ЛИДЛ - 2ра тема

• 92 696
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Вярно, какво се дразните? Намерили си определени потребители тема, в която да покажат колко високо-културни, заможни и био са.  Дали са такива или не, не едва ли ще разберете, но пък провокациите им дават добра възможност да се види кой скача обиден, като го наричат беден и изфирясал. Grinning

bimbi, с интерес те прочетох.

# 691
Дедо, изядоха ни. Особено пък пък мен Confused.

Форумите определено не са начин и място, за да показваш какъв си.
С постовете си не съм имала това за цел.
Споделих опита си, нищо повече, а се получи - гузен, негонен бяга.

Истината е, че нищичко не разбирам от маркетинг, реклама и т.н., а съм просто потребител, който иска да си харчи парите за качествени стоки, в чист, просторен и подреден магазин. Искам като си давам парите и си пълня кошницата да не ме блъскат и бутат. Наоколо да няма кални локви, които да се попиват от разкъсани кашони по пода, изпокъсани опаковки и 100 ръце, които да минават през главата ми, за да докопат мрежичка с портокали или парче сирене.
Това не е за мен. Меко казано ми е противно Stop.

И не знам дали съм права, но единственото ми посещение в Кауфланд Дружба беше катастрофално - мръсно хале, мърляви хора наоколо, разпръснати стоки къде ли не - без ред, без мисъл. Не се върнах.
Подобно е и в другите вериги.
Хайде сега ме обадете на модератор.

Надка Мафани - пак се палиш излишно Confused.

# 692
Не, бе черешо, в твоя защита съм, ама то акъл трЕбЕ, не става само с плюскане на био-храни.
Ти всъщност към мен ли се обръщаш, защото аз не се казвам Надка!

# 693
  • София
Жалко за хубавата тема,дано отново се върне в релси и се пише по същество.А не глупости от сорта на това,че в еди кой си магазин пазаруват вмирисани,мърляви и не знам какви хора.Пък в други ходи висшето общество Crazy.За Пикадили нищо не мога да кажа,защото веднъж го посетих-за семейния ни джоб идва доста скъп магазин.Толкоз.Но вмирисана не съм Laughing Joy
Аз в Лидл не съм ходила все още.Но родителите ми живеят в Гърция е през два месеца,когато си идват,ни носят много неща от тамошния Лидл.Много ни харесват шоколадите им,лепените бисквитки  с нарисувана принцеса отвън,топените сиренца също.А имат един много вкусен конфитюр,който гледам в брошурите,че ще е промоционален от 3-ти януари.Специално заради него ще отида.
Свекърва ми изпрати от италианския Лидл тигани,май скоро тук бяха на промоция-много са хубави,пише че са от някаква тианиева плазма,а не тефлон.Доста са тежки,с двойно дъно.Тя се е прецакала там с цената,но нищо,ще знае друг път да не купува неща,които има и тук.
Като цяло и майка ми като разгледа вкъщи брошурите от Лидл остана с впечатление,че едни и същи неща тук са на една цена,в Гърция-на същата,но в евро.

# 694
  • София
Жалко за хубавата тема,дано отново се върне в релси и се пише по същество.А не глупости от сорта на това,че в еди кой си магазин пазаруват вмирисани,мърляви и не знам какви хора.Пък в други ходи висшето общество Crazy

newsm10 newsm10  Абсолютно  си права  ,  това не  е нито  мястото , нито  пък точно  сега  броени   часове  преди   Нова  Година  е времето  за  подобни  безсмислени  спорове ,  които не  водят  до  никъде  ?  Направо се  чудя  точно  в  "този  момент "  някой  хора  друга  работа  нямат ли ?

Весело   посрещане  на  Нова  Година  на  всички желая !!!   santa2 cheers cook Здраве и  късмет ,  и  догодина  повечко  пари  да  имаме   да  пазаруваме  както  от  ЛИДЛ  , така и  от  други магазини  !   Wink

# 695
  • у дома
Жалко за хубавата тема,дано отново се върне в релси и се пише по същество.А не глупости от сорта на това,че в еди кой си магазин пазаруват вмирисани,мърляви и не знам какви хора.Пък в други ходи висшето общество Crazy.За Пикадили нищо не мога да кажа,защото веднъж го посетих-за семейния ни джоб идва доста скъп магазин.Толкоз.Но вмирисана не съм Laughing Joy
Аз в Лидл не съм ходила все още.Но родителите ми живеят в Гърция е през два месеца,когато си идват,ни носят много неща от тамошния Лидл.Много ни харесват шоколадите им,лепените бисквитки  с нарисувана принцеса отвън,топените сиренца също.А имат един много вкусен конфитюр,който гледам в брошурите,че ще е промоционален от 3-ти януари.Специално заради него ще отида.
Свекърва ми изпрати от италианския Лидл тигани,май скоро тук бяха на промоция-много са хубави,пише че са от някаква тианиева плазма,а не тефлон.Доста са тежки,с двойно дъно.Тя се е прецакала там с цената,но нищо,ще знае друг път да не купува неща,които има и тук.
Като цяло и майка ми като разгледа вкъщи брошурите от Лидл остана с впечатление,че едни и същи неща тук са на една цена,в Гърция-на същата,но в евро.
Мерси,че ми обърна внимание за конфитюра,децата също го харесват-даже видях и прословутите сиренца по 24 броя са на промоция 1,99лв,а каква е действителната им цена?

# 696
  • София
А мен ме интересува каква е редовната цена на конфитюрите?Тези май са в мънички бурканчета,но пак трябва да са същите като гръцките,защото капачките им са едно към едно. Thinking

# 697
Момичета, то си пише в брошурката.  Laughing
Топените сиренца са на редовна цена - 3.69 лв, а конфитюрът - 1.59 лв за 400 гр.

# 698
Leleeeee,то направо бойнополестанало тук!
Пикадили миенай-близкия магазин и 10 години пазарувам от него само. Пробвах КАрфур-не ми хареса, нито  подредбата му, нито месата, нито зеленчуците  и плодовете. В Лидл намерих неща,коитомного  харесах  и не съмвиждаланадругиместа. така че  немипрежи веднъж в седмицата,на10дни даотивам дотамм дасигинабавям.Писах за  тях по-  рано-  хляб,сирена няколко вида(по-хубави не съм намирала),така  че от  друго  място  повече няма да купувам. Не  ми пречат   навалиците,на каса   никоганесъм  чакала, ходя  в ранния следобед,няма много  хора  тогава. Купувам  и плодове  оттам- няма  нужда  да  мръзна   на пазара. Но за  съжаление не намирам там всичко,което  ни  е необходимо  и затова отивам и в Пикадили или Била за останалите  неща. Риба   купувам  от Пикадили, месо -  от  месарница. Така че- не страдам от скрупули  откъде  да пазаарувам- хора като хора, все   ми  е тая. Знам какво   ми трябва  конкретно- влизам, 5-10 мин. макс   и излизам. Пазаруването  за мене задължение, а не удоволствие....писнало  ми е вече  да пълня торбите ..
Хубави  празници   на  всички, нека да няма такива,които  да седнат  напразна  маса, пък нямазначение   откъде са си напазарували. Важното е да са щастливи около масата!

# 699
  • София
Момичета, то си пише в брошурката.  Laughing
Топените сиренца са на редовна цена - 3.69 лв, а конфитюрът - 1.59 лв за 400 гр.
Blush Благодаря!

# 700
Вярно, какво се дразните? Намерили си определени потребители тема, в която да покажат колко високо-културни, заможни и био са.

Да, така е. Дразнещ е факта, че темата се използва от възрастни хора, които нямат реална представа за себе си, за комплексарското си поведение и най-вече че нямат достатъчно умствен капацитет да възприемат мнения различни от собственото си. Ако трябва да преценява реално (магазин, стока, човек ) според мен трябва да присъстват и плюсове и мунуси. Нищо не е само черно, или само бяло, дори има n-броя нюанси на сивото. Никой не е длъжен да занимава с нечии пристрастия и чувства.
Но както в живота, така и във форума няма вакуум - ако един човек не съумее да контролира САМ поведението си, рано или късно си понася последствията.

Честита Новата 2011 година, с пожелание за здраве, радост и много щастие!

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 10:38 от Lana26

# 701
Карфур с какво те спечели? За мен това е райството на боклуците! Плодовете и зеленчуците изглеждат така все едно са били ядени вече един път. А като видях и замразено пиле с картофено нишесте в съдържанието определено бягам надалече от там.
Е, може и да има много боклуци, но има и хубави неща: добре зареден био щанд на прилични цени, избор на сурови ядки и сушени плодове, френски и италиански сирена на добра цена,с брашното им става хубав хляб в хлебопекарна, разнообразие на замразени зеленчуци Бондуел, детските им дрешки също не са лоши..

Вярно, какво се дразните? Намерили си определени потребители тема, в която да покажат колко високо-културни, заможни и био са. 
А, защо пък за да купуваш био, трябва да си супер заможен? Като не купувам щуротии от рода на вафли, пасти, торти, кремчета, газирани и алкохолни напитки, ''натурални'' сокове и т.н., ми остават достатъчно пари да си купя био продукти  Simple Smile Всеки според приоритетите си. Peace

# 702
А, защо пък за да купуваш био, трябва да си супер заможен? Като не купувам щуротии от рода на вафли, пасти, торти, кремчета, газирани и алкохолни напитки, ''натурални'' сокове и т.н., ми остават достатъчно пари да си купя био продукти  Simple Smile Всеки според приоритетите си. Peace

Ти ги свързваш нещата в едно-заможност, висока култура и купуването на био-храна. Аз само ги изреждам.  Wink

Доста от хората тук оценяват магазините по имането или не на био-храни. За масата обаче не това е важното.
И не, не можеш да ме убедиш, че био-храната едва ли не ти излиза по-евтина от другата. Дори и да се храниш само с ориз, картофи и овесени ядки.

# 703
  • Пловдив
JeniB, извинявам се за спама, но можеш ли да ми кажеш какво е брашното, защото най-хубав хляб при мен ставаше с брашното на "Мелко" - Сливен, купено от Лидл, но сега са заредили София Мел  Tired Аз купувам  понякога био храна, но майка ми произвеждат лятото на вилата истински био зеленчуци: на площ където никога не са ползвани изкуствени торове, със семена, които не си купуваш от магазина и да ти кажа такъв вкус на нищо био, купено магазина не съм опитвала. Скептична съм към био храните. Затова и гледам да не се вторачвам прекалено и да не изпадам в крайности, пък и както казва госпожата Мафани, само със спагети и кълнове не става. Всеки си прави избора, но аз от темата разбрах, че Пикадили е квалитетен магазин, а че аз самата съм бедна и тъпа, защото мисля като мине еуфорията все пак да си пазарувам от Лидл  Mr. Green Успешна Нова Година, много усмивки и добро настроение  cheers

# 704
  • София
razel_dazel ,Мелко винаги има в Кауфланд,редовно го пускат на промоции. Peace

Общи условия

Активация на акаунт