Юлски деца-Тема 40

• 27 910
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Привет Hug

Сиси, мен и Стелла можеш да ни броиш за срещата! И аз като Драга, предпочитам без кетърник, защото Стелла два часа няма да спре да се тъпче Blush Скоро бяхме на детски рожден ден в клуб и целият рожден ден го прекара седнала на столче пред масата...по този повод беше захранена и с пица Confused Кукли, колички, къщи, топки, батути...вкичко бледнееше пред пицата Simple Smile Но, ако решите да има кетъринг, пак ще дойдем Mr. Green
Между другото, до нас има много хубав детски клуб, който посещаваме често и я записах там за коледно парти с дядо Коледа и Снежанка Simple Smile Допускам, че може да се страхува, но не устоях на поканата Crazy Тържеството е на 20-ти, ще споделя емоциите на срещата във вторник Simple Smile
Нямам търпение...от кога я чакаме тази среща Hug

Ние си направихме един уикенд в планината и запознахме Стелла със снега Simple Smile Беше незабравим миг да видиш как мъничките ръчички с ръкавички пипат с недоверия белята покривка и човечето, зариното до бедрата прави опити да помръдне, пада, става, смее се...с онзи истински и чист детски смях...Снежния човек беше кръстен мечо Laughing

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 20:34 от djidjito

# 256
Мен не ме бройте за вторник. Няма как да дойдем.   bouquet

# 257
  • Видин
Чета, че реимунизацията с Пентаксим се понася по принцип по-тежко, и дори при първите 3 приема да е нямало реакция, не е изключено при 4-ти да има. както стана и с нас. тези които вече реимунизилахте как я понесоха дечицата? добре, че Аманитка предупреди, че се понася тежко. Като вдигна Т първо за нея се сетих. Hug
При нас нямаше никаква реакция към нито една от ваксините досега, освен последния Пентаксим и то по-точно само зачервяване около боцканото. Нашето е в крачето. След 2 компреса с Риванол вече няма никакви проблеми. Само дупчицата се вижда. Дано Моника бързо да свали Т и да е добре. Не се тревожи, всичко ще е наред. Както казах вече - ръчичката/крака трябва да е в покой след ваксината ама при такива бясове като нашите как да стане тоя номер  hahaha Гушкам ви!
Напоследък Габ ми изпива и малкото сили с които разполагам. Постоянно вършее, катери се, прави поразии. Не може да го затвориш в една стая, отива и си отваря вратата. Даже външната врата отваря и вече я заключвам  ooooh! Просто ми се иска да се кротне за малко и то не само когато спи  Crazy А като не му позволя нещо истерясва, хапе си ръцете от яд, пищи  Tired Ужас ужасен.

# 258
 Party Party PartyПисах да за вторник; ще дойдем, ако сме добре, защото засега накашляме още.Много искам да се видим.

Ама ще ме уморите с причините, поради които сте по-скоро против кетъринг chefJoy Joy Joy

# 259
  • София
Ехааа, май ще успеем да видим. Party И ние ще цъфнем в пълен състав. Mr. Green Домъчняло ми е за сладки юлчета, пък и за страхотните им майки.  Flutter Hug

Сиси, благодаря за организацията! Heart Eyes Аз проблем с кетъринга нямам. Мойте си имат батко, който вече ги е захранил с всичко, а и вече са били на доста детски партита. Peace
Джил, Фелисити, кажете, че ще успеете да дойдете. Praynig  Hug
Джиджи, Драга, що му се притеснявате на кетъринга толкова? Сигурна съм, че Сиси няма да поръча неподходяща храна, пък най- много след това да не вечерят. Peace
Драга, свиквай, че това те чака. Mr. Green Heart Eyes
Роси, дано да "клекне" таткото и да имате още едно бебе. Wink
Тан, дано бързо да й мине на Мони. Praynig Прегръщаме ви. Hug А чувала ли си мама Диди?

# 260
  • София
Привет,
Ние днес пак купонясвахме с "Ифа" - София и Мимето. Много хубаво си изкарахме.  Heart Eyes Драга, и нашите хубавици се побутваха - разбойнички.  Mr. Green
Сиси, благодаря за организацията по Юлската среща през декември.   bouquetНа срещата ще дойдем само двете с Андреа, тати няма шанс да го навием да дойде с нас.  Grinning
Роси, ще се радвам да дойдете и да се запознаем (мисля, че има доста мами в Младост, които ще могат да Ви вземат, нали се минава по околовръстното за Клуба) А, нали и не трябват колички, защото ще си играят, а няма да ги разхождаме. За кетеринга нямам претенции, Анди е от злоядите, майка и също.  Joy
Медула, дано сте здравички и дойдете и вие с прекрасната синеочка.
Карелия, стискам палци утре да кажат и тримата доктори, че сте здрави!
Забравих какво още щях да пиша Embarassed

# 261
За срещата – бройте ме и мен, освен ако не се случи някое форсмажорно събитие. За кетеринга съм по-скоро против, защото няма да дойдем всички заедно, и да не стане така за първите да има, а за останалите – не. Аз бих се радвала на една Коледна  баница с късмети.  Grinning
До скоро виждане!!!

# 262
  • София
Мен ме бройте с двете деца, ако разбира се отново всичко не се провали.Напоследък толкова каръшко ми е всичко, че  мисля да си вържа един червен конец на ръката  Crazy

# 263
  • София
И ние с нетърпение чакаме вече срещата. За похапването, не ме кефи особено, и София няма да спре да яде 2 часа. Те нали ще си играят, а и никой няма да си заведе дето гладно. Освен плодове ако предлагат  newsm78 На тях им се насища и прекратява яденето. Изобщо гледам да яде, когато е гладна, не между другото. Нооо, не се виждаме всеки ден, така че мисля, ако другите решат да има, всички ще направим изключение. Аз се научих да приемам, че доброто изкарване не винаги е съпроводено с храна. Както и веселието- с алкохол, а преди години не мислех така  Sick Отплеснах се.
Днес Анди и София добре си поиграха. По едно време се побиха, пореваха  Laughing
Сиси, и ние сме без татко, рано му било. Ще дойде само да ни вземе. А аз каръшки на 21- ви съм на детокс, което значи на вода  Close

# 264
Olia - не знам питането за подарък за детенца, дали е още актуално. Аз взех на дете на 4-5 години занимателна книжка (по-скоро игри) казва се "100 игри за път" на издателство Клевър Бук. Много е идейно и детето се занимава и развива.

За срещата - за мое огромно съжаление няма да дойдем. Ние сме си в Пловдив. Днес мъжа ми ми каза, че и от фирмата ще има детско парти с дядо коледа в някой клуб.. милото Бени всичко ще пропусне тази година

# 265
Я кажете за кой клуб става на въпрос... на № 99 или № 199? Току виж съм изкрънкала някак да ни докара.

# 266
  • София
На 99, преди Околовръстното е  Peace

# 267
На 99, преди Околовръстното е  Peace

На каратата го дава на Красно село  newsm78

# 268
  • София
Еми значи глупости говоря/пиша, значи е 109 май  newsm78
На Красно село залата е само за големи деца.

# 269
  • Видин
Добро утро!
Честит рожден ден на кака Лора на Вержи! Да е много здравичка, послушна и много да радва мама, тати и Кайко   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт