Всяка майка на Юнско дете да намине да се отчете :)

• 68 812
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
kreia, на нас ни връщат 50% от дневната такса при отсъствие, т.е. приспадат я от таксата за следващия месец. Не е лошо, ако излипсва 2-3 дни в месеца, се събират колкото за таксата за танците, примерно.
Bili, за спалнята ползваме някакво непромокаемо, мисля се казва протектор за матрак, купих го от Аико за 11-12 лева май; би трябвало да ги има в магазини за чаршафи вероятно. А еднократните, в Казанлък купувах от Кауфланд, сега тук още не съм намерила къде се продават, мисля където има памперси за възрастни, или болнични консумативи - там трябва да има.

# 226
В Бургас има една верига магазини ТЕМА - за хигиенни материали, всичко за бебето аз купувам оттам- още по- лесно ми тъй-като има един такъв магазин и в нашия к-с...

Майче то направо си е за срам Мирелиното- ето преди малко я усетих, че се напъва нещо и веднага я подканих да ходим на гърне- дърпам я за ръката, а тя пищи...и отново в памперса ooooh!...и ми вика най- нагло "....има оти аку"/още имала ако/, с две думи не ме притеснявай, аз ще се обадя като свърша Mr. Green

# 227
Протектори за матрак продават освен Айко и в Хиполенд, а и повечето детски магазини, в които се продава спално бельо.

Дамян отсъства средно 5 дни в месеца, понякога и 10. Така че от тая гледна точка частната градина не ми е много изгодна, тъй като в тези дни трябва да плащам и на детегледачка. Иначе съм твърдо "за". Но и при мен стои още един проблем - не шофирам Embarassed.

Ние също спим с памперс. Имаше един период беше сух около месец, но от скоро пак е мокър сутрин. Ако обаче пишка през нощта на гърнето, задължително е сух.

# 228
Привет дами!
Болна тема са ни тези памперси за през нощта,от толкова време чакам да спрем,ама не...
а и като гледам колко вода пие,би било лудост да пробвам без памперс.
Не ми е много удобно,но не знам къде да попитам,а тук има доста софийски мами и ще си позволя да ви питам нещо- какви хотели има близо до хотел Георги Аспарухов,че моя мъж е купил билети за концерта на Роксет,а още не сме се ориентировали къде ще отседнем след това.Ще ви бъда благодарна,ако ме светнете малко

# 229
здравейте, чета, но все не пиша, но сега като прочетох, че kris_bo ще ходи на концерта на РОКСЕТ не се стърпях да се включа. Може да си чукнем среща, жалко само, че го преместиха на стадион събитието  Crossing Arms

# 230
Гали, направо ме застреля с това Ванилия Мадагаскарска Joy

# 231
В София съм ги  купувала  същите чаршафчета от  аптека  Били ,провери  и  при вас може да  ги има там  Peace

# 232
Галче, Червената Шапцица повлече крак  Mr. Green

Онзи ден Митко донесе една картонена гъбка, която са правили в градинката! Беше много доволен, каза - За мама е!  Heart Eyes Направена от картоненото цилиндърче на тоалетна хартия, с зелено храстче отдолу и червено чадърче... Сега ще ги събираме колекция вече!
Днес му пусках Франклин, но бързо му доскуча и започна отново да готви... постоянно ни черпи с всякакви неща, днес беше торта Га'аш  Mr. Green и сладолед и кафенце... Готвач ще го правим май, всеки ден има по 2-3 менюта, винаги нови!

# 233
Ха-ха, и Диди обича да си играе на кухня, но набляга на яденето Joy

Това за гъбката е идейно и лесно за изпълнение и ние ще пробваме да си направим Hug

# 234
  • София
kreia на мен това ми беше основния мотив за държавна, невръщането на пари при отсъствие и пари за детегледачка  Stop. Много  се дразнех, макар че и те са си прави. Лятото дори август по отпуските пак плащахме. #Crazy На нас ни излизаше златна тази градина.

Галче и Марти е готвач, че и наистина ми помага в кухнята. Бърка, подава продукти...

Били има ги в аптеките.

# 235
Галче, Червената Шапцица повлече крак  Mr. Green
Ха - тъкмо да  си  сменя  профила   гледам и  тук  почнал  карнавал,  свирнете  като  свърши Wink
Браво  на  Митко  за  изобретателността  Peace

# 236
Объркахте ме съвсем с тези профили, помислих че съм объркала темата Laughing
Да кажа какво стана с протекторите- купих аз, сложих, но Виан ме видя и ме пита какво е това, защо е и т.н. Като се събуди от следобедния сън и седна в легото, погледна ме и се изпика Shocked питам я-защо го направи? Отговор- да видя дали работи онова дето го сложи Twisted Evil

# 237
Объркахте ме съвсем с тези профили, помислих че съм объркала темата Laughing
Да кажа какво стана с протекторите- купих аз, сложих, но Виан ме видя и ме пита какво е това, защо е и т.н. Като се събуди от следобедния сън и седна в легото, погледна ме и се изпика Shocked питам я-защо го направи? Отговор- да видя дали работи онова дето го сложи Twisted Evil

JoyJoyJoy

# 238
Били  Joy Ти поне получаваш отговор, аз получавам или мрънкане или някоя ехидна хитра усмивчица.

# 239
Галче мацка може да си писала по на зад,но аз сигурно съм чела между редовете,но сега от лентичката разбирам,че Диди ще става кака  Hug,пожелавам ти лека бременност и сладко бебенце,а каката да е много послушна и грижовна с бебчето  Hug

много се радвам като видя някоя мама от нашите с такава лентичка  Grinning
Не знам кога и ние ще се навием да направим Паола кака  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт