Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 17

• 74 788
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
kiora, отвори за момент 1 страница на темата и прочети
мила:ВХОД СВОБОДЕН за всякакви мнения и по всяко време от филма - настояще и бъдеще.

Ясно, разбрах Peace Липсата на бели букви ограничава тези, които сега започват да следят сериала по БТВ и искат да се обсъжда поетапно, но здраве да е, щом така сте решили Peace

# 241
май е по-добре да пишем с бели букви
щом има доста хора,който искат така.
какво ще кажете Славена,Магюснива,Тина и Мариана.понеже ние сме навътрес матРЯла
можем и с бб

# 242
мила:ВХОД СВОБОДЕН за всякакви мнения и по всяко време от филма - настояще и бъдеще.

Ясно, разбрах Peace Липсата на бели букви ограничава тези, които сега започват да следят сериала по БТВ и искат да се обсъжда поетапно, но здраве да е, щом така сте решили Peace
не,не си ни разбрала.за нас няма проблем.когато има болшинство за бб,така ще е.

# 243
  • Варна
Както решите вие така да е За мен няма значение  Peace

# 244

аз по принцип съм протв бб,но ако толкова много дразни другите ще трябва май да се съобразя Rolling Eyesох хем така,хем иначе,и аз се объках.Но ако трябва да се поддържа интереса на тези които започват да гледат сериала сега подобре да е с бб/колкото и да не ми се иска/ Peace

# 245

аз по принцип съм протв бб,но ако толкова много дразни другите ще трябва май да се съобразя Rolling Eyesох хем така,хем иначе,и аз се объках.Но ако трябва да се поддържа интереса на тези които започват да гледат сериала сега подобре да е с бб/колкото и да не ми се иска/ Peace
и аз бях против Славенче,но нека да има интерес към нашия филм.затова да се съобразим Hug Hug Hug

# 246
ББ-това е последно Rolling Eyesза да има интерес Peaceкъм сериала

Каква жертва заради Бехлюл Crazy

# 247
тая феридефс за пари,се разчекна
само за това мисли #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 248
  • Варна
Сега да си поправяме ли постовете или от този момент нататък да пишем с бб  newsm78

# 249
  • Варна
Отвратителна е  fight fight fight

# 250
Сега да си поправяме ли постовете или от този момент нататък да пишем с бб  newsm78

Е ЧАК ПЪК ДА СИ ПОПРАВЯМЕ ПОСТОВЕТЕ.ПО ДОБРЕ ОТ ТУК НАТАТЪК.
ТИНА ТИ НА КАКВО МНЕНИЕ СИ

# 251
  • Варна

Е ЧАК ПЪК ДА СИ ПОПРАВЯМЕ ПОСТОВЕТЕ.ПО ДОБРЕ ОТ ТУК НАТАТЪК.
Хубаво че ме мързи да си поправям постовете  Mr. Green

# 252
Отвратителна е  fight fight fight
Отвратителна е  fight fight fight

ЕЙ МЛАДИТЕ Я УСПОКОЙТЕ ТОПКАТА smile3506,ФИРДЕВС Е ПОДДЪРЖАНА ДАМА ЕСТЕСВЕНО ЧЕ И ТРЯБВАТ ПАРИ А ЕДНА ЖЕНА ИМА МНОГО НАЧИНИ ДА СИ ГИ СПЕЧЕЛИ И ТЯ Е ИЗБРАЛА НАЙ ПРАИЛНИЯ- БОГАТ МЪЖ ИЛИ ЛюБВНИК ББ НО НЯМА ДА Я ОГРЕЕ ОСОБЕНО ОНЯ С БЯЛАТА КОСА ДЕТО щЕ ИСКА ТЯ ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА ПАРИТЕ МУ newsm47

# 253
2 вечери гледах сериала и още от сега намразих майката на Бихтер. ooooh! А предполагам, че тепърва ще започва да се развихря в правенето на гадории. Sick

# 254
2 вечери гледах сериала и още от сега намразих майката на Бихтер. ooooh! А предполагам, че тепърва ще започва да се развихря в правенето на гадории. Sick

ТАКА Е PeaceББ МНОГО МИЗЕРИИ щЕ НАПРАВИ,НО НАКРАЯ щЕ ПЛАТИ МНОГО ВИСОКА ЦЕНА ЕДНАТА щЕРКА СЕ СМОУБИВА А ДРУГАТА Я ИЗОСТАВЯ[]

Общи условия

Активация на акаунт