ЛИДЛ - 2ра тема

• 94 016
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Значи, където е нямало голям интерес са се задържали по дълго.
Нищо! Поне им разбрах стратегията- пускат някоя и друга бройка , да замажат очите и покрай "сухото да изгори и суровото"!
Кажи сега хубаво ли кафе прави???

# 286
Да,на мен специално ми харесва повече от това,което пия всеки ден от кафетата сутрин.Като за 1ви ден добро го направих,доволна съм.Някой ако се колебае да си я вземе или не,горещо му я препоръчвам(ако я има още в магазините).И гаранция си има 3 години Simple Smile)

# 287

Купих си възглавница, затопляща превръзка за рамене,чорапи, пижама за мен и детето.

Поли, пробва ли затоплящите превръзки? Какъв интерес има като цяло към тези затоплящи неща, момичета?

# 288
 bowuu здравейте, днес си взех и аз кафемашина от лидл. прави страхотно кафе, 1 см каймак определено си струва ...споделете и вашите мнения... bowuu

# 289
 Rolling Eyes и аз се чудих дали да взема сега взех определено да съжалявам май Rolling Eyes

# 290
Да се похваля и аз от новата кафемашина. Прави чудесно кафе, не очаквах такъв резултат. Взех и от затоплящите превръзки за рамене. Ще видим как точно затоплят, но засега хвърчат косъмчета и мъх навсякъде.

# 291
Според мен нарочно предлагат малки количества от ел.уредите, за да всяват чувство за дефицит и да карат хората да се редят още от 7 часа.
Търговски трик. Но искам да отбележа, че машината за хляб много ми харесва, а и със сигурност бих си взела и кафемашина, но просто имам у нас!

# 292
Същите стикери на същите пари има в Кауфланд на щанда за украсата.
А как е ситуацията във Варна, има ли много хора?

Taка ли? Аз ги видях там за 5 лв.  newsm78
Точно 5 лева са и аз ги гледах.

# 293
  • София
Същите стикери на същите пари има в Кауфланд на щанда за украсата.
А как е ситуацията във Варна, има ли много хора?

Taка ли? Аз ги видях там за 5 лв.  newsm78
Точно 5 лева са и аз ги гледах.

а, в ЛИДЛ колко са?

# 294
# 295
Според мен нарочно предлагат малки количества от ел.уредите, за да всяват чувство за дефицит и да карат хората да се редят още от 7 часа.
Търговски трик. Но искам да отбележа, че машината за хляб много ми харесва, а и със сигурност бих си взела и кафемашина, но просто имам у нас!
Не само , така и така си се наредил на опашката , като влезеш вътре дори и да няма кафемашина вече , си купуваш безброй други не толкова нужни неща и си направил сметка докато се усетиш.По-скоро това е номера

# 296
Не само , така и така си се наредил на опашката , като влезеш вътре дори и да няма кафемашина вече , си купуваш безброй други не толкова нужни неща и си направил сметка докато се усетиш.По-скоро това е номера
И това е така, но какво е значението, дали ще си купиш машина за 60лв. или други продукти, пак за толкова.?

# 297
  • о`майна лунна нощ е
Ще го намразя този магазин още преди да го опозная явно.

# 298
Знам,че отстрани нещата изглеждат различни,но да си кажа и аз-тази сутрин имаше един палет кафемашини/не съм сигурна в бройката,но това е  доста голямо количество/...,но в 7,като отворихме вратите беше нещо страшно,отвън имаше вече събрана опашка и като нахлуха,имах чувството че ще ни сгазят....и от другите промоционални  имаше доста,но някои до 8 часа бяха вече минало......Вече имаме и заповед да спазваме стриктно ограниченията за количества,но стават постоянно скандали заради това/понеже първите дни позволявахме да се взима,кой колкото иска/.....и изобщо не ми се говори,какви изпълнения има...Не си мислете,че на пресонала му е кеф,да работи под постоянно напрежение и недоволство......`щото познайте кой излиза виновен накрая,като остане някой без това за което е дошъл....

# 299
  • София-Лагера
Днес към 13.00 имаше кафе машини на Сливница.
Видях ,че хората взимаха.
Аз пак си напазарувах качествено.
Взех и 2 пижами за малкия.
Салама Биренвурост е супер.
Пиците по 2 лв -стават.На мен ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт