Много сте изписали нещо...
За заспиването нямаме никакъв прогрес, Ива заспива късно, като 1-2 часа преди това беснее, скача и вика. Заспиваше сама само до 6 месеца. После започнаха зъбите и внезапните събуждания и рев.
И още сме така.
За сравнение първото ми раждане трая 7 часа, второто нямаше 4 да не говорим пък в толкова кратък срок между двете. Според мен излишно ще си усложниш нещата със секциото. Ще те пратя ако искаш при мойта вълшебница, няма да усетиш как си родила

Много приятно и успокояващо звучи. Аз като за първо раждане се "справих" за 2 часа и половина, значи за второ направо да не го мисля.

Julsko bebe - тея роднини на мъжа ти нямат ли малко спиране?
Те и на моят мъж все реват, че той не им помага достатъчно и не им върши работа, когато имат нужда. Това при условие, че всяка седмица се занимава. Даже 1 път по сред нощите ходи на вилата на баба му и дядо му на 200 км да им носи спешно фураж, защото животните щели да умрат. И на края се оказа, че животните са си имали храна и беше направо бесен.
.

а взема ли я в мен да седне и стане ужасно,много ми помага при писането
Сега успях да се вреда ,та от къде да започна....да си призная,прочетох ви от тук-от там. Като за начало..