Коледата вече наближава, а Мартинка грамчета наддава–Тема 18

• 21 215
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • област Варна
Светле, честита ти рожденичка! Да е жива, здрава, усмихната и най-готината кака на света!   bouquet
Тук е страшен студ, но пък как напича през прозореца.
Лори ние ще сме на камина, ама от другата зима. Ама тя и нашата част от къщата е малка. Камината ще е на стената между хола и спалнята, а от хола има врата към кухнята. Мислехем да правим парно с водна риза, но се отказахме, защото ако спре тока и няма добър UPS може да се наводним.

# 601
Светле, да ти е жива и здрава малката сладурана. Да расте все така красива и да бъде най-добрата кака.

loryn честити придобивки Hug
Понеже започнахме за килограмите, аз съм +19. loryn настигам те, даже съм на една ръка разстояние Joy Една кутия от твоите бисквитки и съм готова hahaha
Притеснявам се за Мартинките, дано се включат с новини Confused

# 602
  • Варна, морето, сините вълни...
Лори и аз ти видях придобивките но чак сега след кафето Blush За бебефона не знам, на външен вид ми хареса Hug А играчката много ми хареса и аз такава искам да си взема, понеже имам и отделно играчки по 1 и мога също да ги закача там Simple Smile
Забравих да кажа че ние сме с камина на 1я етаж и радиатори горе (баба и дядо ни палят печката Grinning) Но в моята стая е най студено, има 1 радиатор и почти не се усеща, а нямаме и изолация брр...Та сега сме взели и един маслен радиатор и направо се родих с него, много е топличко. Той даже е стар, но мислим да си вземем Теси или някакъв друг. Че то с тази духалка много гадно, освен че се чува и не мога да спя на нея, а и много изсушава въздуха.

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 10:32 от mimi_jobnoto

# 603
Светле да ти е жива и здрава малката бонбонка! С много обич да изпълва дните ви!  bouquet

Лори много хубави покупки Hug Бебо и вие със здраве да си ги ползвате !Добре напредвате с покупките- направо сте почти готови   Grinning: Hug. Аз мисля към края на месеца да понапазарувам, че нали тогава чакам парички татито да ни прати!
Мими и аз като теб се събуждам или с лаптопа или с някоя книга в скута, като го няма татито да ни гушка! Ох как нямам търпение пак да си е до мене! Поне сега съм спокойна, че и той е добре и е случил на добри колеги

# 604
А добро утро и от мен. Laughing Взимам си от кафенцето и ставам да поизчистя малко  Sick .
Светле,да ви е жива и здрава малката рожденничка.Да бъде весело и безгрижно дете и първа помошничка на мама.

Лори,браво за покупките...
Тони,честито и на вас.Как и аз искам нова къщаа.... Sad
Ние ще се отопляваме на климатици.Доволни сме.

# 605
Качих няколко снимки и на моето коремче и се връщам да ви изчета. Напоследък не ми остава никакво време покрай работата, ремонта и покупките за вкъщи. Но пък си имам вече елха, супер красива стана...
http://mamafevruari2011.snimka.bg/maternity/fevruarski-koremchet … g.522140.21708268
http://mamafevruari2011.snimka.bg/maternity/fevruarski-koremchet … g.522140.21708269

# 606
Честито на сладураната на Светлето Hug
да е много послушна да е отмяна на мама и да има едно прекрасно детство,да са задружни с бебо цял живот да се подкрепят
Хубав празник днес........... с много подаръци Mr. Green

# 607
Привет от мен! Минавам набърза да не ви изпусна.

Честита рожденичка на Светлето, да е жива, здрава и много щастлива!

Тотони, да вземеш да се поспреш вече... Вярно че сме към края, ама пази се, трябва да си почиваш повече! А иначе браво На вас за бързината! И честити нови придобивки!

Юлето, много сладко коремче!!!

Лори, и на тебе честити придобивки и с много радост да си ги ползвате!

Хубав и усмихнат ден На всички!!!

# 608
Добър ден и от нас с бео днес, ех че е едно неделно и мързеливичко днес.... и в темичката се усеща осезаемо Mr. Green
Честита рожденничка на Светлето! Да ви е живо и здраво красивото момиченце!Все повече да ви радва и много за бебо да помага! Hug
Честити придобивки и на Лори! Да си ги ползвате със здраве! Hug
JJuleto, Снежи, Лолитке много сладки коремчета, да растат все такива хубави! Grinning
Ние още украса вкъщи никаква си нямаме Blush. И тя чака да се преместим и тогава. Тия майстори от 2 дена ми лазят по нервите, че се правят на много заети по други обекти,а все още не са си свършили напълно работата при нас #Cussing out
Аз днес колкото и да ме помързява ми се налага да поизчистя, че то напоследък нямам време да се прибера вкъщи,освен за да се изкъпя и да се мушна в легълцето Mr. Green
Та сега се залавям с това, лека полека, до довечера се надявам да съм успяла Laughing
За тоновете- не се шашкайте момичета! Моята докторка ми каза, че ако всичко е наред с бремеността няма нужда да се мерят повече от веднъж месечно в последния триместър (тя ми прави долер веднъж в месеца, ако не греша дава същата информация Thinking ). А докато бях в болницата тоновете ми ги мериха на ден по 3 пъти! НО, това е било,защото аз съм имала проблем и съм била на медикаменти!Така че радвайте се на коремчетата си и ритничетата на бебо и си живейте спокойно живота!Щом не мерят тонове, значи не се налага,което е идеалния вариянт! Wink

Хубав  ден и много усмивки,спокойствие и позитивизъм за всички!!!

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 21:43 от Totoni

# 609
А добро утро и от мен. Laughing Взимам си от кафенцето и ставам да поизчистя малко  Sick .

E пак ли?  Laughing

Светле, да ти расте много здраво и послушно малкото момиченце!

Лорийн и Евридика нещо не мога да си ги представя дебели. Наскоро гледах албума от преди.

На Тотони и на Лора честити придобивки!

За отоплението - 2008 и 2009 все ми беше студено тук, ама в офиса с 3, 4 компа беше страшна жега и ходех по къс ръкав и жилетка когато се наложи.
Ние сме на подово (което в момента е спряно, да не ми се подуват краката) и нещо напоследък ме блъскат топли вълни, хормони ли са не знам.
Имаме духалка, ама то не е работа.

Аз имах план за това как да направим жилището през зимата топло, понеже като се прибирахме отпуска и се връщахме беше 17-18 градуса.
Ето малко от плана:
1. да се готви само на фурна- хем да се топли; нищо да не се пържи, да не се отварят прозорци
2. през деня - щори, пердета вдигнати да влиза макс. светлина
3. бях наляла вряла вода в едни пластмасови шишета (импровизирано парно), ама много не работеше като метод
.......и други подобни безумия.

Ние днес правим 15 год. заедно с моя любим и ако не завали сняг отиваме на вечеря в един замък. Почерпка няма да слагам, да не ви дразня, въпреки, че ми се ще да ви поканя на едни такива "по-засукани", ама да не ям бой.....

Лорийн, от бисквитки хич не се изкушавам, вземи и моя дял. Единственото сладко, което хапвам е по някой Линдт, ама съм казала на мъжО да ги крие и да си ги хапва сам, че малчо много дивее от тях после, а той не ми дава да тормозя детето.

# 610
  • Mostly in my mind
Светле, честит рожден ден на дъщеричката. да ви е жива и здрава.
Лорън, много хубави придобивки. със здраве да си ги ползвате.  Grinning
аз след вчерашното голямо чистене, днес съм го ударила на мързел  Mr. Green
ей го и моя шкембьо. съжалявам за лошото качество, от телефона е
  Mr. Green http://mamafevruari2011.snimka.bg/maternity/fevruarski-koremchet … g.522140.21729194
чао от мен засега. отивам да гледам филмче Simple Smile

# 611
  • Варна, морето, сините вълни...
Теди честита ви годишнина, още дълги години да си празнувате живи и здрави Hug и ние имаме подово и само се карам на мама че го пускат в хола.По добре климатика да пускаме отколкото подовото че то не се издържа. А преди винаги мил е било много хубаво да ми е топличко на краченцата Blush Пък и като се замисля това за бебче си е супер, то дето само по земята ще щъка Heart Eyes (това вече за догодина де). Мммм размечтах се Peace
ПП:Тук много пусто днес  Rolling Eyes

# 612
Здравейте и от мен Simple Smile
До сега се опитвах да изчета всичко от петък до тук и направо ме заболя главата - толково много неща сте обсъдили  Mr. Green
Аз още съм без нет (обещаха за вторник всичко да е ок) и затова не се включвам редовно. Лори, благодаря че се сещаш за мен  Hug
За подаръци за лекарите - не съм мислила, като му дойде времето ще видим дали са заслужили.
За качествата на бебка - и за тях не мисля честно казано, но все пак ми се иска да е бъбривка като мен, да не е срамежлива, да има къдравата коса на баща си и все хубави нещица искам за нея  Praynig
На всички с нови придобивки - нека със здраве да си ги ползват!
Лори, бебфона изглежда много сладък, но ми се вижда момчешки и за нас няма да стане. Пък и аз имам обещан уж, ако все пак не ми го дадат тогава ще му мисля.

Светле да ти е жива и здрава рожденничката и да е добра кака  Hug
Теди - честита годишнина - дано я отпразнувате подобаващо

Аз пак да се похваля че снощи водих бебка на дискотека  Embarassed , ама бяхме се събрали вкъщи, стана ни весело, пък и отвориха миналата седмица нова дискотека и  да идем да я видим - да сме в крак с модата и младежта  Joy - та потанцувах си доста, ама глеедах да не се поизморявам много много и така
Хубав ден на всички  Hug

# 613
А добро утро и от мен. Laughing Взимам си от кафенцето и ставам да поизчистя малко  Sick .

E пак ли?  Laughing

Mr. Green Вчера мързелувах,цял ден бях на компа...Пък предния ден чистих,ама само гардеробите.... Laughing Така че днес ми е ден да приведа малко в ред къщата...
Честита Годишнина.Да се обичате и уважавате още поне 100години...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лолитке,ти на тва ли му викаш шкембак??

# 614
Теди, честита годишнина! Още сто пъти по толкова да празнувате  bouquet
Ааааа, ние с Лорин не сме дебели, само по 20 кг. сме качили, но пак сме си хубави Mr. Green и скормни Joy
Ние сега сглобяваме креватчето, после ще го снимам и ще ви го покажа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт