Отговори
# 450
  • София
Привет момичета!
Тук съм аз, чета редовно, но знаете как ме мързи да пиша!

Леле cocko, ти се измъчи мила, направо съм ей така Shocked всеки път като те чета.
Пожелавам ти бързо да се възстановиш и ако е удобно да разкажеш когато можеш
подробности за операцията, стана ми интересно защо пишеш, че този път нищо не било наред и продължило 2 часа. Ако искаш и знаеш подробности разкажи моля те!

Клипчето на nninka за конизацио от 29 стр. е много образователно, забелязахте ли областта с изменение как е по-светла на цвят. И на съседния клип ми направи впечатление как по време на самата операция взимат биопсия, за да определят дълбочината на изменението и колко да режат.
Това значи, че на момента се гледа пробата. А при нас режат, пък после ако не е чисто - айде пак.

Един въпрос!
Какво става ако си нисител на по-вече от един HPV (защото съм чувала и за такива случеи)?Примерно имаш един от високорисковите и един от нискорисковите 6 или 11 и какво ще се получи тогава - дисплазия и кондиломи ? Предполагам ,че може и да не си показват признаците по едно и също време .
Незнам колко е вярно, но съм чувала че вироса мутира .
нинка, може да имаш няколко щама, но кой и кога и дали въобще се прояви, е въпрос на късмет и реакция на организма.

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 00:07 от alpha_beta

# 451
Преди операцията аз бях със 2 високорискови и 2 нискорискови доколкото си спомням  newsm78 и диагнозата ми беше средна до тежкостепенна дисплазия + кондиломи. Cry

# 452
Момичета,здравейте и от мен!
Преди около месец открих,че имам кондиломи във входа на влагалището.Веднага отидох при гинеколога си и той ми изписа Полижинакс -глобули и имуностимуланти Кориолус Версиколор, намаза кондиломите с киселина и ми направи PAP тест.За около 2 седмици кондиломите пак ми се появиха, отидох да си взема резултата от PAP теста и на преглед.Гинеколога ми каза, че резултата е -PAP 3 -d ,и  че имам гъбична инфекция, която вероятно е излекувана от Полижинакс глобулите.Пак ме гори с киселина и ми каза да отида отново след 10 дни ,за да ми направи типизация на ЧПВ.Резултатите от изследването показаха положителен резултат на тип 6,16.Обадих се на доктора, за да му кажа разултатите, той ме попита кога е била последната ми менструация-(тя беше на 12.12.2010г. ,днес е 19.01.2011г.- менструация още нямам по необясними причини) и каза като ми дойде и ми свърши цикъла ,тогава да отида пак.
Въпроса ми е -Мислите ли ,че всичко направено досега е адекватно?
Направо не знам вече къде се намирам..и сега трябва и цикъла да чакам.А пък аз наскоро смених и климата,смисъл около година живях в София, иначе съм от Пловдив и сега се прибрах.
Ходя при Д-р Троянчев?За момичетата от Пловдив имате ли мнение за него?

# 453
  • София
  Добър  ден  момичета  !  Hug Hug Hug

Да  Ви   почерпя  -  днес  остарявам  с  още  една  година !

# 454
  • София
Gesika, жива и здрава бъди мила, много щастие, любов и късмет!
  bouquet

farewell , при зерултат 3д трябва да действаш недабавно, отиди при читав гинеколог онколог!

# 455
Eeee,Gesi,жива и здрава да си!!!Много любов,късмет и  щастие ти желая!!!  bouquet Heart Eyes Hug newsm59

# 456
Джесика, честит рожден ден! МНого здрава бъди и много обичана!

# 457
Джесика,честит рожден ден и да не се срещаш с твоя вирус прес следващите 100 гд!

# 458
Джеска Честит Рожден мила моя бъди жива, здрава и много щастлива, пожелавам ти всичко лошо да остане зад гърба ти.
URL=http://img11.imageshack.us/i/chestitrojdendenrozidsc.jpg/][/URL]

# 459
  • София
Gesika, честит рожден ден! Мнооооооого здраве и всичко друго, което си пожелаеш!

Чета ви редовно, но в момента съм на вълна детски ясли и честно казано за друго рядко мисля. Чакам си цикъла, който закъснява за първи път от много време насам и ми се завъртяха едни мисли - да не е заради кистите в яйчниците, който лекаря видя на прегледа; малкия от вчера е болен и въобще купона е пълен.

Имам едно питане към 4eri,  но ще е другия път като ми дoйде музата за писане.

За всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 460
  • Варна
Джесика,Честит Рожден Денbigdance2,

Пожелавам ти здраве,любов,много късмет!!! Hug

Ей,каква трапеза си показала на снимката!!!Искам и аз да съм там! Simple SmileНаздраве! bdbaloni

# 461
  • Нотингам/Пловдив
Джесика Честит рожден ден и от мен,много ,много здраве, щастие,късмет и любов    newsm51 newsm59  party023

За проблема при мен обяснението беше че съм получила кръвоизлив,а на съпруга ми казали че е станал инцидент по време на операцията.Това беше цялата информация за операцията.Когато се събудих имах чувство че няма място което да не ме боли и като им казах след две минути имах вече морфин в системата и се освестих вечерта към 8,иначе в операционната влезнах в 3 следобед.Бях супер разстроена като разбрах че оставам в болницата ,пуснаха мъжа ми за 5 минути да ме види,а той беше по ужасен и от мен когато ме видя окичена със системи и катетър за капак  #Crazy  Беше кошмарно и дано не се случва отново .Изписаха ми   Co-amoxiclav, Co-Codamol ,Ferrous Sulphate ,с препоръката да се върна в болницата при най малкото съмнение за нещо нередно.
   Взе да става много дълго мойто писание  Simple Smile температура нямам ,продължавам да си пия лекарствата и стискам здраво палци всичко да е ок,защото тази сутрин малката се събуди с температура и днес пази леглото,така че аз нямам време за боледуване .Голямо гуш от мен за всички  Hug Hug Hug Почелавам на момичетата които им предтои операция да не им се случва нищо от това,но ако има проблем ,трябва да се успокояваме че живота е много хубав ,но не е идеален   bouquet

# 462
  • София
  Момичета  от сърце Ви  благодаря  за   милите и  хубави  пожелания  -  да  ви  се  връщат  стократно  на  всички  !  Hug Hug Hug Бъдете  и   Вие   живи  и здрави  и  много  щастливи  !!!   newsm51 smile3525

cocko  Hug  Много  си преживяла  ,  дано   вече всичко  да е  свършило  и да  си  спокойна !

( Иначе наистина  има  много  лош  грип  - моето малкото  дете  го  изкара  с много висока  Т  , кашлица  , хрема  - още е на  антибиотик .)

Благодаря  Ви  още  веднъж за  пожеланията  !  

За  всички  Вас !

# 463
Цитат
Имам едно питане към 4eri,  но ще е другия път като ми дoйде музата за писане.

Petyya, когато решиш. На разположение съм! Peace

# 464
Моите и двамта го изкараха този грип.Пфу...

Общи условия

Активация на акаунт