neshta.568597.22495091

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 09:16 от Zarrasuzuki

# 129
  • гр.София
Зара, можеш да поразгледаш и темичката за рисуване с пирограф - на дъска ще стои много добре с леко обгаряне по контура.
Първата ми икона

# 130
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Страхотно!  Hands Clap

# 131
# 132
Елинор, много ми харесаха нещата ти!
и  Нина докосна една такава струна у мен ..
Радвам се на всички и желая вдъхновение!

# 133
  Случи се нещо ужасно, което за известно време ще ми отнеме радостта и не знам дали ще мога да рисувам. Но искам да похваля
 Дилу- за дамата и кавалера й - ти ставаш не само за художник, а и за писател, познаваш изтънко човешката душевност. В картината ( и не само в тази, а във всички) усещаш толкова мисъл, настроение, емоция, сила или слабост, слънце или вятър! Първата ти икона също е самобитно красива и силна, макар точно в тази област съм далеч, далеч..
 Ная, бебето ти гледа с учудени очи света в който е попаднало. А майка му е талантлива.
Калей, дървото ти ми донесе мирис, така желан аромат на пролет и топлина.
Зара, ти също викаш птиците и пролетта с тези хубави цветя.
Само ще ви пусна последната си картина, рисувала съм я, докато..няма значение

# 134
Елинор , картината ти е страхотна , много ритъм , много динамика и настроение има в нея , страхотна си   bouquet  bouquet  bouquet . Знай , че каквото и лошо нещо да ти се е случило , можеш да споделиш , казвай , ако можем с нещо , ще помагаме .
Дилу , иконата ти наистина е разкошна   bouquet
naia , това бебе ми хареса наистина много , сладко и учудено   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт