ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - РАЗМИСЛИ, СТРАСТИ и в очакване на сезон 2011 - тема 8

• 18 416
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна

благодаря ви за поздравите и пожеланията  Hug Hug Hug

# 61
Искам да ви помоля нещо, Анелче Heart Eyes.....

Тъй като вече има тема, която да следи актуалните никове на тема Спорт, моля, когато пускате нова тема да ми пращате ЛС за да актуализирам актуалната тема за Ф1. Благодаря ви!  bouquet

Ето я и самата тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=545733.0 - с любезното съдействие от админите на форума.

Анелке, чудя се къде да те поздравя.....На 2-те места няма ли да ти стане малко множко????? newsm78

Честит имен ден, скъпа! Жива и здрава бъди, пък за остаалото нали знаеш - има Виза и Мастъркардс! Желая ти да бъдеш на едно ГП на Ф1!!!!!!  bouquet

# 62
Нещо ви загубих Sad

ЧИД Анелка, много усмивки и сбъднати мечти ти желая Simple Smile

# 63
  • София
Честит имен ден, Анелка !
Желая ти светло бъдеще и тъмно уиски, топли прегръдки и студено мартини, сладки нощи и горчиво вино, а днес по много от всичко!

Ето и една снимка на нашите момчета , която ще е на календара на Мобил 1 за 2011

Чета ви редовно,но тия дни имам недостиг на време, а и винаги сте ме изпреварили с новините  Laughing

# 64

Хайде, Анелко, и тук... Бъди ни много здрава!!!

# 65
  • КиТ
мръсТница  Mr. Green.....ама си те ловя  Heart Eyes
Naughty Blush Joy Joy Joy Joy Joy,оф в момента ми е някво размацано и много весело,та не мога много да осмислям новините  BlushJoy Joy Joy Joy(забравих да предопредя за моето забегвана за 3 дни,ама вие не сте изписали света,което е добре Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes),само Лана  и Анелка са сетиха за моя празник Crossing Arms не мога са запрааааааааааа Party Party Party Party Party(туй новия лаф от западна бг Mr. Green)

На Анелка честитих Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За 2та Лотуса много комична ситуация Joy Joy Joy Joy,ша бъде интересно Crazy

# 66
Уф ... ще има да ги бъркам тези Лотуси , ако наистина ги направят еднакви ...
Така подскачах и като се блъсне някое Торо Росо , че все си мислех , че е моето гардже  Crazy
Поне се радвам , че Петров остава .

# 67
  • Варна

благодаря, благодаря пак за поздравите, много сте мили  Hug Hug Hug

Рехаб, от къде имаш снимка на мойто милУ бре с тез герберии, аууу  Mr. Green Joy

Фреш, никакво изгубване, ний ша та изнамерим, няма да са плашиш  Hug

Мамеее, как ма издаваш тиии  Mr. Green. Ще го имаме предвид актуализирването за новата тема и ще те алармваме на лични  Mr. Green Mr. Green.

Което ме подсеща, мацки, кой иска да прави новата тема за сезон 2011?  Crazy

# 68
  • София
Вчера си мислех, колко хубаво би било Пирели да направят един от прочутите си голи календари, ама заедно с голите мацки на снимките да има и от нашите момчета....естествено с пълно бойно снаряжение - шлем, обувки...и гащеризон...какво мислите?

Поне се радвам , че Петров остава .

Потвърдиха ли го?

Така подскачах и като се блъсне някое Торо Росо , че все си мислех , че е моето гардже  Crazy

Joy Joy е що не си мислеше, че е Уебър например Simple Smile, но не си единствената, която ги бърка (четох едни безумни коментари след финала  ooooh!)

# 69
  • Варна
дубрютрту  Crazy

Официално Петров не е потвърден, в изказванията на Рено–Лотус, новите собственици са изявили желание тима да запази тандема от 2010. Нооо не са казали окончателно  Whistling
Все повече се засилва слуа, че Хълк ще кара за Индиите (http://clubs1.bg/novina.php?n=17327 ) Whistling

Ето статии за Лоту&Лотус и развоя на събитията:
http://clubs1.bg/novina.php?n=17322 и още една подобна статия http://f1.f-e-n.net/index.php/url28113
http://clubs1.bg/novina.php?n=17320

Днес е Гала вечерята, надявам се на снимкииииииииииииииии  Crazy Crazy
(е, по-вероятно е да са утре  Mr. Green)Дали няма пък да ги предават някъде на живо  Thinking

# 70
Анелкооо, задаваш глупав въпрос: кой иска да прави новата тема, е как коЙ бре, Тиииииии агеЙн.

# 71
  • BG
Оффф, Лане, бе, къв гащеризон, кво жълто такси? Само шлем и обувки, де!

Не, не, не, не мога, не мога, не мога такива неща да правя... ( по Мариус)

# 72
  • КиТ
Анелкооо, задаваш глупав въпрос: кой иска да прави новата тема, е как коЙ бре, Тиииииии агеЙн.

Съгласна,кви са тия въпроси Thinking Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бени а тъй и аз ги искам,тоя календар ша са изкупи като топъл хлебец Crazy Joy Joy Joy Joy

# 73
  • София

Рехаб, от къде имаш снимка на мойто милУ бре с тез герберии, аууу  Mr. Green Joy

Нали разбра,че твойто милУ е и мое - в новия сезон заедно ще го поддържаме.  Peace
П.П. А за темата ,що така,нали ти си я пускаш?

# 74
  • София
Днес е Гала вечерята, надявам се на снимкииииииииииииииии  Crazy Crazy
(е, по-вероятно е да са утре  Mr. Green)Дали няма пък да ги предават някъде на живо  Thinking

Аз се надявах ти да си изнамерила къде ще го гледаме  Wink
Досега са го предавали по Евроспорт, но не и по този който дават тук в БГ Sad...иначе има онлайн, ама искат пари - не са много, ама не ми се дават за едната гала...

Не искаш ли ти да я пускаш темата пак? Екстра се справяш!

Общи условия

Активация на акаунт