ЛИДЛ - 2ра тема

• 92 774
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Сама отговарям на поста си!Понеже Търновския Лидл е съвсем близо до дома ми,но не в посоката,откъдето ходим до магазина или излизаме от улицата,сега специално отидох да видя докъде са стигнали с построяването.Струва ми се,че един месец им трябва-вътре не е готово,а и доизкусуряват паркинга.Май пак ще се разходим до Габрово!

новите магазини на ЛИДЛ ще ги отворят наведнъж т.е. с  тези, които в момента ги пребрандират от ПЛЮС. Когато всички станат готови, чак тогава ще ги отворят, за да могат да ги заредят едновременно със стока и да "ударят" другите магазини с ниски цени, иначе нямат сметка да ги пускат 1 по 1.

# 541
  • Sofia
Да похваля и аз шунката от пилешко филе на Dulano. Отдавна не бях яла толкова вкусна шунка.  Peace

# 542
Представете си на какво попаднах: http://theplamen.blogspot.com/2008/04/blog-post.html  Ако това е истина, толкова жалко за фирмата, много ми паднаха в очите !

# 543
Представете си на какво попаднах: http://theplamen.blogspot.com/2008/04/blog-post.html  Ако това е истина, толкова жалко за фирмата, много ми паднаха в очите !

Истина е. Но след този скандал като че ли са се взели в ръце, понеже последното което чух е, че в скорошна дискусия за минимални работни заплати за касиерки, те са предложили сравнително висока мин. заплата.

# 544
  • София

абсолютна истина. Мой познат работи там  Peace

# 545
  • Костинброд
Искам да питам- някой знае ли нещо за играта на сайта на Лидл-където ако се абонираш за електронен бюлетин участваш в разпределянето на награди?
Играта трябва да е свършила,но никъде не откривам инфо кой печели newsm78
Мисля,че една мама беше писала тук че е участвала,но има ли отговор за печалби?
Благодаря.

# 546
От англоезични сайтове, в които са писали за Лидл, попаднах на информация, че в някои страни подбират персонал който да не членува в синдикални организации във връзка с факта, че ръководството не желае на плаща за извънредно заработени часове (и без това заплащането е ниско, поне така пишеше в статията).
От друга статия - Лидл никога не обявява печалбите си, работи с ограничен асортимент стоки - малко над 1000 стоки, някои стоки са специално селектирирани свежи продукти.

# 547
  • Варна
Моля някой, който си е купил от прословутите охладени пилета да ми каже - в крайна сметка каква е цената им? В промоцията е обявена цена 2.99лв за брой, а на касата излиза цена 2.99лв за килограм.

# 548
Цената на пилетата е за килограм.

# 549
На рекламата в интернет,казват за килограм.

# 550
  • Варна
Това е на рекламата от 30.12, а на актуалната до днес включително пише цена за брой.

# 551
Tolo, плащат ли ти за това?  Simple Smile Доста си преувеличила за Кауфланд. Сега какво ще правиш, като направят "Плюс" Лидъл?

Някой вече пробва ли домашната сауна за лице?

# 552
# 553
Брошура Lidl 30.12.2010 г. - 02.01.2011 г.

Хранит.стоки
Пиле 3,00 лв/кг
Св.врат без кост 600 гр 4,00лв/оп.
Ябълки 1кг 0,88 лв
Китайско зеле 0,80лв/брой
Бира 500 мл        0,50 лв
Чипс 150 гр 0,75лв
Енергийна напитка 250 мл. 0,50 лв
Шампанско 750мл 2,22 лв
Узо               700мл  5,00лв
Чорбаджийски чушки 610 гр 1,29лв
Багета         130гр    0,60лв
Филе Елена 25лв/кг
Салам нарязан разл.видове 200гр 1,49лв
Пастърма 30лв/кг
Бяла мини-франзела 0,19лв
Торта   500гр        2,49лв
Нес-кафе Sunga 100гр 1,49лв
Газирана напитка Freeway 2л  1,39лв
Гумени бонбони 425 гр 2,99лв    

Нехранит.стоки – мъжки пуловери памук 15лв, мъжко поло 8лв, детски блузи 2бр памук 10лв, мъж.чорапи 3бр 5лв, дамски чорапогащи (вискоза-памук-еластан) 5лв, детски спортен панаталон 8лв, полар.детска блуза 7лв, детска пижама памук 9лв,
детски ¾ чорапи памук и ликра 3бр 4лв, книжарски стоки
Бормашина акумулторна – 60лв
Пасатор 30 лв
Тиган за палачинки 15 лв
Сушилка за дрехи – 16лв
Етажерка за обувки-18лв

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 20:16 от Lana26

# 554
Сама отговарям на поста си!Понеже Търновския Лидл е съвсем близо до дома ми,но не в посоката,откъдето ходим до магазина или излизаме от улицата,сега специално отидох да видя докъде са стигнали с построяването.Струва ми се,че един месец им трябва-вътре не е готово,а и доизкусуряват паркинга.Май пак ще се разходим до Габрово!

новите магазини на ЛИДЛ ще ги отворят наведнъж т.е. с  тези, които в момента ги пребрандират от ПЛЮС. Когато всички станат готови, чак тогава ще ги отворят, за да могат да ги заредят едновременно със стока и да "ударят" другите магазини с ниски цени, иначе нямат сметка да ги пускат 1 по 1.
Просто ми се искаше да го отварят!Не съм претенциозна,на мен всичко в Лидл ми харесва!

Общи условия

Активация на акаунт