След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 153 (12)

• 31 292
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Светле, лягай джанъм. Утре/ всъщност новият ден дойде - дано е добър/ всичко ще си пише в темата! Ама можеш ли да заспиш, а, можеш ли, като си мислиш за петдневната брада на Онурджим? И за Шах Шахриар? Joy Можеш ли?
Аз пък пак ще те поздравя http://www.youtube.com/user/almatree1#p/f/6/HXuyY0C95cM Joy Joy

# 541
Сладуранки, утре е почивен ден! Докато чакаме новите части приемете един сладък поздрав от мен, намерен в любими на almatree - момичето, което е качило в ютуб частите на предаването!    bouquet  bouquet  bouquet

Не си лягайте, толкова е хубаво тази вечер! http://www.youtube.com/user/almatree1#p/f/6/HXuyY0C95cM
Много красота видях тази вечер ,но последното клипче ме развесели колкото и трйлъра за 10-я султан!!

# 542
  Да разведрим малко обстановката.Хърватките коментират началото на трейлъра на Muhteşem Yüzyıl (0:16) така:
                         Шах Шахриар в акция! Joy Joy Joy

smile3501на тях....умници Peace Peace Peace Joy Joy Joy....поне акцията да беше на наша територия ,а какво ще кажете ? newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy

# 543
Данайче, толкова се радвам, че сме заедно! Сакън, не ми казвай, че утре вечер няма да сме hep birlikte! Hug

# 544
  Да разведрим малко обстановката.Хърватките коментират началото на трейлъра на Muhteşem Yüzyıl (0:16) така:

smile3501на тях....умници Peace Peace Peace Joy Joy Joy....поне акцията да беше на наша територия ,а какво ще кажете ? newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy

Ех, мечти, мечти!

# 545
Майдриймммммм............. Joy Joy Joy Hug  bouquet

# 546

Светлеее,ти май скоро няма да легнеш,така ми се струва!! Laughing Laughing

# 547

Акция Шехерезада Joy smile3540 smile3540 smile3540   animal037 с тази песен на уста
http://vbox7.com/play:ac355258

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 01:54 от Mydream

# 548
Ами вий, оставяте ли ме да легна  newsm78 с тези акции,макции там Joy и разни петдневни бради .... newsm78 Joy Joy Joy

# 549
Ние се шегуваме,но в този сериал ще има много красиви жени-малкото,което видях от трейлъра..няма да му е лесно  на Шах Шахриар Laughing

# 550
Ами вий, оставяте ли ме да легна  newsm78 с тези акции,макции там Joy и разни петдневни бради .... newsm78 Joy Joy Joy
Лягай,лягай,утре,т.е. днес по-късно -пак тук! Laughing Hug Hug

# 551
Ние се шегуваме,но в този сериал ще има много красиви жени-малкото,което видях от трейлъра..няма да му е лесно  на Шах Шахриар Laughing

Е, добре де, Шах Шахриар не е ли конят? Joy И всички до сутринта да са нучили песента от пост 547 и да са направили няколко кръгчета на кон! Joy Joy Joy rotfImbo smile3540 smile3540

# 552
Данайче, толкова се радвам, че сме заедно! Сакън, не ми казвай, че утре вечер няма да сме hep birlikte! Hug

Evet canım beraberız her zamanda gıbı!Да Заедно ще сме както винаги!!
Времето и мястото на срещата са известни!!  bouquet Hug Praynig

# 553

Evet canım bırlıkteız her zamanda gıbı!
Времето и мястото на срещата са известни!!  bouquet Hug Praynig

Ох, Данайче, утре пак ще се накоментираме на воля! Hug

# 554
Майтапа настрана ,но наистина не мога да му се нагледам, Naughty Naughty Naughty на този ,наистина

ВЕЛИЧЕСТВЕН СЮЛЕЙМАН.... #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт