Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 17

• 74 785
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
# 646
# 647
  • Пловдив
Това за местенето го знаехме, остава надеждата във втортик да дават
1 оригинална серия.

# 648
# 649
Здравейте на всички ...  Hug ... Честито на всички празнуващи празника ... за филма бих искала да кажа , че доста ми харесва ... ,  но жалко  , че ще дават по един епизод   ooooh! ooooh! ooooh! ... Лека вечер на всички ...  Flutter Flutter Flutter

# 650
  • Missouri ,USA
tina86 , харесва ми идеята за анкетата ! Мисля ,че Бихтер в този момент е доста объркана - много страда заради загубата на баща си и вижда в лицето на Аднан приятелят , от който има нужда и с когото може да сподели мъката и болката си , знае ,че ще я разбере ,, защото и той страда по съпругата си ! Мисля ,че това , че се срещат всеки ден на горобищата при близките си , я трогва по някакъв начин ! Но , все пак и на пук на майка си го прави или по- скоро , за да се отърве и тя от нея ! Така мисля аз , но в никакъв случай не бих нарекла подобни чувства любов !

Напълно съм съгласна с теб.Ако  любовта и е чиста и извисяваща,тя не би я използвала за наказание,за когото и да е.Момичета,направи ми впечатление  мястото на техните срещи- на ГРОБИЩЕТО,ТАМ Е КРАЯТ,МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СЛОЖИ НАЧАЛО НА НЕЩО ТОЛКОВА ПЛОДОТВОРНО  ТАМ-ЗА МЕН ТОВА Е СИМВОЛ НА ПРЕДИЗВЕСТЕНИЯТ ИМ КРАЙ

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 01:25 от 1957rumi

# 651
  • Missouri ,USA
mariana51 Честит Рожден ден  Hug Hug Hug
Много здраве щастие любов  Hug

мАРИАНКА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,БЪДИ ОБИЧАНА,ЖЕЛАНА И ПОЖЕЛАВАНА,ПО-ЧЕСТО  bouquet

# 652
  • Missouri ,USA
Честит имен ден на момчето на Алабала Ники-живо и здраво да ти е момчето.     Марианка,Честит рожден ден-да си жива и здрава.  Честито празник и на всички които са живели в Бургас и които сега живеят там.

ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО СИНЧЕТО,НЕКА ТЕ ЯДОСВА,НЕКА ДА ПРАВИ БЕЛИ,НО ВИНАГИ ДА СЕ ГОРДЕЕШ С НЕГО Joy

# 653
Ей-й- ама много коварни и тия от бТВ.Когато трябва да им пращаме SMS се чудят как да ни увещават и галят по перушината,ама когато ние искаме да се забавляваме и различаме - ЙОК - по една мижава серийка ще ни пускат.Много съм разочарована,много...Вече нямам нерви да гледам осакатени сериали - ще ги гледам качени в нета наведнъж та поне нещо да ми стане ясно.А така накълцани,ни разбираш защо ,ни какви мотиви имат героите за да постъпват така или иначе,въобще пълна безсмислица. Mr. Green

# 654
  • Missouri ,USA
http://www.youtube.com/watch?v=jhgmtyWIxSA

ДОБРО ДА Е УТРОТО ВИ,ДА Е СПОРЕН ДЕНЯТ ВИ С ТОЗИ ЧУДЕСЕН РИТЪМ!

# 655
# 656
  • Пловдив

Добро утро. Снощи беше натоварена вечер.
dterziiska - днес си по-ранобудна.
1957rumi, ти май си обърнала rumi57.
И темата поизписахме....

# 657
Добро утро! Hug

След снощните почерпки предлагам здравословни мюсли за закуска Laughing

Чай за Magosniwa Grinning

Благодаря за кафето Laughing

# 658
Добро утро, момичета, и спорен ден  Hug

# 659
  • Пловдив