Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 13)

• 37 230
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • StZ
 doh Ооох и това ли?! Пълна скръб съм като мама на трима,а и кучето и то с всички ваксини!  Banghead  Да ме отстрелят направо да не се мъча с гадни мисли smile3537

# 256
"В природата не съществува мъртъв вирус. Или леко "замаян". Всяка човешка клетка извън тялото умира за стотни от секундата. След като всеки вирус е част от клетка, то инфекция по капков или въздушен път, (каквато е теорията), никога не би могла да се случи реално."
може ли да го обясни някой - не го разбирам...

# 257
"В природата не съществува мъртъв вирус. Или леко "замаян". Всяка човешка клетка извън тялото умира за стотни от секундата. След като всеки вирус е част от клетка, то инфекция по капков или въздушен път, (каквато е теорията), никога не би могла да се случи реално."

Нали питаш за вируси?
А тук се говори за човешки клетки.
Едното не е другото, може би това те подвежда.
Обяснявам го, само в случай, че изобщо има вируси, разбира се.  Wink
Защото аз не се наемам да кажа има или няма.
Едни казват едно, други - друго.
Всеки има право да вярва в каквото си иска.
  Peace

# 258
  • София
Като си мисля за кучета и ваксини (в светлината на ширещите се зарази между кучетата и между кучета и други животни) ми идва наум: как щях да реагирам, ако имаше хиляди случаи на полиомиелит или дифтерия - щях ли така смело да се откажа от ваксините  newsm78?
Коте или зайче не бих ваксинирала по никакъв повод (ако не излизат)

# 259

Цитирала си някоя от теориите за несъществуване на вируси... Не знам точно за кое питаш, но теорията за съществуване твърди следното:

"Вирусите се срещат в две основни състояния:

Извънклетъчна (Вирион) - представлява извънклетъчната форма на вируса, която не е активна. Тя се превръща в активна едва след като попадне в жива клетка. Вирионът не показва наличие на жизнени процеси, които протичат в него. Той е извънклетъчната форма на живот, съхраняваща вируса в природата. Той и приспособен да пренесе нуклеиновата киселина от една клетка в друга.
Вътреклетъчна (Вирус-клетка) - това е вегетативната форма на вируса и представлява активна форма при размножаване в клетката."

# 260
  • Пловдив
Като си мисля за кучета и ваксини (в светлината на ширещите се зарази между кучетата и между кучета и други животни) ми идва наум: как щях да реагирам, ако имаше хиляди случаи на полиомиелит или дифтерия - щях ли така смело да се откажа от ваксините  newsm78?
Коте или зайче не бих ваксинирала по никакъв повод (ако не излизат)
Аз определено няма да съм такава куражлийка в ситуация на епидемия на сериозно заболяване, от което няма мерки за елементарно предпазване. Лошото е, че при възникване на такава епидемия, дори и да ваксинираш едва ли предполагаемия имунитет ще се изгради за 2 часа. И пак остава риск. Обаче превантивното ваксиниране, ако вероятно има такава епидемия.... май си е не ми се нрави  Mr. Green

# 261
  Аз пък,точно по време на епидемия не бих ваксинирала!

# 262
Колко са нагли обаче! Този линк го намерих вчера след цял ден търсене!
http://www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/SafetyAvailability/Vac … eSafety/UCM096228

Директно от FDA!

Цитат
Thimerosal is a mercury-containing organic compound (an organomercurial). Since the 1930s, it has been widely used as a preservative in a number of biological and drug products, including many vaccines, to help prevent potentially life threatening contamination with harmful microbes.

Thimerosal has been removed from or reduced to trace amounts in all vaccines routinely...

А тогава какво прави в нашата тетаДиф ваксина???? http://vaksinite.hit.bg/TetaDif.html

# 263

Цитирала си някоя от теориите за несъществуване на вируси... Не знам точно за кое питаш, ....

Цитирала е Кристиян. Wink Той го беше писал или в темата за ГНМ, или за инфекциозните заболявания преди доста време.

Кое не разбираш?

Идеята е, че вирусът (който е в клетката на човека), за да зарази някого по въздушно-капков път (т.е. да излезе от тялото на гостоприемника) би трябвало да умре (клетката и вирусът в нея). Следователно от мъртва клетка няма как да се зарази който и да било, защото всичко е вече мъртво.
Хората вярват безусловно на авторитетите, без да се замислят и без да се съмняват....

# 264
Добре, а как обяснявате човешкия папилома вирус... newsm78

# 265
Добре, а как обяснявате човешкия папилома вирус... newsm78

Както и останалите вируси...
Ако искате да разберете дали наистина има болествотворни вируси (защото има безобидни) помолете Министерството на здравеопазването да ви предостави официални данни за тяхното изолиране.

# 266
  • Пловдив
Нека не намесваме ГНМ при ваксините.  Peace
Аз съм от тези, дето не можаха да се убедят в мистерията на вирусите. Съжалявам, може да не съм отворена още да приема това, въпреки, че много неща в теорията за самите конфликти и конкретизиране на полето на проява като заболяване на организма, са ми люботитни и близки за възприемане.
Ако продължа... сигурно ще се разпалят спорове, затова спирам  Peace

# 267
  • София
  Аз също съм на мнение, че вируси и заразяване си има, особено когато без никакъв конфликт и четирите изкарахме варицелата вкъщи, само таткото, който я беше карал не повтори. И то точно седмица ,10 дни се проявиха симптомите при останалите три, след като се разболя първата кака.

# 268
И аз съм на мнение, че не бива да смесваме темите.
Както казах, всеки има право да вярва в нещо.

# 269
Нека не намесваме ГНМ при ваксините.  Peace
Никой не ги намесва. Ако имаш предвид написаното от мен, аз само посочих евентуалния източник на цитата, за който имаше въпрос.

Цитат
Аз съм от тези, дето не можаха да се убедят в мистерията на вирусите.
Цитат
Аз също съм на мнение, че вируси и заразяване си има...
Не знам защо си мислите, че ГНМ и вирусите са взаимно свързани??? Хамер не отрича тяхното съществуване, това го правят съвсем други учени.

..., И то точно седмица ,10 дни се проявиха симптомите при останалите три, след като се разболя първата кака.
А първата от кой се зарази?  (питам само риторично)

Общи условия

Активация на акаунт