ЛИДЛ - 2ра тема

• 92 693
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Нали писах, че съм взела от ребърцата вчера - 600 гр. за 2,99 лв. Като ги сготвих вечерта мъжът ми тихичко ме помоли да не купувам повече такива кокали. Вярно - доста обрани се оказаха. Вкусни, ама с ню-ню мръвка по тях.

Да, аз затова не взех, още в магазина ги видях. Купувам такива от Билла, с много повече мръвка по тях.

За саламите/колбаси--препоръчвам немските неща + суджука на Маджаров.

# 586
Реа, Пикадили е и моят магазин.
Никакво сравнение с гадните и мърляви вериги. Ама никакво.
А ми е и под носа Simple Smile.

По-смотан магазин от Пикадали не съм виждала.Съжалявам за спама ама не се сдържах...Мога да разкажа много случки в този магазин,ама не е по темата..

# 587
  • Бургас
Извинявайте за нахълтването в темата, но понеже затварят магазините Плюс в Бургас и на тяхмо място щели да отварят Лидл, някой знае ли кога ще стане това?

# 588
В ЛИДЛ ходя сутрин рано.Стоката е заредена и няма хора.Обикновено ходя преди работа до там,хем купувам закуска на колежките,хем за мен си пазарувам.А и няма хора и е спокойно.Много неща ми харесват в магазина,по-горе бях писала за варената шунка-е не съм яла по-вкусна шунка скоро.Купих си ябълков сок за 0.88лв.Пише на етикета,че е 100%натурален,което едвали е така,но е в пъти по-добър от натуралните сокове на пазара в момента.
Купих си няколко плодови млека,еми плодовете бяха повече от киселото мляко.Детето ми не пожела да го яде,защото каза,че не иска плодове ,а кисело мляко.Което ме навежда на мисълта,че до толкова е свикнал да не яде качествена храна/макара,че полагам усилия да купувам и готвя такава/,че продпочита блъсканото с консерванти Данонино,отколкото плодово кисело мляко с много плодове.
Магазина ми харесва,и доста от стоките в него също.Особено сладките им неща са страхотни.Кроасаните с масло също.Мъжът ми харесва шоколадите им.Шкафа е пълен с различини видове.

# 589

По-смотан магазин от Пикадали не съм виждала.Съжалявам за спама ама не се сдържах...Мога да разкажа много случки в този магазин,ама не е по темата..

Магазини различни, хора разни. Нека оценим "различността" на различните магазини и не се дразним от това че хората имат различни критерии за хубав магазин. Четейки за Лидл, се убедих че има много критерии по които може да преценява "различността" на един магазин:
1.Разнообразен/не асортимент.
2.Съотношение цена-качество.
3.Обслужване -опашки, отзивчивост, любезен персонал и др .
4.Наличност на стоки. Свежест и актуалност на стоките.
5.Промоционални периоди. Брошури.
6. Начин на реклама.
7. Хигиена.
8. Произход на стоките.
9. Близост (разстояние) до м-на и удобства (паркинг, колички и др.)
10.Гъвкава ценова политика.

# 590
 Да кажа кое Не ми хареса от хранителните стоки.

Сладолед Страчиатела / без растителни мазнини/ от 3. 59 за 1 л. Най- прост ванилов сладолед, който лично на мен не ми хареса, с абсолютно безвкусни и без сладост парченца шоколад.

Сирене Едам, опаковка 250 гр, ненарязано- безвкусно.

Харесаха ми - спагетите и паста в зелена опаковка, забравих им марката. Деликатесната варена шунка, свинските котлети и те бяха хубави, едни шоколадови десертчета имитация на Сникърс, плодовите им млекца / освен нишесте, друга "гадост" не видях в съдържанието май  newsm78/, изварени кремчета с плодове/ в съдържанието имаше неща, които не ми харесаха, но на вкус много ми хареса, не беше прекалено сладко/. И още май има, но не се сещам сега.

На мен ЛИДЛ ми е на отсрещния тротоар и определено ще го ползвам за квартален магазин  Peace

# 591
Момичета , има ли шейни за децата в ЛИДЛ? моите са малки - трябва им с облегалка и подлакътник?

# 592
  • Sofia
Най-после и аз видях Лидл. Бях с много резерви и може би точно затова магазинът определено ми хареса. Да, не е голям, асортиментът не е кой знае колко богат, но има какво да се купи. Най-много си харесах камамбера от 1.69лв!!!!, млеката и сладкишите . Шейни не видях.

# 593
  • Пловдив

Бих допълнила и скъп!

# 594
  • у нас
Определено Пикадилито е скъп магазин. То нашия дори не му сложиха една окраса за празниците  Rolling Eyes

# 595
Mинавам да кажа две думи. Определено е погрешно да се сравняват Лидл и Пикадили.
Същото важи и за определянето на Пикадили за скъп. Бих се съгласил ако определите Лидл, като евтин, с доста уговорки.
Но какво получавате срещу "ниска"цена. Как да избера подходящ пример? В Пикадили например, ви почистват безплатно рибата. В Лидл не само, че не почистват, но и не продават риба. Защо - не се търси ли, отговорете, де! Когато плащате, търсите адекватност. Поради това определенията са не на място.
Не знам дали ме разбирате? Аз не държа да ми я почистят. За мен това е част от удоволствието Laughing

# 596
Така и така има път натам утре ще си взема от багетките на супер цена,ммммм. Heart Eyes

# 597
  • Пловдив
Обаче закуските, които ги правят на място са страааахотни, няма да споделям колко изядох  261uu И салатата айсберг е евтина, то по принцип я няма почти никъде, и като я има не пада под 3лв, в лидл беше 1,70 някъде, дано не спрат да я зареждат, защото не видях да се купува. Аз взех и малко евтино брашно, по 69ст за килограм, още не съм го пробвала. Чушките, които приличат на камби, не сиврия, не бяха лоши опечени и напълнени. Ананасите не бяха хубави - дребни, зелени, продаваха се на цена на бройка, не на кг и в края на краищата хем не са хубави, хем даже не са евтини. Краставиците бяха по 40 ст на бройка, което не знам как да го тълкувам - евтино или скъпо? Шоколади ритер спорт - не са от евтините, ама аз много ги харесвам, заредих се. И сирене, много сирене си взех, различни видове, сега го подкарвам да го ям Simple Smile Това са ми впечатленията от вчера Simple Smile

# 598
Така и така има път натам утре ще си взема от багетките на супер цена,ммммм. Heart Eyes

Извинете ме ама какво е това багета Rolling Eyes?Какъв вкус да очаквам?Видях този продукт в брошурата,но никога преди това не съм го виждала или опитвала.

# 599

Извинете ме ама какво е това багета Rolling Eyes?Какъв вкус да очаквам?Видях този продукт в брошурата,но никога преди това не съм го виждала или опитвала.

Това са хлебчета с различен вкус - шунка, само масло,сирене... Продават се замразени и се запичат.

Общи условия

Активация на акаунт