Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 13)

• 37 231
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Вери, може и да е добре да се отбива чат - пат някой в онази тема, защото все пак ние сме забити в алтернативния... Ако имам проблем с реакция от АБ (например) ще търся в "здравния", а не при "билкарите"  Hug Ако се чудя за новата "манна небесна срещу папилома"... пак там.

# 301
Ами в Алтернативния сме, защото отказвайки ваксините сме алтернативно мислещи.  Mr. Green Много я "обичам" думата алтернативно.
За мен често е водещо това: не прави това, което не искаш да правят с теб.

И раждането вкъщи е в алтернативния. Аз там я сложих, за да не смущаваме обществото, което е свикнало да си върви в коловоза.  Wink
Весели празници!  Hug

# 302
Всичките ми постинги в темата на Бьрди за ваксините бяха изтрити без да  са нарушили едно правило от форума.
Само констатирам. Peace

Яко е играла метлата изглежда, и от моите са изтрили. Живи и здрави.
Така се практикува навсякъде, защо тук да е по-различно..   Simple Smile

И от мен пожелание за весели празници на всички в тази тема.  Hug

# 303
защо ходите в онази тема? Не искаме тук никой да ни закача, а ходите там да им се врете. Който иска ще ни намери...
Мога да кажа аз защо ходя там - от алтруизъм, от човеколюбие и от желанието ми другите да не повтарят моята и на родителите ми грешка, породена от неинформираност.(нямало е от къде преди 20-30 години)

# 304
защо ходите в онази тема? Не искаме тук никой да ни закача, а ходите там да им се врете. Който иска ще ни намери...
Мога да кажа аз защо ходя там - от алтруизъм, от човеколюбие и от желанието ми другите да не повтарят моята и на родителите ми грешка, породена от неинформираност.(нямало е от къде преди 20-30 години)

Аха , и аз се опитвам да им помогна да прогледнат и за другата истина , но всеки път се обезсърчавам роботизираните реакции на Бърди . Доста остатъци има  от така възненавиждания от него комунизъм , не може да му се отрече . Grinning.

Весели празници на всички ! Много радост , уют и надежда да топли вас и любимите ви хора !

# 305
Хи-хи и моят пост го няма, въпреки, че зададох един прост въпрос, колкото да се запиша  hahaha.

# 306
Няма как да помогнете на някого, който не желае помощ, не е готов за нея. Споделям от опит.
Койти иска, ще намери информация. Интернет все още е достъпен.

# 307
Няма как да помогнете на някого, който не желае помощ, не е готов за нея. Споделям от опит.
Койти иска, ще намери информация. Интернет все още е достъпен.
100% съгласен! Дори може да се навреди на човек, ако той не желае да чуе и възприеме други гледни точки. Да не говорим, че вредиш на себе си по други параграфи.

НО често хората просто не са наясно и не са получили информация различна от училище, лекари, медии. При тях е различно и аз търся точно тези хора! Най-общо казано - ако човек е силно индоктриниран е по-добре да остави просвещението си за друг живот. Малко е крайно и не ми харесва, но е така...

# 308
Всичките ми постинги в темата на Бьрди за ваксините бяха изтрити без да  са нарушили едно правило от форума.
Само констатирам. Peace

Аз бих ги написала пак Twisted Evil Mr. Green

(Крис, ти писа, че медицината е религия, не наука. За мен хирургията е част от медицината, затова така се изразих. Може би бъркам.)

# 309
Всъщност медицината е съвкупност от биология, химия, микробиология, физиология и др. подобни...

# 310
Последно хирургията част ли е от медицината? Joy Hug

# 311
Кое е научното в хирургията да осакатява хора при грешни и хипотетични диагнози?
Това,че ползва биология и анатомия не я прави сама по себе си наука.
Кардиологията наука ли е?Знае се точно как работи сьрцето...
Замисляли ли сте се,че за сьрцето и "своеволията" му (цитирам преподавател) се отделя цял един дял в медицината?
Една малка помпичка с несложна анатомия,но с неизвестни "своеволия"...

Когато не можеш да докажеш на всеки онкопациент дали туморьт в белите му дробове(само пример) е причинен от пушене на цигари (например) и оперираш този дроб или дробове,така,че пациентьт да има нужда от трансплантация или от вечна лекарствена поддьржаща терапия,то това не е наука.

С това не казвам,че хирургията е излишна.Напротив!Хирургията и интензивната медицина ще останат може би единствените,от които винаги ще има нужда. Hug

# 312
  • София
Честита Коледа на всички!
Нещо интересно:
"Тема: Ухапване от куче и ваксина против бяс - опит на живо.....
javor_bg
Новак
......
Видяха раната и ми казаха да ходя в Пирогов да ме шият. Отидох в Пирогов в 108ми кабинет. Тръгнаха да ми бият тетанус, обаче аз им казах, че имам тетанус, поставена преди около месец, но те ми отговориха, че ваксината против тетанус е със срок 30, а 31 дни е фатално !!!! "

Не знам, ако наистина попаднат на тетанус, дали няма да се окаже, че и с ваксина по принцип е фатално Animal Cow
ЗА КАКВО ГИ РЪГАТ ТИЯ БОКЛУЦИ В ДЕЦАТА???

Аз съм "За" да пишем в темата на доктора, белким някой случайно четящ получи просветление, нищо, че ни трият!

Последна редакция: сб, 25 дек 2010, 10:51 от Туцка

# 313
Всичките ми постинги в темата на Бьрди за ваксините бяха изтрити без да  са нарушили едно правило от форума.
Само констатирам. Peace

Яко е играла метлата изглежда, и от моите са изтрили. Живи и здрави.
Така се практикува навсякъде, защо тук да е по-различно..   Simple Smile

Хи-хи и моят пост го няма, въпреки, че зададох един прост въпрос, колкото да се запиша  hahaha.

И моите, и моите.  Laughing
Най- ми липсва този, в който писах, че ваксината ме разболя от болестта, от която УЖ трябваше да ме пази.  Laughing

ЖЕЛАЯ ВИ ВЕСЕЛА КОЛЕДА И МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!!!
 Hug

# 314
Здравейте!  Аз ви питах преди две седмици, за възможността от отказ от ваксините и т.н, миналата седмица смених ЛЛ на дъщеря ми и като видя здравната карта, на която няма ваксини, освен тази в болницата се насочи към причината за това, та в последна сметка ми каза, че през януари ще ми даде направление за Педиатър, въпреки, че тя, ЛЛ е педиатър, който щял с комисия да позволи или не, да не се слагат ваксини. Случвало ли се е на някой.
Весела Коледа!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт