Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 17

• 74 788
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Аз и Ферхунде харесвам много. Embarassed.Това не означава,че одобрявам и бих постъпила така.Просто винаги ме привличат хората,излизащи от стереотипа.Обичам да има интриги във филма,да подържа вниманието.Все пак всеки намира причина да гледа.Иначе Нихал ми е любимка.Колко коренно различни са вкусовете ми Joy

# 271
# 272
За гледалите напред, ББ: Ще може ли кратко разяснение за любовната афера между Нихал и Бехлюл! Да не се окаже, че всъщност нямат роднинска връзка? Thinking

# 273
  • Пловдив

# 274
Да бе,да нова тема #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire    Magosniwa си пускаше темите досега и пак тя ще продължи да ги пуска Peace    Авторката на другата тема да не е гледала сериала повече от Магоснива я. Crossing Arms

# 275
  • Пловдив
Току що затвориха новата тема - с две думи - изчезна.

# 276
# 277
  • Варна
За гледалите напред, ББ: Ще може ли кратко разяснение за любовната афера между Нихал и Бехлюл! Да не се окаже, че всъщност нямат роднинска връзка? Thinking
Аз знам следното бб Бешир прави запис на Бихтер и Бехлюл и казва на Бехлюл че ако не се ожени за Нихал ще покаже записа Бехлюл предлага брак на Нихал и се сгодяват но пак си спят с Бихтер После Хилми направи нещо и Аднан почна да подозира че Бихтер и Бехлюл са любовници Бихтер напусна къщата и Бехлюл щеше да напусне но Нихал падна по стълбите и я заведоха в болница От туй падане нататък много се сближават Нихал и Бехлюл и Бехлюл казва на Бихтер че между тях е свършено Казва че обича Нихал и взема записа на Бешир и го унищожава След свадбата с Нихал щяха да заминат за Америка да живеят там

# 278
  • Пловдив

За Magosniwa първо, после за другите.

# 279
  • España (Плевен)

# 280
  • Пловдив

За всички ...... една хубава снимка и

кой каквото си хареса от кошницата

# 281
Малкия вчера май се позазяпа в Бихтер на вечерята Joy

# 282
  • Варна
А за роднинството между Нихал и Бехлюл Аз знам че Бехлюл е син на най добрия приятел на Аднан и той го отглежда като свой племенник бб Седеф веднъж каза на Бехлюл че значи се е сгодил за братовчедка си а той каза цитирам Нали знаеш че не ми е истинска братовчедка

# 283
Боже, божеееее какво шоу съм изпуснала днес. Не вярвах, че има такива усойници опс момичета  hahaha hahaha hahaha
 Фирдевс има последователки. Не знам дали са подтикнати от филма или са си такива но това не е хунаво младои момичета с толкова злоба в тях.

Аз чакам да видя довечера реакцията на Фирдевс като разбра за сватбата как ще пребледнее като платно.

# 284
  • Варна
А Бешир от какво умира в последаната серия, младото момче? И стори ли ми се, че дъртата пепелянка е получила удар и лицето й е изкривено?
бб Мисля от рак на белите дробове и май той не искаше да се лекува и беше напреднала болестта А Фирдевс май наистина беше получила удар

Общи условия

Активация на акаунт