ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - РАЗМИСЛИ, СТРАСТИ и в очакване на сезон 2011 - тема 8

• 18 447
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • BG
Хубави снимки  Peace
Себастиан изглежда като избягал от училище  Joy

Ама направо ми го взе от устата, бе, Пипче.... Joy!!!
Синът ми се  прибира горе-долу в този вид от гимназията - леко пораздърпан и небрежен.
Сладуранчо е Себастианчо!
А от Алонсиньо направо се стреснах с таа брада!  Shocked

# 91
  • КиТ
А от Алонсиньо направо се стреснах с таа брада!  Shocked

И мен така Sick,стана ми още по противен,като някъв орангутан Joy Joy Joy Joy

Фетелчо,добре се барнол кво му намирате кусури на момчето Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 92
Учудващо но мен Альо така ми е симпатичен, явно си харесвам брадясалите  Mr. Green

# 93
Алонсо видимо отпуска, защо да се бръсне, пък и вие...  Simple Smile

# 94
  • София
Aаааа, едно е брадичка секси набола, друго е брадище  Crossing Arms Да се беше направил убав, за церемонията пък после цял месец ако иска да си ходи обрасъл  Naughty Joy

Анели, що се чудиш за наградата - и втория и третия получават купа, ако за това става въпрос де.

Хубави снимки  Peace
Себастиан изглежда като избягал от училище  Joy
Party

# 95
И секси набола и рунтава - брада!!! Усмивката му все си е 'убава...

# 96

ама и на мен даже ми е симпатичен така  bowuu Гериии, Водолеец такъв  Hug 3 дена си преди щерката  Whistling

# 97
  • Варна
Първоначално си помислих, че на Нандо пак са му "измислили" някаква награда  Joy
Но после Увидех Веберчо и ми светна, че те и за 2ро и 3то място дават награда  Mr. Green Mr. Green
Обаче наште бритчета, нещо не са уважили бляскавото събитие  Whistling Mr. Green Заработват хонорар при спонсорчето  Crazy Mr. Green Mr. Green

# 98
ама и на мен даже ми е симпатичен така  bowuu Гериии, Водолеец такъв  Hug 3 дена си преди щерката  Whistling

Водолея се аз от много години на тази земя  Joy Joy Joy Не сме лоши, само сме малко експресивни...  Embarassed , 10.02. е хубава дата... - то и детето е хубаво.

# 99
Много Водолеи  Laughing Моят мъж е на 9.02.  Simple Smile
Съгласна съм с Лана - наболата брадичка е ОК , ама брадището  Sunglasses

# 100
  • София
Обаче наште бритчета, нещо не са уважили бляскавото събитие  Whistling Mr. Green

Не, душицо - и да са искали, не става - само първите трима ходят на тая церемония  Wink

# 101
  • Варна
Обаче наште бритчета, нещо не са уважили бляскавото събитие  Whistling Mr. Green

Не, душицо - и да са искали, не става - само първите трима ходят на тая церемония  Wink
ooooh!, уффф пак не съм разбрала  Mr. Green

# 102
 Whistling Whistling Whistling http://www.youtube.com/watch?v=DSr2shF1JDY&feature=player_embedded

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 11:44 от Синеоч

# 103
Сега се сетих на кой ми прилича Алото с тази брада - на Робинзон Крузо  Sunglasses

# 104
Пипинка видя ли клипчето горе?

Общи условия

Активация на акаунт