ЛИДЛ - 2ра тема

• 92 747
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Брошура Lidl 30.12.2010 г. - 02.10.2011 г.

Хранит.стоки
Пиле 3,00 лв/кг
Св.врат без кост 600 гр 4,00лв/оп.
Ябълки 1кг 0,88 лв
Китайско зеле 0,80лв/брой
Бира 500 мл        0,50 лв
Чипс 150 гр 0,75лв
Енергийна напитка 250 мл. 0,50 лв
Шампанско 750мл 2,22 лв
Узо               700мл  5,00лв
Чорбаджийски чушки 610 гр 1,29лв
Багета         130гр    0,60лв
Филе Елена 25лв/кг
Салам нарязан разл.видове 200гр 1,49лв     

Нехранит.стоки – мъжки пуловери, мъжко поло, детски блузи памук, мъж.чорапи,
дамски чорапогащи, детски спортен панаталон, полар.детска блуза, детска пижама,
детски ¾ чорапи, книжарски стоки
Бормашина акумулторна – 60лв
Пасатор 30 лв
Тиган за палачинки 15 лв
Сушилка за дрехи – 16лв
Етажерка за обувки-18лв

Нищо, което да ми грабне окото! Wink

# 556
  • Атлантис, Галактика Пегас
Не струва този магазин според мен. Няма никакво разнообразие, цените са идентични като тези в Кауфланд например, липсва витрина с пресни и свежи продукти...Просто нямам думи. Кауфланд е далеч по-добър за пазаруване хипермаркет.
10000000000000000% се подписвам под това мнение
Когато и да отидох в Лидл все сума народ и промоции свършили в първия час още. Отвратена съм и няма д стъпя никога повече там.  Crossing Arms

# 557
Lana26, какъв е модела на сушилката за дрехи? Като от първата брошурка на магазина ли е?  Grinning

# 558
Продължават ли безумните блъсканици?

# 559
В Лидл ме заведе една приятелка, която живее в Австрия.Аз минахнабързо и застанах да я чакам нервно- нищо не ми хареса. Но като я видях нея колко методично изследва всичко и напълни количката, тръгнах след нея. Та сега ходявсяка седмица за: един страхотен хляб-несъм ялапо-вксно нещо, ръжено-пшеничен майпишеше да е, цената му е към 3 лева. Едни масленибисквити- като датските, само че един вид, кръгли- пристрастени  сме към тях. Ябълковия замразен щрудел е много вкусен, кравето масло, прясното мляко-също...прави каймак призавиране, произведено от Мегле за Лидл, нона цена 1,20, а не 2 лева. Също така любимите ни сметанови сиренца- подобни на  френските Кири, но на доста по-ниска цена. Гръцко сирене в саламура. Несъм намирала по-хубаво българско. Ценатаму май беше 7-8 лв  за килограм.Не гледам промоциите, гледам да ходя там извън тях, за да избегна блъсканиците. И като така и така съм отишла, взимам и плодове- винаги има някакви  по 80-90 стотинки на качество не по-лошо от тези от пазара на двойна-тройна цена.  Така че- веднъж седмично си правя труда да отида до там, имамного хора в магазина, а по касите по 1-2....не знам защо така се получава..

# 560
Днес каква ли промоция има?

# 561
  • софия
Не вярвам да не знаете страницата...

# 562
zvanche благодаря.
Предполагам, че плюшените комплекти ги няма много отодавна, нали?

# 563
  • София-в сърцата на моите деца
Някои неща ми харесват , други -не.. Peace

# 564
  • о`майна лунна нощ е
Тази сутрин в Лидл Пловдив беше много спокойно. От термочорапогащниците за деца бяха останали 3/4 бройки розов размер 74/80 и само един син - 80/92. Мандарини, банани и ябълков сок имаше в количества. Хората спокойно си товареха количките. Взех от ребърцата /600 гр. за 2,99 лв./ и довечера ще скочат във фурната. Опитах и ябълковия сок за 88 ст. - много е готин. За плюшените комплекти се огледах, но не видях. Възможно е да съм ги пропуснала.

# 565
  • Pb
Като каза ТуиГ "чорапогащници", да попитам тези от вас които са купили от въпросните: миришат ли ви странно, като на машинно масло, но много концентрирано? Имаше някакво "ухание" още като непран, но все пак нова дреха, минавала е през машини и т.н., не се трогнах, но като го изпрах миризмата не само не изчезна, но се и засили  Shocked Мъжът ми вика "Абе, усети ли тоя чорапогащник мирише на нафта?" Първоначално мислих да взема още 1-2, но сега въобще се чудя дали да го обувам на сина ми.

Иначе още от 2003 си уважавам тази верига и бях доволна, че нааай-накрая дойдоха и в Бг.
Някой знае ли пловдивския на Пещерско дали вече е отворен?

# 566
Lana26, какъв е модела на сушилката за дрехи? Като от първата брошурка на магазина ли е?  Grinning

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=7327

# 567
  • Pb
Някой знае ли пловдивския на Пещерско дали вече е отворен?

отговарям си сама - Не, не е, още се моткат - преди малко минах от там.

# 568
В мания се превърна за мен този ЛИДЛ.Хладилникът е пълен а мен все ме тегли към магазина.Искам от всичко да опитам.Гледам да не пропусна някоя промоцийка.Досега и аз не съм попадала на нещо което да не ми е харесало.О.... с изключение на едно сирене със нещо  подобно на хартия отгоре залепено,което така се консумирало.

Не е хартия Simple Smile Ако е било от промоция, си купила Бри. Има и Камембер, както и много други видове сирена.

Повече за тях тук: http://www.gotvetesmen.com/useful/products/index.php?alphabet=%D0%91&id=633

Аз съм маниачка на тема сирена, в ЛИДЛ не са в пъти по-евтини (освен промоции, но аз не мога да се вредя), но пък са хубави.

Бях на 22-ри в Габрово и минах през ЛИДЛ. Имаше си всичко от промоцията, която стартира в Понеделник, освен шунка и Бри!!! Аз си взех от салама дето започва с "К", не мога да се сетя за името и съм много доволна--шунков е и много вкусен.

# 569
  • София
днес и аз посетих (най-после) ЛИДЛ в ранния следобед. Имаше хора, НО не навалица. Отидох с големи очаквания, НО честно да ви кажа изобщо не останах очарована. Да, като цяло цените са конкурентни (на промоциите), марките непознати, НО някак си-това не е моят магазин. От промоциите НИЩО не си харесах Rolling Eyes Народът масово тича да граби от промоционалните стоки, НО на мен нито чушките ми харесаха (бяха като пластмасови), нито бананите, нито пък някаква измислена бира.
Взех си БИО протеиново кис.мляко на някаква фирма Pilos (да видя, дали ще ми хареса), кухненски ролки, дамски превръзки (не ми харесаха), някакви хлебчета (като в БИЛЛА и Кауфланд са), пълнозърнест хляб, 1 шоколад и Wiener Kaffee, което пиех с удоволствие едно време в странство (дано да не е някакво менте). Не намерих нещо кой знае какво по-различно от това, че има повече хора. Честно казано, не смятам да ходя пак. Има няколко големи минуса:
1) лиспва щанд за прясно месо и колбаси (голям минус за мен). Няма и услуга да се режат мезета и т.н.
2) няма шандове за БИО продукти
3) не е добре зареден детския сектор
4) няма ясно обособени сектори, едни редове, регали, кашони и народа тича като замаян, къса, дърпа, все едно не са виждали месо ooooh! А, с тези банани направо се оливат ooooh!
3)
Загледах се как и какво пазарят хората- 99% се ориентираха САМО по цената. Гледат етикетите и слагат в количката, не видях човек да загледа годността, още по-малко съдържанието ooooh!

Като цяло не съм против да го има. Хубаво е да има повече хипермаркети, за да има конкуренция и всеки да избере неговия си магазин, но това просто не е мой тип магазин (лично мнение).

Общи условия

Активация на акаунт