ЛИДЛ - 2ра тема

• 92 792
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Взех си домашната сауна за лице. По-малка е, отколкото очаквах. Като я пробвам ще пиша. Също и шал и шапка от тези на райетата, много ми харесват Simple Smile

# 436
Дамските якета дали са хубави  newsm78

# 437
  • Пловдив
Дамските якета дали са хубави  newsm78

На мен не ми харесаха особено .
И аз съм собственик на домашна сауна Wink

# 438
  • София
Аз се снабдих с тавички - керамични, разкошни са. Взех кръгла и овална, не съм пекла още в тях, но много си ги харесвам. Grinning

# 439
  • Стара Загора
Някой взе ли си от силиконовите форми за печене, да сподели отзиви. Днес не можах да отида да ги  видя, на картинката добре изглеждат.

# 440
И аз искам сауна. Имам тайната мисъл, освен за парна баня да  я ползвам за инхалации на детето, когато се наложи, защото печката ми е на балкона и не ми се иска да я държа над парата в студа. Мислите ли, че ще е подходяща?

# 441
Това за инхалациите и аз си го мислих. Къде по-изгодно излиза сауна за лице 20лв на фона на инхалатор за 150 лв Simple Smile Но идея си нямам дали е същият принципа и ефекта Wink

# 442
  • Sofia
Вчера за първи път посетих Лидл в Дружба, разочарована съм, всички магазини ли са толкова малки?

Опитах се да различа кои са млечните продукти с растителни мазнини, но няма никакви отличителни етикети на щендерите. Не са ли задължени да обозначават продуктите с растителни мазнини? newsm78

# 443
Аз поне засега не съм видяла да има млечни продукти с растителни мазнини.  Но пак ще проверя. В киселото мляко има млечен протеин, сметаната беше чиста, в прясното мляко май не се и слагат, остава сиренето и кашкавала. Обаче аз само се зарадвах, че има гръцко сирене Ливади и немски сирена и изобщо не погледнах българските - така и така няма да посмея да ги купя. Как ги ядете тия боклуци не разбирам просто. И аз обичам истински кашкавал, но ментето му ме докарва до депресия. А бяло сирене не бях яла с години, докато влязохме в европейския съюз и стана по-лесно да се пътува.

# 444
. Как ги ядете тия боклуци не разбирам просто.
Взимаме хубави Wink Или био сиренето на Хармоника или сирене Съединение Peace

Дайте размери на тези тавички.

# 445
  • Пловдив

Дайте размери на тези тавички.

32.5/19/6 см ( W/H/D) това е овалната тавичка.като цяло са доста малки.

# 446
По-напред някой каза, че плодовете и зеленчуците са първо качество, наистина е така. Сега си подреждах запасите и обърнах внимание - кромид лук, домати, чесън - всичко е първо качество. Мандарините и бананите от Кауфланд - 2- ро Laughing

# 447
Това за инхалациите и аз си го мислих. Къде по-изгодно излиза сауна за лице 20лв на фона на инхалатор за 150 лв Simple Smile Но идея си нямам дали е същият принципа и ефекта Wink
Ей и аз си мислех да я използвам така  Peace

# 448
  • София
Игра е, има го и към бълг. сайт, пратиха ми линк на мейла заедно с новата брошура. Синът доста се забавлява с нея. Laughing

В магазина на Х. Димитър дали има останали силиконови форми за мъфини и от детските поло-блузи?

# 449
И аз имам въпрос за Х.Димитър- дали има все още от чантите за аксесоари в автомобила?

Общи условия

Активация на акаунт