Юлчета 2008 (Тема 144)

• 33 392
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Благодаря ви!
Потвърдиха ни варицелата, иначе изглежда добре, играе си, хапва си, пъпки вече има доста.
Ще си поседи вкъщи.
Иронията е, че от 10 дни си е вкъщи, за да укрепне, че да сложим най-после последния Пентаксим, е добре го опазих, няма що.
Иначе за мазане взех ето това: http://www.sharka-bg.com/virasoothe.aspx
Специално за пъпки при варицела било, дано помогне.

# 616
Ние се завърнахме вчера Simple Smile Разходката до Атина беше много приятна, имахме късмет и времето беше много хубаво. Бяхме малко и на гости във Варна, събрахме малко студ там, но вече сме си тук на топличко и мисля да се поспрем докато се роди бебето вече, че тази бременност още по-голямо пътуване му дръпнах, бебето обиколи света преди да се е родило Mr. Green

НБМ, дано да нямаш проблеми, а на Дени бързо да му мине  Hug

Симпатюхче, бързо оздравяване и на вас  Praynig

Евридика, честити зъбчета на Борис  Simple Smile

Много са сладки дечицата на тази възраст и все ги измислят едни бисери, опасни са  Heart Eyes

# 617
  • Sofia
А как всъщност се развива варицелата?
Дени си беснее, хапва си, само дето е целия пъпчасал, това ли е то варицелата?
Мажа го с крема, не забелязвам да се чеше особено. Да очаквам ли влошаване?

# 618
НБМ, значи имате късмет и я кара леко.
Катето ден - два, докато избиваха пъпките, беше доста неспокойна и раздразнителна. И изобщо не ядеше. Сърбеше я също.

# 619
Момичета, здравейте! Откъде се взимат бележките за данъци и такси? За яслите беше от МВР май, а сега? Не съм питала директорката, трябваше да ги подадем вече, ама се замотахме нещо. И това с разбъркването и разпределянето на децата на случаен принцип е изключително идиотско! Успех на всички!

# 620
  • София
НБм, все така леко да я карете до края Wink

Да се оплача - в петък иван имаше 1-2 гъсти зелени сополчета, които постепенно се увеличиха и днес вече откровено си има сополи, които не са толкова зелени, нито толкова гъсти.. с други думи май се влошава.  нищо не давам освен осцилококцинум и стеримар за носа, но сякаш не помагат.
мислех си за онези чудедейни капки с лайка и мед, ама май е малък за тях? не са ли алерген?  newsm78

# 621
Сакси, тук има инетересна информация за осцилококцинума - http://homeohelp.eu/rumenstoichevsblog/362-fenomenat-oscillococcinum.html
Иначе и аз съм давала на Катето, преди да започне да се лекува с хомеопатия.

Вероятно, защото я спрях от градина и сме непрекъснато заедно, но е станала голяма лепка. Само да изляза от стаята и почва да крещи и да търчи да ме настигне (често пъти се претрепва при последното, защото се спъва).
А като вляза в тоалетната, настоява да влиза с мен и съответно прави сто бели вътре.
Съответно, почнах да не я пускам и тя има следната артилерия: или тропа и реве или ми гаси лампата  Crazy

Сега попаднах и на друг интересен материал за високата темепература и температуропонижаващите медикаменти - http://homeohelp.eu/homeopatiya-za-vsichki/homeopatiya-i-detza/3 … oj-priyatel-.html

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 12:24 от Гнидка

# 622
  • София
гнид, спирам да му го давам, направо се ужасих.. вече не знам какво да го правя дребния с тия сополи  ooooh!

# 623
  • Sofia
А според мен доста хомеопати излишно създават истерия и негативизъм  срещу Боаронските препарати, защото как така някакви си хора ще се лекуват с нещо, което не е минало под техния контрол.

Аз бях болна, пих само Осцилококцунум и за два дни се оправих. С кое по-точно ми е навредило?
А Стодал е едно от най-ефикасните неща, които познавам за кашлица. Еми винаги действа, как да го отричам?

И не разбрах какво всъщност страшно пише в статията, освен че евентуално може да не подейства и че не е правилно да се приема, когато прилагате друго хомеопатично лечение едновременно с него? Авторът много хитро само намеква, че употребата му носи рискове, обаче грам не пише какви.

# 624
Целта на статията, според мен, е да алармира, че осцилококцинум не е универсално лекарство и не винаги помага, а крие рискове, ако не подходящо за човека и заболяването, а това може да го прецени само хомеопат. Какви са точно рисковете не съм наясно и нямам намерение да задълбавам, всеки сам да си преценява.

# 625
  • София
Да сте здрави, весели, румени засмени!! Честита баба Марта !!

Ето и малко история за Пижо и Пенда http://vorfax-am-am.blogspot.com/2011/02/blog-post_07.html

# 626
Честита Баба Марта и от мен! Бели и червени, румени засмени, нека бъдат всички малки и пораснали дечица!

НБМ, дано Дени си кара варицелата така леко и до края  Hug

Сакси, дано бързо се оправя Иван, а за капките не мога да те посъветвам, аз досега само физ.разтвор съм слагала, ама не е имала сериозни сополи де.

Забравих да ви се похваля, че след 2 г и 7 м, успешно спряхме да се кърмим и то много по-безболезнено отколкото си го представях  Crazy Тъй като използвахме ходенето до Атина и БГ, може би и смяната на обстановката си оказа влияние, но нито е имало истерии, нито безсънни нощи Simple Smile А си мислех вече, че ще е мисия невъзможна  Blush Та сега се приспиваме с песнички, само дето иска пак аз да я приспивам и много се притеснявам как ще й се отрази липсата ми като отида да раждам  Confused

# 627
Честита Баба Марта! Да сте здрави, весели, усмихнати и щастливи!

# 628
kupa, честито Simple Smile

Имаш ли проблеми с гърдите? На мен, близо един месец след като спрях кърмене ми се запуши канал и тормозих Деси  Rolling Eyes

# 629
По случай Баба Марта, Катето пожела на дядо си "Честита нова баба", а на баща си "Да е жива и здрава"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт