но като го подсетя се поправя сам.

Определено има ефект според мен, но и Диди понамали малко тръшканиците, но това като сме вкъщи. Навън сред хората все показва по някое рогче 

. Е, някоя драсканица понякога му идва музата да направи
.. и чак като стана и тръгна към него , следва смях и газ до дупка да го няма 
) и сега не ни дава да затваряме никоя врата вкъщи .
Ама и аз не настоявам много де, просто често пробвам дали няма промяна 

Лъчко също не познава цветовете, понякога ги уцелва, но според мен случайно или след повтаряне от моя страна. Но като му кажа да подреди жълтите тук, зелените там, а червените еди къде си ги разделя както трябва, така че според мен няма проблем с цветовете и е въпрос на време.
. Даже се бях уппашила да не е далтонист. Но иначе и той разделя кубчета на цветова. Говори доста, но и той като Митко понякога на пернишки
в множествено число. Много обича песнички и знае доста, стихотворения не знае, но ми се струва сложно за дете на тази възраст - браво на Лъчко
.
. На РД на майка ми бяхме в една кръчма с оркестър и не спря да танцува и на хората се хваща и се клати
. Онзи ден отключил вратата на яслата и всички деца излезли в предверието. Много мога да пиша... както казва една приятелка, поне е весело.
, но наистина различава този цвят, останалите не ги назовава правилно, но както и при останалите ако я питам кое е червено- го посочва..
моят благоверен, който здрав зъб няма в устата си
)) мое мнение 
Напоследък когато отидем у баба й на гости нарежда един пъзел с петел, много го харесва, последният път даже ми писнада го редим. Също обича да рисува, но не толкова често, напоследък пеем много песнички и сме на вълна филмчета. Доста е музикална и много правилно повтаря мелодии. Иначе се конти- разбира че е облечена с нещо ново, иска прически, 'вивило'-червило, 'кем'-крем и си подава ръката да я пръскам с парфюм, много любвеобилна е станала- прегръща и целува наред...

Препоръчани теми