След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 153 (12)

• 31 291
  • 749
  •   1
Отговори
# 585

bab4i, прекрасна снимка!  bouquet

А турската преса вече кръсти Халит  Sultan Halit !

http://televizyongazetesi.com/sultan-halit---galeri-haber_6_31318

# 586
  • В центъра на България
Мarman, специални  благодарности. Винаги успяваш да поднесеш нови и актуални новини . Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 587

Превод на трейлъра на "Великолепният век".
(не съм превеждала буквално, за да звучи добре на български, но мисля, че смисълът на думите не е изопачен. )

В един момент се чува Роксолана на украински: "Пуснете ме!"[/b]

VARNA   newsm51

А коя ли е тя?Ако актрисата от трейлъра е Роксолана, значи голямо пазене на тайната е било!Не сме я виждали.Продуцентите постигнаха целта си  -- да бъде непозната и да бъде изненада!

Предполагам, че е тази, която бият, докато са на кораба и пътуват от Украйна за Истанбул и към края на трейлъра се вижда вече облечена с хубави дрехи. Актрисата не е голяма красавица, но доколкото зная и самата Роксолана не е била неземно хубава. Мисля, че актрисата, която ще изпълнява нейната роля, не е известно име.

# 588
  • В центъра на България

Aksam.com.tr - 11.12.2010, 12:20

'Muhteşem Yüzyıl' başlıyor
SHOW TV'nin yeni dizisi 'Muhteşem Yüzyıl'ın çekimleri başladı. Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran Halit Ergenç, kamera karşısına geçti
Yılın en iddialı yapımlarından biri olan ve Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatının anlatıldığı 'Muhteşem Yüzyıl' dizisi için geri sayım başladı. Kısa bir süre sonra SHOW TV'de yayınlanmaya başlayacak dizide Kanuni Sultan Süleyman karakterini canlandıracak olan Halit Ergenç kamera karşısına geçti.

Yapımcılığını TİMS Productions'ın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay'ın yazdığı, yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan'ın yaptığı dizi, 1500'lü yıllarda Kanuni Sultan Süleyman'ın tahta çıkmasıyla başlayıp Hürrem'le tanışmasının ardından 'Muhteşem Süleyman' ismini kazanma sürecini anlatıyor.
HÜRREM SULTAN KİM?
Halit Ergenç'in yanı sıra Nebahat Çehre'nin de rol alacağı dizide 'Hürrem Sultan'ı Almanya'da yaşayan bir Türk kadın oyuncunun canlandırması bekleniyor.
4. Murad'a rakip olacak
'MUHTEŞEM Yüzyıl'ın 1981 yılında çekilen ve TRT'de yayınlanan 'Sultan 4. Murad' adlı diziden sonraki en büyük padişah dizisi olması bekleniyor. Sultan 4. Murad'ı Cihan Ünal'ın canlandırdığı dizi uzun bir süre ekrana gelmiş ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olmuştu.
Abdullah MALKOÇ \ MAGAZİN
http://www.aksam.com.tr/muhtesem-yuzyil-basliyor--2306h.html

# 589
  • В центъра на България
Varna72  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 590

Това по време на предаването ли се случва, в коя част, че нямах време да изгледам всичко спокойно. Довечера ще го направя.

СТРАХОТЕН Е ХАЛИТ! Много се радвам,че Берг има до себе си мъж като него!

# 591
  • В центъра на България
Varna72, явно е от снощното предаване но незнам в коя част е защото нямах време да гледам
клиповете.   newsm78

# 592
Варна Hug
Заслужаваше си чакането,избора на Роксолана.Не е много красива,но пък
какъв сексапил.Струва  ми се, че е чуждестранна актриса и докато си
блъскахме главите в догатки,коя ще е актрисата, изпълняваща ролята
на Роксалана,тя да е учила езика.Важно е, че филма ще е скоро на екран.
Стискам палци и пожелавам успех.

# 593
Каква прекрасна събота!  Grinning

Още веднъж искам да благодаря на mesecina, marman, Фрешче и на нашата Варна за всичко, което направиха, за да следваме Халит и Берг в Белград!
Снощното предаване беше свежо, премина много изчистено, определено успяха да избягат от въпросите, които им задават до втръсване и се акцентира върху голямата им популярност! Очите и на Халит, и на Берг светеха от емоции! Усещаше се вълнението им, страхотно решение да ги поканят за финалния епизод - преживяли са емоциите на хората, запленени от тяхната/нашата/ приказка! Жената със снимката в портфейла беше толкова естествена и олицетворяваше много жени, гледали сериала! Истински се забавлявах, докато ги гледах -позитвност, приятелска атмосфера и в същото време с необходимия блякък и възхищение от двамата любимци! А бебетата с имената Шехерезада и Онур бяха само едно от сладките и приятните неща, които поканиха сълзите в очите им!

Момичета, за Халит и неговата нова роля бих казала само едно - той е точният човек за този проект, защото ще съумее да въплъти в образа си - величието, мъдростта, страстта...! Халит наистина е великолепен! Варна, благодаря за превода на трейлъра!

Пожелавам на всички слънца в темата много усмивки и прекрасни мигове с любимите хора!
Дано да има още снимки от днес! Халит и Берг ме зареждат с хиляди емоции и радост

А от мен един сочен KARAĐORĐEVOJ ŠNICLI и чаша ароматно вино! Да ви е сладко!

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 13:19 от Mydream

# 594
Между другото русата девойка/говореща украински/ в сцената от трейлъра ми прилича много мъничко на Кейт Уинслет/ в смисъл, не е тя/ просто много мъничка прилика! Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 15:19 от Mydream

# 595
    Дали е истина?В някои сръбски сайтове пише, че на летището са посрещнати от Славица Ђукић-Дејановић!Тя е председател на сръбската Скупщина (парламент)! newsm78 Shocked

Малко допълнение.Започнаха да им броят парите:

Berguzar Korel, zvezda turske sapunice „1001 noć“, juče stigao u Beograd

Šeherezada dobila 100.000 evra za dolazak.

Bakić - M. Radojković - J. Odabašić | 11. 12. 2010. - 10:57h | Foto: G. Srdanov, M. Perić |

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/222884/Seherezada-dobila--100000-evra-za-dolazak

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 12:57 от marman

# 596
  • на брега на Дунав
Между другото русата девойка/говореща украински/ в сцената от трейлъра ми прилича много мъничко на Кейт Уинслет/ в смисъл, не е тя/ прото много мъничка прилика! Simple Smile

Аз си мисля, че Роксолана/показана в трейлъра/ е актрисата Башак Кьоклюккая.
Може и да се лъжа newsm78

# 597
ios,на мен ми прилича на млада американска актриса.
Определено не е турската актриса.Скоро ще разберем.

# 598

Това по време на предаването ли се случва, в коя част, че нямах време да изгледам всичко спокойно. Довечера ще го направя.

СТРАХОТЕН Е ХАЛИТ! Много се радвам,че Берг има до себе си мъж като него!

Varna,много ще се радвам ако поясниш за какво точно става въпрос в този момент,защото аз не разбрах съвсем!!Дали Халит се възхити от домакинските умения на Берг или като съпруга newsm78 ,или как с достойнство понася обожанието към Халит  на хилядите сръбски/ и не само / жени newsm78 newsm78
Простете за невежеството , но не мажах съвсем да разбера всичко ,нищо че е близък езика.

# 599
Роля, роля, но нека друг да я направи ролята на Онур по този очарователен и омагьосващ начин. Какво да кажа -  Халит е галантен до мозъка на костите си.  Получава му се красиво. Така му идва отвътре. То не се учи. Всъщност се учи, но проличава, че е овладян урок.

Общи условия

Активация на акаунт