Ноемврийски бебчета - 2010 - тема 1

• 21 871
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро!!!
Тайно да сервирам по едно кафенце kaffeetrmker_2, докато ви чета, че аз вкъщи го пия тайно сутрин- не ми дава половинката заради кърменето. Не че кърмя вече де- суче си все едно суче биберон- като залъгалка, мляко да има 30-40 грама и продължаваме на АМ.
Катенце- браво за кръчмата- поне си поразпуснала малко. Hug
Гледам, ние останахме без снахичка- май ще се кандидатирам за Викито на Инсоленс- наблизо сме си поне. Ако те ни харесат все пак. Blush
Ние сме послушни- само спим, ядем и малко църкаме- ама сме мнооого лакоми.

Айде- усмихнат ден, мами!!! Hug

# 661
Момичета а какво АМ си взехте споделете от кое са доволни децата ви и ако се запече детето какво му се дава ?
Естествено педито ще си каже тежката дума но и вашето мнение ми се ще да имам !
Да  си кажем ние днеска ставаме на 1 м кога се извъртя не знам!

# 662
Аз си взех Лактана Био. Мисля,че е най-доброто за момента на пазара.

# 663
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
На нас педито ни каза НАН сензитив, защото бил най-щадящ за колики, ама е малко скъпичко и бързо свършва, но има истина за коликите  Peace

# 664
Каквото и да започнете, мисля че ще се смени по някое време!  Simple Smile Децата привикват към АМ.
Ние започнахме с НАН сенситив, после минахме на НАН АР, после НАН 1, сега сме на НАН хипоалергенно...  Crazy

# 665
Здравейте  момичета,
да се оплача моя бебок от 5 дена не е акал и много съм се притеснила.Вчера звънях на педиатърката  и тя ми каза , че е възможно да не му достига кърмата и да включа АМ.Аз също имах такива подозрения и вчера му купих НАН1, но все още не се е изходил. Освен това забелязвам , че като го нахраня  с НАН-а после започва да реве, нещо  май го боли коремчето от него. Мамите , които са започнали да захранват бебенцата си с АМ да споделят , от кои са доволни. За крушите и аз си  го помислих днес , да хапна някоя друга круша , а и сок да си направя от тях и ще видим дали има резултат. Ох , дано да се изходи малката душичка , че направо не знам вече.

# 666
Дени, педиатър ли ти казва така да ги сменяш ? И как разбираш, че трябва да минеш на следващо мляко   bouquet

# 667
Франческа и ние сме така тия дни започнах да давам аптамил и нашата Теодорка като се нахрани с него започва да плаче
Педиатърката каза да даваме отначалото по малко и аз правя по 30 гр и другото от мен и водичка
Постепенно ще увеличавам - но вътре в шишето слагам капки за коликите и като че ли малко по-спокойно го дава,но пак я боли коремчето - напъва се превива се и когато се изака чак тогава и олеква
Има и друго когато и дам аптамил изаква малко зеленикаво дали е от АМ не съм сигурна но има дни когато не се налага да и давам АМ и тогава акото си е жълта каша
Тази седмица сме на консултация да видим педиатърката какво ще каже ,но мисля ,че няма да сме на аптамил ще видим

# 668
viviq, зеленото ако не е за притеснение.Вчера и аз питах педито и тя каза, че е нормално.  Peace

# 669
  • София
Включвам се набързо за АМ,а после се надявам да е за повече...та ние почнахме с НАН АР,но се запече от него.После смених с Аптамил комфорт,но онзи ден - запек,повръщане,отказа да яде...като повърна една шепа вода и аз откачих...та до педиатърката,от там в Пирогов,на другия ден в Детска консултативна поликлиника и накрая се оказа,че млякото не й понася.Сега сме на Фризовом - всички доктори него препоръчаха...Та много е индивидуално ...
Мама МиМи договорихме се!!!  Hug Габриел и Габриела звучи страхотно!! smile3521

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 13:18 от Деси М.

# 670
лелеее, докато в изчета, два дена мнаха  Crazy

[color=re;d]Честит празник на патерици на всчки рожденици, на всчки именици и на всички месечинки Simple Smile много да са здрави, щастливи и късметлии [/color]

Мишинаторче, да кажеш на твоята док, 4е съм й върл фен - щом на месец дава сокче, предполагам, че към третия ще препоръча вратна пържолка за обяд  Mr. Green
Кьолшес, ако Йоан беше мацка, щях да правя вуду магии за любов за някой от моите младежи - като 4ета как добре храниш малкия и какви чудеса вършиш в кухнята, бих била спокойна, 4е дЕтето ми ще е нахранено предоволно  Joy
Katencetoo , най-сетне да те "видя" в добро настроение  Heart Eyes оттук насетне само така и то без кръчма
за ваксините - няма да им се притеснявам отсега
за зеленето ако - на Александър все му е такова... каквото и да ям..няколкото пъти, когато давах АМ беше жълто и кашесто

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 14:37 от мише

# 671
Привет Heart Eyes Да драсна набързо, че са ни налегнали тия колики от няколко дена и е ужас Shocked Досега имаше, но не толкова силни и тъкмо си мислех че ще ни се размине и на, стана по-зле  Sad
Почна и да връща, но педиатъра ме беше предупредил че това е заради коликите.
Люси, ако не се лъжа крушите ги хапнах около половин час преди кърмене. Вчера отново повторих процедурата и около час след това пак имах резултат. Резултата беше рядък  Mr. Green
Я да попитам и аз нещо. Допреди няколко дена нашта мома по-наколко пъти на ден пълнеше памперсите с ако, при това жълтичко. Сега едва по един път на ден, айде два най-много и е зеленикаво. Това притеснително ли е и има ли връзка с количеството кърма която приема?! (да вметна само че сме изцяло на кърма)
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКИТЕ ДНЕС Heart Eyes

# 672
За зеленото ако и аз да кажа, при нас една сутрин беше тревисто зелено /на предното хранене бях дала биогая.ама изключих за това/ Звъннах веднага на педиатърката, че яко се бях ошашкала и тя каза, че е от биогаята , да не се притеснявам/.

Дарче, искам да те помоля когато имаш време да ни разкажеш малко повече за ваксините, които се бият сега втория месец. Пентаксима и другата ваксина срещу пневмококите ти ли си ги купи? / незнам дали тази ваксина си е от здравната каса или ние трябва да кажем , че искаме нея и да си я закупим, защото е по-щадяща за организма на детето/ Мои познати ми разказваха, че си купували някакви ваксини, че били по щадящи... ама като не помня за пентаксима ли ставаше въпрос, но и това е било преди 3-4 години. newsm78

И на мен много ще ми е натоварена програмата тези дни Simple Smile. Утре ни е погачата, а днес сме на коледно тържество на фирмата на мъжът ми. Цял ден чистя, подреждам, пера- все такива приятни работи Laughing. Дядо ми дойде да ни види и аз му оставих Василена да я приспи, аз да свърша малко работа. По едно време чувам на бебефона едно тежко дишане , като хъркане и си викам, бре нослето ли му се запуши на това дете, влизам и гледам дядо ми заспал, бебка се усмихва доволно, че го е приспала. Mr. Green

# 673
Дени, педиатър ли ти казва така да ги сменяш ? И как разбираш, че трябва да минеш на следващо мляко   bouquet

Кате, той ни казва. Първо смесвахме NAN sensitive с NAN AP, тъй като Рая повръщаше, (а второто е против повръщане), после като понамаля повръщането минахме на NAN 1, в четвъртък на консултацията, док. , каза да минем на хипоалергенното на NAN h.a. , защото Рая има пъпчици по брадичката и по челото и той сметна, че е проява на алергия. Но тя нещо започна повече на ми повръща и току-що му се обадих, каза да се върнем на NAN 1  Crazy Crazy Crazy За мен, то й е най-добре, а и не виждах кой знае какъв обрив, ама...  Grinning

# 674
Хелоууу, как сте мамчета. Ние днес направихме първото ходене до мола с беба, понапазарувахме в Карфур набързо. Детето се държа много добре, спинка си в кошницата. Накрая нали се сещате каква лудница е сега по магазините и като се наредихме на опашката (на касата за бременни и майки с деца) и естествено никой не ни отрази, обаче нашето дете си отстоява правата. Само че се застояхме малко и тя като ревна  Mr. Green та видя се, че сме от категорията с предимство. Е двете лелки дето не бяха за тая каса не се трогнаха, ами едни хора пред нас с малко по голямо дете ни отстъпиха реда си. И после и тяхното ревна, та ми стана жал за децата - ревят по опашките, а някакви лелки и чичковци се правят на разсеяни  #Cussing out После се прибрахме, Ивето хапна набързо и излязохме на разходка. Вече си имаме и компания и съм много щастлива. Вие извеждате ли дребосъците навън? Аз я обличам хубаво, слагам дъждобрана и си я разкарвам, мисля че и харесва, щото си спинка без да мърда. Даже от както се прибрахме още спи.......в количката, която е в коридора  Embarassed Не исках да я будя, като мислех, че  тя ще се събуди и ще я извадя, ама ей на - 1 час вече спи там. Оня ден пак така я бах оставила и баща и вика - ти луда ли си, що си отавила детето да спи в коридора, като куче  Joy

Общи условия

Активация на акаунт