Юлски деца-Тема 40

• 27 910
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Инкс, аз за Нова година знам, вкъщи  Mr. Green За морето, ако сега се резервира и капарира до февруари имаш отстъпка от 30 % , което за 5 звезден хотел е идеално. Почивката ти излиза под 1000 лв.
Рал, има плаж бе, виж в сайта който ти дадох. То от толкова басейни колко ще сме в морето. Там на това солено не знам как ще е София, как да и обясня да не си мокри очите. По-добре в басейн, а и имало бебешки 15 см. Няма ли около теб от кой да вземеш няколко Пуфис или други?

# 151
  • Варна
Момичета, мерси за отговорите на въпросчетата. Надявам се и на някой друг са му били полезни, както на мен newsm51

Еххх, софиянки се готвите за гръцка среща, а ние варненките си забравихме очите Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 152
Ралче, забравих да ти пиша, че и Андреа беше така, в комбинация с акане по 4- 5 пъти на ден, аз се забавя някоя и друга минута и веднага се изриваше. Направо луднах, близо 3 месеца беше така и после изведнъж спря. Ако се съмняваш в памперса, вземи друга марка от най- малките пакети и виж как й действат.

# 153
Добро утро!

Уф, Даниела много я мъчат тия зъби-долните 2 предкътника се опитват да избият от доста време......Тази нощ се събужда няколко пъти с рев, защото си губи биберона и като не може сама да си го намери в тъмното започва да реве...... ooooh!. Дано да избият по-бързо тия зъби, че да не се мъчи много детето.... Cry

# 154
Медула, честит рожден ден, много щастие да има във вашето женско царство, да цари разбирателство, женска подкрепа и малко скубане на коси, за свежест.

# 155
Добро утро, момичета! Добро, слънчево, двучертичково утро!  Hug
Преди мъничко правих тест и ..  EFP  Heart Eyes Онзи ден /Точно на Св. Анна установих, че може би и аз празнувам Heart Eyes / правих пак и беше бледичък, днес вече е малко по-наситен.. Много се извинявам, ама нервите ми не стигнаха да се похваля чак другата седмица след преглед  Blush Извадих си тестовете с Преслава... ами тя е била почти невидима на фона на .. B2  Mr. Green
                                     B2                                                                  Преслава

Медула, честит рожден ден и тук! Много любов и щастие ти желая!   bouquet

# 156
  • Видин
Бубичка, много се радвам за вас! Честита бременност, да е много лека, а кака Преслава много да помага за бебето. Ще чакаме новини и след прегледа  Wink
Момичета, заела съм се да правя Коледна украса тип "направи си сам". Имате ли някакви идеи?
Тан, този Пентаксим дава такава реакция, защото крачето трябва да е в покой по принцип, а нашите диваци вече ходят и не се спират и за секунда. За пръв път ни се случва. Ваксината беше стоплена добре.
Имам въпрос - с какви прибори ядат децата ви? Ние все още се храним с пласмасовите лъжички на ДМ  Laughing
Медула, честит рожден ден  Hug

# 157
Мила medula, честит празник и тук! Много усмивки!

Бубеееееее, това е страхотна новина!!! Толкова се радвам!!! Hug Hug Hug Hug Големите честитки по-късно! Wink Аз на Преси въобще не я виждам втората черта даже.. абе съмнение няма! Wink

Аманитка, има теми във Фрума, а също виж и в Крокотак има страхотни неща, ние вече направихме.

# 158
medula,

Бубичка, Честита бременност!   bouquet

# 159
Eeeex, Бубичка, рано рано ме зарадва! Честито! Лека бременности ти желая!
Медула, весел празник! Много щастие и обич ти желая!

Аманитка, не ви ли слагат вече ваксините в ръчичката. След годинката вече там се слагат.

# 160
Бубииииии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Медула, честит рожден ден! Много здраве, усмивки и късмет!   bouquet

amanita, на Марти също му биха на 9.12 Пентаксим-а и педи ме предупреди, че реимунизациите на Пентаксима се понасят по-тежко. Каза веднага да започна с компресите с риванол и първият ден да дам два пъти по 3мл. Нурфоен, защото ги боляло крачето. Трябваше и лека температура да очаквам, но слава Богу нямаше. Днес след два дни, още му е подуто крачето, зачервено и топло, но си ходи напред-назад, не го притеснява. Само като го пипна и вика. Вярвам, че до ден-два ще изчезне подутото. И добре, че мина вече, скоро няма да очакваме други ваксини - друго си е така.

Ral, аз ползвам обикновените памперси на Памперс и абсолютно същата реакция стана и при Марти. Направих си експеримент, смених ги с Хъджис и веднага и се успокоиха нещата. После се върнах пак на Памперс и пак започна да се зачервява - та май нещо при Памперс става. И tan е права, че се променя киселиността на урината ли, на акото ли и причинява това зачервяване по време на зъбоникнене.

Много хубав и усмихнат ден ви желая! Ние следобяд сме на Коледно детско парти, та ще видим, дали Марти няма да реве от дядо ви Коледа  Heart Eyes Laughing

# 161
  • Кърджали
Бубичка, хайде стискам палци лекар да потвърди това, което се вижда на тестта. Всичко да е безпроблемно. Ако още един тук или някъде около мен се похвали, че чака бебе, ще взема и аз да реша, че искам....
Медула, честит рожден ден! Здраве и щастие!
Аманита, Кати яде вече с нашите прибори.Направо с големите, супени лъжички.Такъв мерак имаше по едно време, така си и остана. Бебешките лъжички и стоят за игра.
Кати снощи каква среднощна истерия имаше.Точно един час рев.В 10:55 като ревна в 11:55 спря. Не знам, аз ли я стреснах исъбудих, че говорих с баща ипо телефона, то и друг път сме си говорили, тя не е отразявала. Ама нямаше успокояване.В един момент кротна, като стоеше гушната във мен, ама искаше да е права.Нито седнала, нито легнала да я гушкам.Накрая все пак заспа в леглото, гушнала куклата си, ама ми отидоха силиците.Добре, че поне след това спа като пън, дори не се е налагало да ставам да я завивам, както заспа така се и събуди.
Тан, аз изобщо не съм се трогнало от посинялото около ваксината.Не дава никакви признаци да я боли, щом дори и като я мажа с млякото не реагира, докосна ли боцнатото. Да чукам на дърво, реакции не е проявяла след ваксините, едно посиняло не е проблем.

# 162
Ехееее Буболече  озари ми утрото. Хайде лека и безпроблемна. Чертата си я има и след някоя и друга седмица сърчице да чуеш. Кака Преслава ще трябва много да слуша и да помага.

smile3525 preggo newsm32
Въпреки, че много ми се иска, ние изобщо не можем да помислим за второ. Думите на лекарите бяха... да, можем да контролираме нещата, но никой не може да гарантира че организма ти пак няма да реагира така и след втори Дик синдром вече няма да оживееш.  Sad

Медула ЧРД! Да си много здрава и щастлива! Трите девойки много да те радват!

Явно ще пробвам и други пампи.

# 163
  • София
Бубе, тихичко честито  Hug Heart Eyes прекрасна новина

Уффф, да си се оплача, че да ми поолекне. Днес ни е офисното Коледно парти. Направих чудеса от слава да намеря начин някой да гледа Кайчето, че ние с мъжа ми да отидем (колеги сме, демек и на двамата ни е Коледното парти днес). Бавачката се нави да дойде, че да го сложи да спи, а баща ми да го гледа след това и ако има нещо да звънне...е да, ама Кайчето имало други планове. Станахме сополиви и кихащи...и моето офисно парти отиде на кино  Cry Мръъъън
М даммм, туй то. А да ви питам дали мога да давам едновременно Коризалия и Осцилококцинум?

# 164
Буболече, тихичко честито и се радвам, че ще бременеем пак заедно Peace.
Фелисити, много неприятно, чак мен ме хвана яд, но не е нещо, което да предвидиш, бързо да се оправя зетя и дано да е нещо от зъбките.
Аз да се похваля с Андреа се обзаведохме за зимата, само дето снега избяга Laughing. Сдобихме се вчера с апрески, а аз и с едни кожени боти, изчистени вседеходки за всеки ден, които мисля да ползвам за по- сухо и студено време. Взехме ги при свекито, не е като да не ме ядоса, то верно, че и на челна стойка да застане пак няма да ми угоди, но все пак си мисля, че съм права. Първо оня ден ходихме до магазина и полудях защото се оказа, че на другият ден чакат детските апрески, за мен няма нито един чифт, няма моят номер. Два пъти звънях преди това да я предупредя за какво идвам. Помолих дори да ми запази ако има нещо моя номер, защото много трудно си намирам. Оказа се, че половин час преди да дойда са продали единственият 41 номер. Нямате си на идея как бях полудяла оня ден. Много беше сложно да попита детското дали имат и кога ще получават, та трябваше да се вдигна аз с детето чак до Младост, за да разбера. Вчера като отидохме ми бяха докарали от другият магазин за мен ботите и за Андреа вече имаше апрески. После супер се издразних, защото си мислех, че като е зор да пазаруваме от при нея е, за да може да ни направи намаление като служител, да ни спести парички малко, да ама не, никакво намаление не видяхме Close. Доста се издразних, направо ми се видя възмутително, но защо ли да ни помага с нещо всъщност. Както и да е, оборудвани сме, само сняг да има Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт