Всяка майка на Юнско дете да намине да се отчете :)

• 68 525
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Йееее, честито момичета, Росиии, petiu6a!!! Дано всичко мине леко и безпроблемно!

И по една хубава девойка на финала, че много хубаво се оказа да гледаш принцеска  Heart Eyes

# 586
Дребосъците летят с тези тротинетки.  Laughing
Точно това ме притеснява - летенето  Mr. Green Щото той и сега хвърчи като луд във всички посоки, ако му дам и превозно средтсво, как ще излизаме тримата, не знам  Mr. Green

MaLe, ние мислим на плуване да го запишем наесен, организират от детската, мисля, че е в басейна на Кемпински. Има на няколко места плуване за деца, но трябва да питаш конкретно във всеки басейн какви са условията. На мен много ми харесаха курсовете в Банкя, където водих Крум, там има и часове за по-големи деца, но много далеч ми е и неудобно с двамата. Иначе мислим на тенис да го пуснем, може би следващата пролет. Йогата му харесваше, но от 2 седмици вече не, та сега спряхме. Ходи си на танци в детската, много доволен.

# 587
  • Miami
И по една хубава девойка на финала, че много хубаво се оказа да гледаш принцеска  Heart Eyes
Heart Eyes Така е  Heart Eyes
Сега започнах да вържа опашки, да обличам поли и рокли  Heart Eyes Кротичка, спокойна, играе си, бърбори вече доста, любвеобвилна(така ли се пише тази дума  Crazy ) изобщоооо много й се радвам. Не че на Жорко не се радвам де  Grinning Ама нали аз тоооолкова много мечтаех за момиченце  Heart Eyes

# 588
  • София/Севлиево
Честито и от мен на бременните момичета.Много ви се радвам...
На плуване ние го водим от 1-годишна възраст, най-често сме на Панчарево, на Коралите, че там водата е топла, баща му го учи да плува и даже вече плува със спаднал почти докрая пояс, ама без него го е страх, а и ние не бързаме, имаме много време до септември, тъй че дотогава може и да се научи да плува Simple Smile
Хубава вечер!

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 18:08 от Елислава

# 589
Елислава, пожелавам ти скоро да се зарадваш на 2-те чертички  Heart Eyes

Веси, честит рожден ден на Марти! Пожелавам му най- веселото и безгрижно детство!

# 590
Започнаха  рождените  дни   bigdance2 
Веси и  тук всичко най-добро на  Марти   bouquet

# 591
  • варна
 Честит рожден ден на Марти и от нас! Много здраве му желая и весели игри!  bouquet

# 592
Честит празник на всички малки и вече големи дечица!

С музикален фон: http://www.youtube.com/watch?v=75fokvnSkX0

Честит рожден ден на Бобича! Пожелавам му много здраве, щастие и късмет!

# 593
  • София/Севлиево
Днес моето слънце Станислав става на 4 Simple Smile не мога да повярвам колко бързо минава времето.Почерпете се за негово здраве Simple Smile

http://laguna-bg.com/catalog/albums/userpics/10002/K1435.jpg

# 594
  • на края на света.....
Честит рожден ден на Станислав!Да расте здраво,усмихнато и лъчезарно дете newsm59  party023

# 595
  • София
Хееей, здравейте.
Нещо не можем да я избутаме тази тема и цяла година!

Живи,здрави и щастливи да всички малки вече пораснали юнчета!
Тези, които са вече на 4 и онези, които им предстои.

Пишете повече, покажете и по някоя друга снимка.

# 596
Хееей, здравейте.
Нещо не можем да я избутаме тази тема и цяла година!

Живи,здрави и щастливи да всички малки вече пораснали юнчета!
Тези, които са вече на 4 и онези, които им предстои.

Пишете повече, покажете и по някоя друга снимка.

Ти защо не покажеш???  Mr. Green
Честити рождени дни на децата!!! Да са всичките здравички и весели, да може лесно да се живее с тях  Mr. Green
Аз подготвям малко парти и за малкия Крум утре, че и той юнче... Сега правя торта, в четвъртък може да пусна снимки и от двамата!!!

# 597
Heart Eyes Така е  Heart Eyes

Хи-хи, на мен засега ми се вижда по-лесно да гледаш момче Crazy, но Тодор още не е проходил Laughing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСТНАЛИ ЮНЧЕТА Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 598
Честито на всички порастнали юнчета! Да са живи и здрави и да растат много щастливи  Hug

Аз пък ви пускам една снимка от моето юлче, което стана вчера на 4 годинки Simple Smile

# 599
Някой може ли да ми препоръча детски уролог в Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт