ЛИДЛ - 2ра тема

• 92 752
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
При нас Кауфланд е доста мръсен- прах и умрели насекоми съм намирала по рафтовете.

Влизала съм в Кауфланд Дружба точно 2 пъти и никога повече няма да повторя!. Е няма такава гадост и мръсотия.
Огромно хале, абсолютно безредно и непригледно.
Лъха на беднотия и безпаричие. Ужас!

Почувствах се не като царя-клиент, а като оръфано човече, както и всички наоколо. Много гадни са тези вериги Crazy.

# 496
  • София
При нас Кауфланд е доста мръсен- прах и умрели насекоми съм намирала по рафтовете.

Влизала съм в Кауфланд Дружба точно 2 пъти и никога повече няма да повторя!. Е няма такава гадост и мръсотия.
Огромно хале, абсолютно безредно и непригледно.
Лъха на беднотия и безпаричие. Ужас!

Почувствах се не като царя-клиент, а като оръфано човече, както и всички наоколо. Много гадни са тези вериги Crazy.

Кауфланд Дружба наистина е най-мизерния и най-лошо заредения и въобще... ooooh!Този в Младост също е доста мръсен.Но в Банишора и в Люлин не са чак така зле и аз ходя често в тях.

# 497
В ЛИДЛ ми харесва обслужването. Поне са усмихнати, дружелюбни. Не като навъсените лели в ТЕМПО или Кауфланд например.

Тук при затварянето на ПЛЮС чух, че имало истерии...

АЛДИ проучват пазара в БГ.

# 498
Има ли още лазаня или само в началото я пуснаха?

# 499
Мисля, че има постоянно.

Вчера забравих да взема щрудел. Дано да има пак, макар и не на промоционални цени  ooooh!

# 500
Мисля, че има постоянно.

Вчера забравих да взема щрудел. Дано да има пак, макар и не на промоционални цени  ooooh!

Мерси. Дано има още, че няколко момичета я похвалиха тук. Ще пускам половинката да търси Simple Smile

# 501
Ами дано да има. Аз така и не се престраших да взема, но хапнахме от пиците. Не са лоши, макар нищо да не може да замени домашните такива. Има ли вече каталога за Четвъртък?

# 502
# 503
До след НГ няма да ходя, то ще е ад...

# 504
Някой ще даде ли отзиви за сауната за лице и дали ги има в наличност още в Варна?

# 505
Лазаня си има в магазина на Сливница 7 или 8 лв. Не помня точно.

# 506
Значи и в Дружбенския би трябвало да има.

Да похваля тези вафли: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_7131.htm
От доста време насам не ям вафли, но тези са разкошни!  Crazy

# 507
В ЛИДЛ ми харесва обслужването. Поне са усмихнати, дружелюбни. Не като навъсените лели в ТЕМПО или Кауфланд например.

Напълно съвпада с моето мнение.

# 508
Мъжът ми днес пита "Не взе ли вафли?" Е как, като беше егати ада Simple Smile Аз знам, че са хубави, ама ще взема после като не са намалени.

Нямах и списък, повече в ден на промоции няма да правя такава глупост да влизам без списък.

Аз утре ще прескоча до Габровския, дано да има това онова там.

# 509
  • Варна
А да знаете кога ще отвори русенския Лидл? Като си ходих миналата седмица му видях табелите срещу втория Кауфланд, но нямах възможност да ида до там.

Общи условия

Активация на акаунт