Всяка майка на Юнско дете да намине да се отчете :)

• 68 518
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Някой може ли да ми препоръча детски уролог в Пловдив?

Виж питай девойките от тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=654633.0
но доколкото знам, от пловдив идват тук в София!

# 601
Благодаря Мале Wink

# 602
Побут!!!
Галче,да  си  нямате  и  вие  ученичка? На  колко  години почват 1 ви клас при  вас?

# 603
# 604
Влизам да съобщя че Бончо си има вече братче  Laughing

# 605
  • Miami
Честито бебче  Hug Да ви е живо и здраво!

# 606
Честито и от мен! Да ви е живо и здраво, много да ви радват и двете дечица! Heart Eyes

# 607
Честито Mimi_leo!   bouquet Да са ви живи и здрави и двамата Simple Smile

Както се вижда от лентичките ми и ние вече сме четирима  Flutter

# 608
Добре дошли на  бебоците Simple Smile

Имаше ли  още  дечица  с астма? От  месец се  инхалираме вече редовно с  кортизон и доста  ми  беше притеснено  в началото че  нямам добри спомени от  лечение с него, поуспокои се  фронта  малко,но от  два дена  пак се разкашля Зарата... в чуденка съм какво  не  правя както трябва...
Някой може ли да  сподели опит???

# 609
  • София
   Честито на Lucky* и на Mimi_leo!

Мая  аз водих Вики на алерголог и ни постави диагноза :нетипична астма с алергичен характер, предписа ни лечение с алвокаст (монтелукаст 4мг-табл.) , наистина кашлицата намаля драстично. Посъветва ни това хапче да си го пием цялата зима -за да не се усложняват нещата.
 При нас положението е следното- не сме имали тежки пристъпи,но след пневмонията края на януари,се започна една кашлица почти цяло лято на моменти -все едно си е провокирана от нещо,примерно при ветровито време ,при силно физическо натоварване или кадето има прах,се започва едно кашляне ,гърдичките му започват да свирят ,като сменим обстановката или се успокоим -всичко минава все едно си е здрав.
  Не знам какво да ти кажа ,да се надяваме да ги израстнат тез неприятни болести по-скоро.

# 610
Добре дошли от мен на малките сестричета и братчета Hug

Мая, при нас предучилищната може и да започне на 4г, но повечето деца започват на 5г. И понеже Диди й дойде реда за държавна градина, решихме да тръгне предучилищна другата есен. При вас как е? Зара да не е ученичка вече Flutter

# 611
Не Галче, видях снимка на  познати на  сестра ми които също са в Канада,малката  им е  два  месеца  по  малка  от нашите момичета и за  това  ми стана  интересно,явно е  било  това  Simple Smile, Зара догодина ще е предучилищна,като  и  Диди, а и повечето тук, или???

Петюша,със Зара  почти  същите  симптоми, но  при  нея започна от  преди две години някъде с бронхитите,а след пневмония миналата  зима  имаше доста  дълго затишие,но това  лято нищо не  усетихме  от  лятото, че  все  по доктори се  влачихме,все  едно  зима  карахме откъм болести,а  нали  инхалираме и  нямам все  още  опит  с  това  кога  свършва спрейчето (флутиде 50)- явно е  било почти празно и затова и кашлицата  се е възвърнала,нали  астмата  е  като  "съд който не  може да  се изпразни докрай"... дано  го израснат Praynig ,а  ние  до  тогава  ще се научим... успешна  терапия на  вас!

# 612
Мая Hug

В България доколкото знам предучилищната е към детските градини, затова училище започват на 6 години.

Я кажете с какво се занимават вашите юнчета. При нас тези дни имаме отрицателни минимални температури и аз се замислих за зимните занимания. Понеже и малкият е в периода, където всичко трябва да види и пипне и изборът ми за игри и играчки е доста ограничен или поне на мен така ми се струва Rolling Eyes

# 613
Наш'те тука на 7 тръгват на училище. Преди това е предучилищна. Значи май не е догодина  newsm78 Обърках се, щото в нашата градина има само една група над Митковата сега, а ми казват, че там може да си кара и предучилищната. .... така или иначе, както и да се нарича, на 7 години чак започва същинското училище!

# 614
И  при нас  предучилищната  е  в детските,от всички групи  се  събира  една  голяма  група и имат екстра  занимавки и екстра  теми с една от  възпитателките която се занимава само с тях  няколко часа в седмицата и  въпросите(на родителите предимно)  покрай  училище,иначе се записват децата  на 6 задължително на  училище.Гале,и  аз се  обърквам като разказвам ,че Зара е  на 4 а кара  четвърта  година в  детската, голямо смятане  пада като трябва някъде да казвам какво къде  защо и кога Crazy
Галче,ние  много се  занимаваме с рисуване,като  тече нещо на заден план идват супер идеи,а и  така разбрахме  една вечер че  е  наизустила цяла книга с  приказки които не сме чели,но  е  слушала CD,четено  от същата  книга  Heart Eyes За останалите  игри които играе винаги и трябва  другарче... нищо не мога да  подхвана ако не и се  рисува или занимава с  нещо друго сама... За  такива  игри препоръчвам Уно Джуниар,Мемори и подобни игри,има и една  която  супер измислена ми се видя но я пренагласихме и започна да смята,постоянно решава задачки на  пръсти  Mr. Green, това е  последното което  решава http://bookview.libreka.de/bookviewer/9783411733118/FC?imagepage … zdGI9U3VjaHRleHQ=  разбира се с моя помощ! другите с лабиринти от този сорт http://www.mayersche.de/shop/action/productDetails/8472546/meine … tml?aUrl=90001643  и  тем подобни са и  вече доста  скучни

П.п. а  и така става да се  занимава Wink  http://www.facebook.com/photo.php?v=4956038187328&set=p.4956038187328&type=3&theater#

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 01:16 от Мая...

Общи условия

Активация на акаунт