Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са твърденията относно ваксината срещу полиомиелит?
Какви са съставките на ваксината ТетаДиф?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са твърденията относно ваксината срещу полиомиелит?
Доктор Менделсон твърди, че няма убедителни научни доказателства, че ваксините са принудили полиомиелита да отстъпят. Той посочва, че ваксинацията против полиомиелит е причината за повечето днешни случаи на заболяване. Според него използването и на двете ваксини увеличава, а не намалява вероятността от зараза с полиомиелит при детето.
-
Какви са съставките на ваксината ТетаДиф?
-
Какво е адсорбция?
-
Какви опасения относно ваксините се обсъждат във форума?
Синът ми догодина трябва да тръгне на предучилищна, а дали ще го вземат? Или ще бъда подложена на натиск отвсякъде, за да сложа ваксините?
), едва ли на някой му е лесно след като вземе това решение - всички сме подложени на натиск - и в България въпросът с ДЯ и ДГ е същият. Но пък факта, че тази тема съществува ме кара да се чувствам уверена, защото не съм сама. Тук винаги има кой да ти даде съвет и да ти удари едно рамо в труден момент. Пък и като родители сме длъжни да дадем всичко от себе си за да защитим децата си, нали.
като прочетох за най-хубавата ваксина